נכתב במקור על ידי
LoverBoy
אוי... כמה שטויות... אני חייב להגיב...
1) להכנס עם כל הכח..[אני מבין שהתכוונת ל"להפציץ"] אז ככה... אחרי בדיוק 4 שעות בגישת פעולה כזו, כל העולם מגנה אותנו,הליגה הערבים תשקול פתיחת מלחמה איסלאמית כוללת נגד ישראל, וארה"ב מפסיקה לגבות אותנו מדינית [טוב אולי האחרון לא יקרה..]
2) דרכים מדיניות? אתה לא חושב שחשבו על זה קודם?! תבין... פת"ח, חמאס, גא"פ, והחיזבאללה, הן תנועות קיצוניות ממש.... שמאמינים באלימות [וחלקן אפילו אך ורק באלימות..] מבחינתם הם המסכנים ועד שלא נכנע לכל הדרישות שלהם הם ימשיכו במערכה...
הלאה... הלחימה בשטח בלבנון היא בכלל בשטח פתוח ברובה... לא משתמשים בלש"ב בלבנון.. חוצמזה, שמבחינת שטח בנוי, לצה"ל יש את יכולת וחומרי האימונים מהטובים בעולם [כן, יש דברים שאתה עוד לא יודע..]
חוצמזה, שזה נראה ככה, כי החיזבאללה הם המגנים, הם בשטח שלהם, לרוב שטח שולט ונסתר - ולכן יש להם יתרון ע-נ-ק-י על צה"ל...
"החיילים שלנו רק עכשיו התגייסו"? WTF?! אתה יודע שארבעת ההרוגים מאגוז היו אמורים להשתחרר עוד שלושה חודשים?! המגלניסטים ורוב ההרוגים היום מגדוד 51 אמורים להשתחר עוד 7 חודשים... מה אתה מזיין בשכל?!?!
לא הפסדנו בשום מערכה ובשום מלחמה... אני לא מבין למה אתה ממהר להספיד את הצבא... הדבר היחיד שהפסדנו זה את החיילים האיכותיים בצה"ל שנהרגו, ה' ייקום דמם....
לדעתי, אם כבר אתה מדבר על זה, אז הסיבה שאנחנו חוטפים אבידות כבדות בנפש היא שלא הערכנו נכון ומספיק את המודיעיןם שלהם.... ותאמין לי שהם עבדו טוב טוב על המודיעין שלהם..