תפתחו ידיעות אחקרונות של היום
עמוד 9 למעלה
רואים ממד שקטיושה חדרה לתוכו
תפתחו ידיעות אחקרונות של היום
עמוד 9 למעלה
רואים ממד שקטיושה חדרה לתוכו
|
|
זה די ברור שממד לא יעצור פגיעה ישירה של קטיושה... נגד רסיסים זה די עוזר..
בכל מקרה יהיה טוב![]()
יש ממדים שכן ויש שלא
תלוי איך בנו
אפילו הממד הכי טוב שיש לא יעצור פגיע ישירה מה אתה מדבר הראו בטלוויזיה עכשיו גולדל של הזילזאל המשופר שנפל בנהריה טירוףףףףףףףףף זה איזה 2.5 גודל טיל ברוחב של 0.5 מטר ועם ראש נפץ של 100 קילו זה מוריד ביניין שלהם +מקלט יש מזל שהוא פגע בשטח פתוח זה היה יכול לגרום לעשרות הרוגים ברדיוס של איזה 600 מטר זה טירוף
שאלנו את פיוד בעורף כי רצינו לחזור לנהריה הם אמרו שזה לא עוצר פגיעה ישירה שום ממד אבל אם זה יפגע מטר מהממד לא יקרה לך כלום זה עשוי מבטון מזויין
הדבר היחיד שאולי יכול לעזור זה מקלט מתחת לאדמה ..
קרא חוקים
סבן יש מצב אתה מאגן לנו פייר ואל לממ"ד ?נכתב במקור על ידי seven
קרא חוקים
בעיקרון יותר בטוח לשבת בבניין רב קומות בקומה אמצעית בחדר בלי שום קירות חיצוניים (או קיר דרומי מערבי) , חדר מדרגות זה מקום בטוחנכתב במקור על ידי SmEk
מזתומרת "קירות חיצוניים" =/ ?נכתב במקור על ידי seven
בכל מקרה אני לא גר במקום שיכולות להיות נפילות.. אבל בכל מקרה אני יודע שבתכלס ממ"ד מסכן לא יגן עליך מפני טיל שפוגע בפגיע ישירה בבית.
אלה אם כן זה מקלט מתחת לאדמה כמו שכבר אמרו פה (שאין את זה בארץ לפי דעתי.. רק בחו"ל יש כאלה מקלטים =/) אז זה מצב דיי דפוק =/
פשוט תתפללו שלא יפגע לכם פגיעה ישירה בבית .. במיוחד לא בממ"ד .. אין לי משהו אחר להגיד לכם =/
נערך לאחרונה על ידי Born2Kill; 31-07-2006 בשעה 01:15.
קיר חיצוני זה קיר חיצוני של הבית :\
קירות עם חלונות.
מסדרון זה "חדר" בלי קירות חיצוניים,שירותים גם ברוב המקרים
הרבה מאוד מהמקלטים הציבוריים הם מתחת לאדמה..נכתב במקור על ידי Born2Kill
קרא חוקים
ואם יש לי ממד בבית והוא לא ממש חסוף, הוא כאילו בקומה התחתונה.
יש סיכוי לפגיעה שתגרום לנזק?
אין תקציב לחתימה
כמו שרשמתי באיזה אשכול, זה תלוי אם הקבלן מפגר ובונה את הממ"ד מול החזית.
לא חייב לכיוון צפון, כי נניח בקריית שמונה הכי מסוכן כרג זה המערב, אבל צריך לבנות את הממדים בניגוד לכיוון שמגיעים הטילים.. פשוט retartds
ביטוק מה הולך איתך
לי יש מקלט מתחת לאדמה.. יענו שנכנסים לחדר מדרגות יש מדרגות למטה ושם זה המקלט יענתו..
גם במושב אצל סבתא שלי יש מקלט כזה מתחת לאדמה .. אבל ציבורי =]