קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אתגר : (*-שאלות ותשובות.-*).
    על ידי SPQR בפורום Maple Story
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 05-04-2012, 16:41
  2. אתגר שאלות ב MUONLINE
    על ידי Kitce בפורום אתגרי אטרף
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-03-2011, 00:16
  3. [אתגר]שאלות יומיות .. הסבר בפנים
    על ידי crazy z בפורום כוכב נולד
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 30-07-2010, 21:45
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

אתגר: שאלות על גוף האדם(עודכנו שאלות ב-7.8 )

ברירת מחדל אתגר: שאלות על גוף האדם(עודכנו שאלות ב-7.8 )

חושבים שאתם יודעים הרבה על גוף האדם?תנסו לענות על כל השאלות
    נתחיל ברמה קלה קלה ונתקדם לאט לאט.....

שאלה ראשונה:
    אדם שמאבד הרבה דם כתוצאה מפיצעה למשל, יפריש כמות קטנה מאוד של שתן.
    מהו ההסבר לתופעה הנ"ל ומהם הסכנות הנובעות ממצב כזה?

שאלה שנייה:
    ריכוז גבוה של חמצן בדם כתוצאה מהיפרונטילציה יכול לגרום לדום נשימה ולמוות למה?

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של CompleX
    לייקים
    1
    נקודות
    210

מותר לי גם?!?!

אממ.. שמתי לך את זה בנעוץ אחי

רעות מרקוביץ
    אורח

טוף, תסתכלו בהקדמה לתשובה שנתתי לשאלה על האק"ג (על זה שאין ליממושג מה אני כותבת אבל אולי זה יהיה נכון...)
    התשובה שלי לשאלה הראשונה:
    השתן זה בעצם רעלים שנמצאים בגוף. הדם הוא זה שמוביל את הרעלים האלו לכליות ובמצב שיש איבוד דם, פחות דם מוביל רעלים לכליות - אין לכליות מה לסנן - פחות שתן
    (אני מדגישה!!! יש מצב שכתבתי שטויות)

אממממ כן קומפלקס אתה יכול לענות אם בא לך השאלות האלה לא יהיו אתגר אבל השאלות הבאות יהיו קשות.
    ורעוות מצטער התשובה לא נכונה תחשבי שוב תנסי עוד פעם...

במצב של
    HY רמות ה-CO2 יורדות יותר מדי ונגרמת בססת נשימתית
    הפתרון למצב זה הוא העלאת רמת ה-
    CO2 בגלל חשש מדיספניאה, ולא חשש מHY.

לכן הטיפול שלנו ברמת אמבולנס הוא הרגעה, לא מונעים מהחולה חמצן, ולא נותנים לשאוף משקית לפני שמגיעים לבי"ח משום שאנחנו לא יודעים מתי הבססת תתאזן לרמה נורמלית .

התשובה לשאלה הראשונה
    כשמאבדים הרבה דם יש מחסור בנוזלים בגוף והגוף מפצה על כך כאשר פחות מים יוצאים עם השתן לסביבה.. יותר מים נקלטים בחזרה לגוף.. השתן מרוכז יותר, כהה יותר ובכמות קטנה יותר

התשובה לשאלה הראשונה נכונה כל הכבוד

בקשר לתשובה השנייה מה שאתה אומר זה נכון אבל חסר לי טיפה הדגש הוא למה ריכוז גבוה של חמצן דווקא גורם לדום נשימה.....

רעות מרקוביץ
    אורח

בגלל שריכוז גבוה של חמצן גורם לריכוז נמוך של co2 ואין מה שיגרה את מרכז הנשימה

שחק בן-חמו
    אורח

ברירת מחדל קצת יותר מדוייק

יש כמה אפשרויות:

1.בחולים עם היפרוונטילציה יש אותה סכנה כמו בחולי C.O.P.D שנקראת "היפוקסי דרייב".
    זה הולך ככה:בחולי COPD הגוף רגיל לרמה גבוהה של CO2 ואז גזע המוח שאחראי על תפקוד הנשימה מתחיל להתנוון כי הוא גורם לנשימה כשיש ריכוז גבוה של CO2 וכשגזע המוח מתרגל לרמה גבוהה של CO2 הוא גורם לנשימה כשיש ריכוז נמוך של O2,רק שאצל חולי היפרוונטילציה זה בדיוק הפוך...

2.
    HV יהיה מאוד מסיבי אז זה גורם לנימול באיזורים פריפריים ויכול לגרום לנימול גם באיזורים לא פריפריים,הדם לא מספיק להיכנס לנימים ולעשות מטבוליזם של O2 ו 2CO,מה שיכול לגרום למצב שהלב לא מקבל מספיק חמצן בשביל להמשיך להזרים דם ואם הלב לא מזרים דם למוח המוח לא מתפקד ואז גם מערכת הנשימה קורסת...
    3.נימול יכול לגרום לצניחת שרירים שיכולה לקרות גם לבסיס הלשון ואז בסיס הלשון יצנח ויגרום לחסימה של הטרכיאה ובהמשך לדום נשימה.
    עד כאן רעיונותיי לשאלה זאת,תמשיך לשאול...

התשובה היא דיי פשוטה רמה גבוהה של חמצן בקושי וכמעט לא מגרה את מרכז הנשימה במוח המרכז מושפע קודם כל מרמת פחמן דו חמצני גבוה או מרמת הבסיסיות של הדם(בסיסיות בדם נגרמת כתוצאה מהגבה בין פחמן דו חמצני ומים הנמצאים בדם).
    ובגלל זה התשובה של רעות היא הכי קרובה לדעתי אז כל הכבוד כשאני יסתדר עם הנקודות אז את ו BlacK AnGel תקבלו 10 נקודות כל אחד

שחק בן-חמו בקשר לתשובה שלךאני לא מוצא קשר בין התשובה הראשונה שהבאתה ושתי התשובות האחרות בכלל לא נכונות לא למקרה ולא בכלל מכיין שנימול כתוצאה מחוסר באספקת דם קורה רק בפריפריה ולא באזורים פנימיים חשובים כמו הריאות בהם מתבצע חילוף הגזים או שריר בסיס הלשון שהוא שריר "לא רצוני" שמופעל כל הזמן גם בשינה כאשר כל השירירים שלנו נחים הגוף לא יאפשר לעולם הפסקה באספקת החמצן למקום רגיש כזה.
    נערך לאחרונה על ידי DIABLO; 03-08-2006 בשעה 00:37.

לייקים
    1
    נקודות
    210

איי גיא פרופסור שנה 3.. תרחם עליהם קצת חח..
    גם בתשובות שלך אתה תקיף חח..

סתם אחי.. עכשיו לא הייתי בבית כדי להגיב וכבר ענו אנשים מעכשיו.. אני גם ישתתף נראה אותך מאתגר =]=]

קומפלקס, יש מצב שאתה עונה לדיאבלו באישי? אני מצטערת, זה לא בכוונה להעליב, פשוט כמעט בטוח שתדע לענות על השאלות של דיאבלו, ואנחנו (אני לפחות) רוצים לחשוב קצת... סבבה? ושוב, לא אישי!
    (ד"א, זאת רעות מרקוביץ, פשוט פתחתי משתמש חדש...אני אשמח אם תוכלו להעביר את הנקודות שלי למשתמש הזה.. תודה . )
    נערך לאחרונה על ידי MaRkO; 03-08-2006 בשעה 00:27.

חחחח אם היתי תקיף מידי אני מצטער ומה שעניתי לא ציפיתי שכולם ידעו אבל סתם הרחבתי טיפונת אבל כל הכבוד לכולם באמת חשבתם והגעתם לתשובה בקלות ואם לא הלך הפעם אולי פעם הבאה.
    מחר אני יוסיף עוד שאלות הרבה יותר קשות! אז נראה אותכם גם אתה קומפלקס תצטרך קצת להזיע בישביל לפתור אותם.

לייקים
    1
    נקודות
    210

ציטוט נכתב במקור על ידי MaRkO
    קומפלקס, יש מצב שאתה עונה לדיאבלו באישי? אני מצטערת, זה לא בכוונה להעליב, פשוט כמעט בטוח שתדע לענות על השאלות של דיאבלו, ואנחנו (אני לפחות) רוצים לחשוב קצת... סבבה? ושוב, לא אישי!
    (ד"א, זאת רעות מרקוביץ, פשוט פתחתי משתמש חדש...אני אשמח אם תוכלו להעביר את הנקודות שלי למשתמש הזה.. תודה . )

למה פתחת חדש??

יש לך את הסיסמא של הישן? אם כן.. תיכנסי אליו.. וממנו תבואי להודעה הזו של המשתמש החדש שלך ויש שם תרום נקודות פשוט תתרמי אותם למשתמש החדש שלך..

אנחנו לא יכולים להעביר..

אבל אם זה משתמש חדש בגלל בעיה כל שהיא אז אני יבקש מההנהלה הגבוהה שתסדר את זה..=]

ובקשר לאישי.. גם אני חשבתי על זה.. נעשה הסכם אני לא יענה ישר.. אני יתן לכם קצת..
    ורעות יש הרבה דברים שגם אני לא בטוח יודע..
    לא שאלות מהסוג הזה.. אבל בטח גיא יכול להכניס לי כמה...:Boxing:

הינה השאלות החדשות אחת קשה והשנייה קלה יחסית

שאלה ראשונה:
    חלקו היחסי של המוח ממשקל הגוף הוא 5% מה חלקו באחוזים של המוח מצריכת הדם הכוללת של הגוף במצב של מנוחה?

שאלה שנייה:
    כמעט כל מי שחולה בסרטן חולה גם באנמיה.
    מה הסיבה לכך?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,644 | הודעות: 8,173,231 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect