קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה
-
מורחקים
הסבת רכב לגז
שלום לכולם
אני רואה שיש כאן לא מעט גולשים שמבינים בתחום הרכב ויכולים לסייע. אני ואשתי החלטנו לצמצם עלויות בצורה משמעותית, ולנסות לחסוך ולהצטמצם בכל דרך אפשרית על מנת לשפר את המצב הכלכלי ולחסוך למטרות עתידיות. אחד הרעיונות שעלו הוא להמיר את הרכב שלנו מדלק לגז, על מנת להוזיל את עלויות התשלום עליו, וכאן אתם נכנסים לתמונה. אני מחפש מקום שעושה הסבת רכב לגז בצורה מקצועית, וכמובן מבלי לפגוע במכונית עצמה ובאיכות שלה. הבנתי שינה אפשרות לשמר את שתי מערכות ההתנעה, ולעבור ביניהם בליחצת כפתור, ואשמח לשמוע טיפים מאלו מכם שעשו את המעבר הזה.
תודה!
-
-
משתמש מתקדם
הי גילי
ראשית שיהיה לכם המון בהצלחה, זו בהחלט החלטה מצוינת. שנית, אני מכיר חברה מצוינת שמתמחה בביצוע שיפורי רכב מסוגים שונים, שאולי תוכל לסייע לך להכניס גם מערכת גז. אני נעזר בשירותים שלה כבר למעלה משנה, וביצעתי כמה שינויים משמעותיים ברכב עליו אני נוהג, ואני יכול לומר לך שמדובר בחברה מקצועיים מאוד, שאני בטוח שישמחו לעזור. השירות שלהם נהדר, והמחירים לגמרי סבירים. מצרף לך קישור לאת שלהם, תוכל ליצור איתם קשר ולראות אם הם מציעים את השירות שאתה מבקש. אולי הם יוכלו להמליץ לך על עוד כמה שינויים חסכוניים ברכב.
בהצלחה!
-
משתמש מתחיל
-
משתמש מתחיל
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
חוקי הפורום