קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] שוב מהומות בקירגיזסטן: 6 הרוגים ועשרות פצועים
    על ידי omerZ בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-06-2010, 14:49
  2. [כתבה] 2 הרוגים וארבעה פצועים בתאונה קטלנית בצפון
    על ידי DarkDevil בפורום פוליטיקה וחדשות
    הודעה אחרונה: 08-12-2009, 23:30
  3. כ-300 הרוגים ו620 פצועים.
    על ידי IeXpI בפורום דיבורים
    הודעה אחרונה: 29-12-2008, 16:02
  4. {שאלה} איך ממשיכים מכאן?!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 15-06-2008, 19:23
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-07-2006, 12:40
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

היום בצפון: 9 הרוגים ועשרות פצועים מכוחותינו... איך ממשיכים הלאה?

משתמש כבוד
    שם פרטי
    רביד
    לייקים
    0
    נקודות
    1,059
    משפט מחץ
    "אל תאמין למראה עיניך - כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד"

ברירת מחדל היום בצפון: 9 הרוגים ועשרות פצועים מכוחותינו... איך ממשיכים הלאה?

טוב, למי שעוד לא יודע, היום יצא גדוד 51 לפעילות בלבנון, בכפר בינת ג'בל, ונתקל במארב מטווח קצר [כמו שקרה שבוע שעבר עם לוחמי אגוז], חטף הרבה אש, כמה רקטות קצרות טווח ורימונים...
    בסופו של דבר, לאחר חילוץ תחת אש, ישנם 3 קצינים ו 5 חיילים הרוגים [אם מישהו ממש לחוץ על מי ומה, אני לא מפרסם פה מי נהרג, אבל מי שממש רוצה לדעת שיבוא לאייסי/פרטי] ועוד 22 פצועים..
    כמו כן, בתקרית נוספת, כח של צנחנים ששהה במבנה חטף סאגר [טיל נ"ט סורי]... קצין נהרג, ועוד 2 נפצעו..

חוצמזה, הצפון חוטף קטיושות כמעט נונ-סטופ... פגיעות ישירות בבתים, מכוניות, מפעלים... שריפות מפה ועד מחר... רק היום לפי מה שהבנתי פונו 55 פצועים...

טוב.. העדכון הכואב הזה מתווסף לנתונים הכואבים של המלחמה הזו...
    עד כמה שאני זוכר, בחטיבת גולני 15 הרוגים [4 מתוכם קצינים]
    צנחנים - 3 הרוגים [שניים ממגלן שבוע שעבר, היום הקצין]
    3 הרוגים בחיל האויר [שניים אתמול, אחד בהתנגשות המסוקים]
    אני לא זגור על המספר משריון.. אבל לפחות 4 שאני זוכר
    ואחד מילואימניק...

ולא לשכוח את שני החטופים...

בהחלט מכה רצינית...

מה אתם אומרים על זה? תביעו קצת דעות...תדברו על זה.. תתפרקו... אתם צריכים את זה..

....

גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!

לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
    לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

פשוט לא יאומן צריך להשמיד את כל המחבלים האלה פשוט להשמיד אחד אחד לרצוח אותם בדם קר ובעינויים

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    97

חבל שהתקשורת הישראלית נותנת יד לחיזבאללה, אם אני לא טועה שמעתי איפה שהוא שהודיעו אצלנו בתקשורת שצה"ל הולך להיכנס לבינת ג'בל. השאר ידוע.

יהיה זכרם ברוך.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    פוסטים בבלוג
    9
    משפט מחץ
    אין חדש תחת השמש, ואם עכשיו לילה ?

צה"ל לא מספיק חד וברור
    יש שני אפשריות
    1. להיכנס עם כל הכוח - להפיץ כל שטח שצהל הולך להיכנס אליו, לפני הכניסה ואחר כך משא ומתן
    2. להישאר מחוץ ללבנון ולפעול מבחוץ בדרכים מדיניות בלי כניסה רגלית
    אי אפשר לקחת חצי מזה וחצי מזה כי זה פשוט לא הולך והתוצאות מדברות בעד עצמן.
    עוד דבר אחד - עם כל הנשק והצבא הגדול שלנו אי אפשר לא לציין שהחיזבאללה יותר חזק מצה"ל בלחימה בשטח בנוי. הם התאמנו לזה שנים רבות החיילים שלנו רק עכשיו התגייסו והחיילים שלנו פשוט טובעים בלבנון.
    אני חושב שבמערכה הזאת הפסדנו אבל נמשיך להיות חזקים ושנגיע לתוצאה הטובה ביותר שניתן להגיע במלחמה הכוללת, כי מה לעשות במלחמה בפרוש אין מנצחים.
    קרא חוקים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    רביד
    לייקים
    0
    נקודות
    1,059
    משפט מחץ
    "אל תאמין למראה עיניך - כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד"

ציטוט נכתב במקור על ידי SmEk
    צה"ל לא מספיק חד וברור
    יש שני אפשריות
    1. להיכנס עם כל הכוח - להפיץ כל שטח שצהל הולך להיכנס אליו, לפני הכניסה ואחר כך משא ומתן
    2. להישאר מחוץ ללבנון ולפעול מבחוץ בדרכים מדיניות בלי כניסה רגלית
    אי אפשר לקחת חצי מזה וחצי מזה כי זה פשוט לא הולך והתוצאות מדברות בעד עצמן.
    עוד דבר אחד - עם כל הנשק והצבא הגדול שלנו אי אפשר לא לציין שהחיזבאללה יותר חזק מצה"ל בלחימה בשטח בנוי. הם התאמנו לזה שנים רבות החיילים שלנו רק עכשיו התגייסו והחיילים שלנו פשוט טובעים בלבנון.
    אני חושב שבמערכה הזאת הפסדנו אבל נמשיך להיות חזקים ושנגיע לתוצאה הטובה ביותר שניתן להגיע במלחמה הכוללת, כי מה לעשות במלחמה בפרוש אין מנצחים.
    אוי... כמה שטויות... אני חייב להגיב...

1) להכנס עם כל הכח..[אני מבין שהתכוונת ל"להפציץ"] אז ככה... אחרי בדיוק 4 שעות בגישת פעולה כזו, כל העולם מגנה אותנו,הליגה הערבים תשקול פתיחת מלחמה איסלאמית כוללת נגד ישראל, וארה"ב מפסיקה לגבות אותנו מדינית [טוב אולי האחרון לא יקרה..]
    2) דרכים מדיניות? אתה לא חושב שחשבו על זה קודם?! תבין... פת"ח, חמאס, גא"פ, והחיזבאללה, הן תנועות קיצוניות ממש.... שמאמינים באלימות [וחלקן אפילו אך ורק באלימות..] מבחינתם הם המסכנים ועד שלא נכנע לכל הדרישות שלהם הם ימשיכו במערכה...

הלאה... הלחימה בשטח בלבנון היא בכלל בשטח פתוח ברובה... לא משתמשים בלש"ב בלבנון.. חוצמזה, שמבחינת שטח בנוי, לצה"ל יש את יכולת וחומרי האימונים מהטובים בעולם [כן, יש דברים שאתה עוד לא יודע..]
    חוצמזה, שזה נראה ככה, כי החיזבאללה הם המגנים, הם בשטח שלהם, לרוב שטח שולט ונסתר - ולכן יש להם יתרון ע-נ-ק-י על צה"ל...
    "החיילים שלנו רק עכשיו התגייסו"? WTF?! אתה יודע שארבעת ההרוגים מאגוז היו אמורים להשתחרר עוד שלושה חודשים?! המגלניסטים ורוב ההרוגים היום מגדוד 51 אמורים להשתחר עוד 7 חודשים... מה אתה מזיין בשכל?!?!

לא הפסדנו בשום מערכה ובשום מלחמה... אני לא מבין למה אתה ממהר להספיד את הצבא... הדבר היחיד שהפסדנו זה את החיילים האיכותיים בצה"ל שנהרגו, ה' ייקום דמם....

לדעתי, אם כבר אתה מדבר על זה, אז הסיבה שאנחנו חוטפים אבידות כבדות בנפש היא שלא הערכנו נכון ומספיק את המודיעיןם שלהם.... ותאמין לי שהם עבדו טוב טוב על המודיעין שלהם..

....

גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!

לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
    לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

רביד מה קורה איתך ? הכל בסדר ? אני יודע שאתה משרת בגולני והבנתי שאתמול גולני נתקל במארב.
    מקווה שאתה ממשיך להיות בסדר.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אם ישבני היה שריר הייתי האיש החזק ביותר בעולם"

וואי זה כל כך עצוב אבידות כבדות אין לי מה להוסיף הכל טעון בכעס ועצב

משתמש באטרף האוואטר של Fury
    שם פרטי
    פלג
    לייקים
    2
    נקודות
    -20,005

באמת אבידות קשות מאוד ,
    כואב לשמוע ...

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    פוסטים בבלוג
    9
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי LoverBoy
    אוי... כמה שטויות... אני חייב להגיב...

1) להכנס עם כל הכח..[אני מבין שהתכוונת ל"להפציץ"] אז ככה... אחרי בדיוק 4 שעות בגישת פעולה כזו, כל העולם מגנה אותנו,הליגה הערבים תשקול פתיחת מלחמה איסלאמית כוללת נגד ישראל, וארה"ב מפסיקה לגבות אותנו מדינית [טוב אולי האחרון לא יקרה..]
    2) דרכים מדיניות? אתה לא חושב שחשבו על זה קודם?! תבין... פת"ח, חמאס, גא"פ, והחיזבאללה, הן תנועות קיצוניות ממש.... שמאמינים באלימות [וחלקן אפילו אך ורק באלימות..] מבחינתם הם המסכנים ועד שלא נכנע לכל הדרישות שלהם הם ימשיכו במערכה...

הלאה... הלחימה בשטח בלבנון היא בכלל בשטח פתוח ברובה... לא משתמשים בלש"ב בלבנון.. חוצמזה, שמבחינת שטח בנוי, לצה"ל יש את יכולת וחומרי האימונים מהטובים בעולם [כן, יש דברים שאתה עוד לא יודע..]
    חוצמזה, שזה נראה ככה, כי החיזבאללה הם המגנים, הם בשטח שלהם, לרוב שטח שולט ונסתר - ולכן יש להם יתרון ע-נ-ק-י על צה"ל...
    "החיילים שלנו רק עכשיו התגייסו"? WTF?! אתה יודע שארבעת ההרוגים מאגוז היו אמורים להשתחרר עוד שלושה חודשים?! המגלניסטים ורוב ההרוגים היום מגדוד 51 אמורים להשתחר עוד 7 חודשים... מה אתה מזיין בשכל?!?!

לא הפסדנו בשום מערכה ובשום מלחמה... אני לא מבין למה אתה ממהר להספיד את הצבא... הדבר היחיד שהפסדנו זה את החיילים האיכותיים בצה"ל שנהרגו, ה' ייקום דמם....

לדעתי, אם כבר אתה מדבר על זה, אז הסיבה שאנחנו חוטפים אבידות כבדות בנפש היא שלא הערכנו נכון ומספיק את המודיעיןם שלהם.... ותאמין לי שהם עבדו טוב טוב על המודיעין שלהם..
    1) אני לא מתכוון לימחוק את ביירות - אני מתכוון לבצע תקיפה אוורית מסיבית בכל אזור לפני שצה"ל נכנס לשם, להיכנס עם גיבוי אוורי ולא להכניס פלוגה שאולי זה הפעם הראשונה שהם תחת אש למקום שהם לא מכירים.

אתה משווה חיילים שהתאמנו 3-5 שנים לטרוריסטים שהתאמנו לזה מאז שנולדו, ועובדה שהם עם כמה קפצונים ורובים די מיושנים הורגים לנו וחוטפים לנו חיילים. הם הכינו את השטח הזה, אני מאמין שלצה"ל אין כמעט מידע על מערבים או איפה הלוחמים של החיזבאללה מתחבאים להם בבתים.
    קרא חוקים

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    Be Aware of the Bear

תעזבו מה זה החרא הזה .. רואים מה זה..
    בחדשות כל הזמן בוכים על ההרוגים.. אבל לא אומרים שבאותה תקרית נהרגו הרבה יותר אנשי חיזבאללה.. ובנתיים בלבנון בטלויזיה של החיזבאללה.. לא אומרים אצלם כמה הרוגים יש להם.. רק כמה יש לישראל .. וככה יש להם תחושת ביטחון

לחיזבאללה יש הרבההההה יותר אבידות לא ראיתם בחדשות כל המפקדות שלהם נהפכו לעפר.. והרבה אנשי חיזבאללה נהרגו אז מספיק לבכות כי בנתיים כפי שאני רואה את זה לישראל יש את היתרון..
    חיזבאללה עדיין קיים ועדיין יורה קטיושות אבל כבר לא מדייק כמו קודם, עוד מעט כל זה יגמר עם יתרון לישראל
    ישראל נצחה בכל המלחמות ותנצח גם את זאת .. אם יצטרכו.. ירחיבו את הפעולה אבל ישראל לא תתפשר בלי ניצחון.

תסתכלו על הנזק שהחיזבאללה גורם לבתים בישוביי הצפון.. השריפות וכל זה.. ותסתכלו על הנזק שצהל גרם על הבתים והבניינים בלבנון

ו- SMEK... אין להם כמה קפצונים ורובים מיושנים.. טוב AK 47 זה רובה דיי ישן אבל רובה מצויין .. זה לא משנה חדש או ישן.. זה היעילות.. והנשק שלהם כמו RPG וכל זה מאוד יעיל.. חוץ מזה כמו ששמעת בחדשות הם היו מאוד
    מאורגנים.. היום טכנולוגיה לא עולה הרבה כסף ומאוד קל להשיג.. בגלל זה היה להם מכשירי רדיו ו GPS

קיצור צהל מנצח אז מספיק להיות עצובים ... מה אתם מצפים.. שאף חייל לא יהרג? אין כזה דבר .. ובנתיים צהל מנצח וחיזבאללה נדפק עם הרבה יותר אבידות

רק דבר אחד אני לא מבין.. המקום הזה בינת גביל.. אין שם כבר אזרחים כולם ברחו.. רק מחבלים.. אז למה צהל מפציץ שם וזהו.. כמה פצצות חודרות בונקרים ועוד כמה טונות של טילים והכל יהיה מסודר.. ומה העולם יגיד? זה כפר מלא במחבלים אין שם הרבה אזרחים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    שגיא
    לייקים
    0
    נקודות
    100

אני אומר צריך לחתוך לערבי ערבי תבולבול
    ולתת להם לגרגר שפיך של גרביל מת

משתמש כבוד
    שם פרטי
    שי
    לייקים
    1
    נקודות
    100

דוגרי כבר נימאס מהם ,הצבא והמדינה שלנו יותר מידי מושפעי פוליטיקה וחבל שככה...
    אזרחות ממממ דבר טוב

GaM3oVeR
    אורח

להשמיד את כולם , ומי שאומר שכולם שם צדיקים גדולים ויש שם כמה גדודים של חיזבאללה
    ש"חטפו" ,את כל האם הלבנוני סתם מזיין תשכל !

רק לפני כמה זמן ראיתי ש 70% מהציבור הלבנוני תומכים בחטיפת החיילים על ידי החיזבאללה .

אני בטוח ב 95% שאם זאת היתה הבעיה של ארה"ב או של רוסיה מזמן היו מורידים להם חצי מדינה ואף אחד לא היה מצייץ .

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    פוסטים בבלוג
    9
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי dima-
    להשמיד את כולם , ומי שאומר שכולם שם צדיקים גדולים ויש שם כמה גדודים של חיזבאללה
    ש"חטפו" ,את כל האם הלבנוני סתם מזיין תשכל !

רק לפני כמה זמן ראיתי ש 70% מהציבור הלבנוני תומכים בחטיפת החיילים על ידי החיזבאללה .

אני בטוח ב 95% שאם זאת היתה הבעיה של ארה"ב או של רוסיה מזמן היו מורידים להם חצי מדינה ואף אחד לא היה מצייץ .
    שארצות הברית נכנסה לעירק הם הורידו פצצות שהשמידו אזורים שלמים בלי שלמישו זה הזיז
    אבל מה לעשות אנחנו ישראל והם ארצות הברית..
    קרא חוקים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

לדעתי לגבי מצבת ההרוגים אני רוצה לציין דבר שראיתי בחדשות והזדהתי איתו.

אנחנו יהודים בוכים על כל הרוג אצלנו אנחנו מקבלים את זה קשה כל אחד - וזה נכון וזה צודק וזה אנושי בניגוד לחיות האלה שלא אכפת להם להרוג אנשים משלהם - ונשאלת השאלה למה המנהיגים האלה שאמורים לשמש דוגמא לא הולכים לפוצץ את עצמם אלא שולחים שליחים ילדים לפעמים :\ זה היתרון שלנו וזה גם החסרון שלנו...

כמו כן - אנחנו כציבור, כאזרחים לא רגילים להתעסק עם לחימה יותר קשה מכמה פעילי חמאס עם נשק שהוכן במרתף אלא עם לוחמת גרילה קשה קרבות פנים מול פנים עם נשקים יותר חכמים עם נ"ט יותר מדוייק עם טילים יותר חזקים מקאסם עם יתרון מודיעיני (מצחיק להגיד שהם יודעים טוב מאוד איפה יש לנו מתקנים אסתרטגיים רביד ניראה לי שאתה מבין אותי לגבי מצבת הפגיעות כי יש אזורים שלא אומרים שפגעו בהם בגלל הרגישות שלהם... לא אפרט) אז אין מה לעשות בלוחמה יותר קשה יש יותר הרוגים וכפי שאמרו זאת מלחמה ובמלחמה יש הרוגים זה לא גן שעשועים רק צריך לזכור שעל כל הרוג שלנו האויב (בידיוק כפי שהם מכנים אותנו) מקבל מכות קשות ביותר.

ערב טוב
    למה ה' לוקח את הטובים ?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,698 | הודעות: 8,173,285 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect