אני לא מצליח לעשות פאן טוב , כאילו לא הולך לי....
רציתי לשאול מתי לשים את הווקס אחרי שאני מעמיד ת'שיער עם הפאן או לפני ואז להקשות אותו עם הפאן ??
אני לא מצליח לעשות פאן טוב , כאילו לא הולך לי....
רציתי לשאול מתי לשים את הווקס אחרי שאני מעמיד ת'שיער עם הפאן או לפני ואז להקשות אותו עם הפאן ??
|
|
קודם פן , ואז ווקס
קודם פן,תסדר ת'שיער בעזרת הפן איך שאתה רוצה,ואז אחרי שהוא מעוצב כמו שרצית תשים את הווקס על הפן.
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
חשוב שהשיער יהיה רטוב
כך מסרק תעצב לפי הטעם שלך את השיער
לאחר מכן תעשה פן ואז שים ווקס שיעשה את השיער יותר עמיד
גשם של עופרת יצוקה.
כמו שכולם אמרו...
אבל רק שתדע שאם הווקס על בסיס מים אז זה לא שווה שעשית פן כי המים הורסים את הפן
אז תבדוק אם הווקס על בסס מים או לא
בלחות של היום קשה לעשות פן ושיחזיק ממש מממש ממש....
בבסיס? בשביל פן טוב [שיעמוד, שיהיה נוקשה] צריך לדעת לעשות פן טוב
זה הדבר המרכזי
אחר כך הדקס/וקס והספריי שמחזיק את השיער נכנסים לתמונה
[center]
אני הכי הבנתי שחומרים זה סתם זין ופאן עושה נשירות
אני מאריך וזהו יש לי שיער בינוני עכשיו לא ארוך לא קצר כזה
יענו בשלב מעבר...
מתאים לי רצח ועשיתי גוונים חום בלונד מש'ו עצבני.
וואלה? ישמצב אתה בנדוד של מיקי בוגנים.?
חחח איתי הרגת אותי:]
BIG MAN, עדיף לך כבר ללכת על שיער קצר למה בדרך כלל שיער ארוך גם עושה נשירה..
ועם צבעים זה בכלל לא בריא:]
וכן פאן גורם לנשירה וכל החארטות של החומרים, אבל אז מי שחכם ידע מתי לעשות ת'גלאח של החיים שלו להישאר איתו חודש שלם ולסגור עניין..אני כבר שנתיים עושה פאנים ונסיונות על השיער חופש הזה עשיתי גלאח ועכשיו השיער שלי גודל בריא...אבל גם כל אחד תלוי בגנים של השיער שלו
SENTOR, אחרי מקלחת תייבש ת'שיער שישאר לח טיפה תעשה את הפאן שאתה רוצה בצורה ש'תה רוצה אבל תעשה חזק שיחזיק, שים ת'חומר ש'ך (עדיף לא משו על בסיס מים כי כמו שאמרו זה יהרוס לך ת'פן ותוך עשר דקות הכל יחזור להיות מעוגל ומפחיד טילים) אם אתה רוצה שזה יחזיק שים קצת ספריי מייצב (אפשר לקנות אפילו בסופר..אבל עדיף אצל ספר) שים קצת במסביב לתסרוקת במרחק של כמה סנטימטרים ותצא...תדע גם איזה תסרוקת לעשות שתתאים לשיער ש'ך שיחזיק..למה יכול להיות שתעשה פאן שהכל השיער עומד, תשים ת'חומרים הכל יהיה טוב ויפה
אבל השיער שלך לא יוכל להחזיק את הכל וכל הבאסטה תתמוטט...
אני למשל יש לי שיער דק אז קוצים ארוכים או תסרוקת שהכל עומד לא יחזיק הרבה..
זה הכל גם תלוי בסוג
תעשה פאן ואז ווקס אם אתה לא חייב ווקס אז אל תשים אל תשים בחיים ווקס עם מראה רטוב על פאן זה יוצא מגעיל שים ווקס יבש