יש ילדה שאני רוצה לזיין אותה הבעיה שלא התראינו חודש [מסוף הלימודים] ואני רוצה להזמין אותה הביתה
איך עושים את זה? אומרים "הלו מה נשמע מירי? רוצה לבוא אליי קצת?
:\
יש ילדה שאני רוצה לזיין אותה הבעיה שלא התראינו חודש [מסוף הלימודים] ואני רוצה להזמין אותה הביתה
איך עושים את זה? אומרים "הלו מה נשמע מירי? רוצה לבוא אליי קצת?
:\
|
|
זה בדיוק מה שאומרים חח
ת'לא מדבר איתה באייסיקו וזה?
אם כן תגיד לה בסטלניות כזה =]
נגיד תדברו
ואז כזה
שיו כמה זמן לא התראינו האאא
ואז היא תשתף פעולה
ואז תגיד
רוצה לבוא אלי היום בערב נראה סרט משו?
=]
מסכים עם הספק...באיסי יותר קל מהפלא...יש ך יותר זמן לכתוב וזה .... אם אתה רואה שכתבת משו וזה יצא מטומטם אתה יכול למחוק...שאתה מדבר בטל\פלא אתה לא יכול...מה שאמרת אמרת ...
ממש לא בעיה
תתחילו שיחה ..
פלא אייסי או משהו כזה
תגיד לה פייי כמה זמן לא דיברנו התגעגתי לקול שלך :]
היא תשמח ואז תתחילו איזה שיחה לא משנה על מה ..
ובסוף תסגור ב: אז מתי אני רואה אותך ?
פם פם פם .
בהצלחה .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אונכתב במקור על ידי AvixTz
תגידי בא לך לבוא אליH? ואם היא תתחיל לשאול שאלות תגיד לא סתם.. ההוריםש לי לא בביתא ז חשבתי אולי תבואי קצת.. הרבה זמן לא ראיתי אותך![]()
גם אבל ברגע שאתה עושה את זה זה כאילו אתה ישר קופץ עליה![]()
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני מציע פשוט שאתה מתקשר אליה אז אל תגיד לה "רוצה לבוא אלי?" תגיד לה "בואי אלי מחר" זה בד"כ עובד היא רואה שיש לך יותר ביטחון עצמי
תזרום איתה בשיחה טובה ככה
תגיד לה שמזמן לא ראיתה אותה וכל מיני כאלה ותדבר בשנינות בנות אוהבות את זה, זה מצחיק אותם...
בלי להגזים כמו
מזמן לא ראיתי את שיערך המתנפנף ברוחות הרי הכרמל =\
אני אומר דבר בסטלה :|
תגיד לה את זה כאילו אתה הכי רגוע בעולם והכי בטוח בעצמך בעולם
אולי פשוט תבו אליה? חחחח ואז אבא שלה יצא עלייך עם שוט-גאן חחח
תידאג שהוא לא נימצא XD
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
לא התראית איתה הרבה זמן ואתה רוצה לזיין אותה ? לא מאמין שתצליח קודם כל דבר איתה או משו :\
מסכים עם הבחור הזהנכתב במקור על ידי ~psysex~
רוב הבנות אוהבות ביטחון עצמי מסויים.
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה