חשבתי שעברתי את המדבר אבל יש מקום כזה שיש בו 3 אבנים גדולות שאני צריך למשוך ולמעלה יש איזה חרא מעופף שזורק אנשים לתוך מדורה ויש מין התחלה של גשר ואני לא יודע מה עושים , תודה לעוזרים.
חשבתי שעברתי את המדבר אבל יש מקום כזה שיש בו 3 אבנים גדולות שאני צריך למשוך ולמעלה יש איזה חרא מעופף שזורק אנשים לתוך מדורה ויש מין התחלה של גשר ואני לא יודע מה עושים , תודה לעוזרים.
|
|
מממ אני לא זוכר כל כך את האיזור הזה משום מה
זה אחרי הסירנות?
או שכבר ניכנסת לטיטאן?
איזה סירנות המפלצות האלה ששרות? כן זה קצת אחרי אם זה אתה מתכוון
זה מקום כזה שאתה יורד למטה יש לך הרבה דלתות שלא נפתחות ואז אתה צריך למשוך אבן גדולה ולקפוץ מהר למעלה למה האבנים הללו חוזרות ואז יש איזה משהו מעופף גדול כזה שזורק אנשים לתוך מדורה ויש דלת עם סורגים מעץ שלא נפתחת
כן אחי נכון האבן שאתה מושך?אז אתה חייב למשוך אותה עד הסוף,ואז מהר לעלות עליה...זה נותן לך זמן לעלות ואז אתה עולה ויש שם כזאת דלת עם סורגים אני חושב,ואז באים שני מפלצות ענקיות,אתה הורג אותם ואז זה נפתח
בהצלחה^^
אה ותגיד לי אם זה עבד
משכתי עד הסוף והדלת היא למטה לא צריכים למשוך כדי להגיע לדלת בכל מקרה אין 2 מפלצות :\
יש רק תחזיר ים הזה שזורק אנשים למדורה
אמממ אז אני לא יודע אחי..אולי תנסה דרכים דצציות כאלה וזה,תדבר עם האיש ליד המדורה אולי הוא יגיד לך מה לעשות,תרביץ לדלת תנסה להרים אותה בR2...לא יודע תהיה יצירתי :X
חח אחי ניסיתי הכל , אין אף אחד ליד המדורה האיש הזה שסוחב תגופות נעלם , ניסיתי הכללללללללל
ואין זה זיין שום דבר לא קורה :\ , ניסיתי לעשות קסמים להרוג תעטלף הזה שזורק תאנשים למדורה , ניסיתי לכבות תמדורה עם הקסם של ההקפאה , ניסיתי למשוך את זה עד הסוף ולרוץ בשיא המהירות לדלת הזו עם הסורגים , ניסיתי למשוך את זה ולחזור אחורה יש 4 דלתות כאלה שלא נפתחות , אין שום דבר לא עבד![]()
טוב אחי אז תעלה למעלה,לדלת שכאילו סגורה ואתה אמו רלפתוח,תחפש דברים בצדדים..אם אין שם אז לך מול הדלת קודם כל תנסה להרביץ לה ולפתוח אותה בR2...אם לא עובד אז רד למטה שם באיזה שביל ואני זוכר אתה צריך פנייה ראונה ימינה...תחקור ת'מקום שם
תנסה NOW ותגיד אם עבד
טוב אחי שני דברים
1.תן לי את השם של המקום שאתה נמצא בו לדוגמא Aegean Sea...אז תן את המקום שאתה נמצא בו
2.תן תאייסי שלך חח אין לי כוח לחכות לתשובה שלך,ואני מת לדעת אם הצלחת :X
אתה משחק בו במחשב או בפלייסטישן
בסוני , אין את זה למחשב
ושלחתי לך הודעה פרטיתXerQuTioN
גם אני נתקעתי שם ואני לא יודע מה לעשות ועל איזו אבן אתם מדברים?:Boxing::Boxing::Boxing::Boxing::Boxing::Boxing::Boxing::Boxing::Bo xing::Boxing::Boxing::Boxing::Boxing::Boxing::Boxing::Boxing::Boxing::Boxing::Bo xing::Boxing::Boxing::Boxing::Boxing:
הבאת וואחת הקפצה , קח זה יעזור לך סירטון איך לעבור כל חלק במשחק (יש שם עוד משחקים)
http://www.stuckgamer.com/gui_god_of_war_01.shtml
נעול