לפני התחלת המשחקים במסגרות הרשמיות נראה מה אתם חושבים שחיפה תשיג השנה ומה אתם אומרים על הסגל.
אוקי.
יש לנו פה 2 חצאים של קבוצה [4-4-2]:
התקפה- מצוינת, הגנה- רעועה משהו [אני לא יגיד גרועה כי עדיין זה חומר שחקנים טוב].
התקפה:
חלוצים- יניב קטן, רוברטו קולאוטי. [מחליפים: שלומי ארבייטמן, עדן בן-בסט, תומר חמד]
קשרים התקפיים- גוסטבו בוקולי, אלן מסודי. [מחליפים: מאור מליקסון, ליאור רפאלוב, מאור בוזגלו]
התקפה מצוינת. יניב קטן חזר במקום ארבייטמן המאכזב [לטעמי], קולאוטי הפך לישראלי מה שעושה אותו שווה כפליים כחלוץ. מסודי השחקן הכי טוב בעמדה שלו [קשר שמאלי] בליגה. אולי הזר הכי טוב בישראל. נקווה שהוא יתאקלם כמו שצריך בחיפה ויציג לפחות את יכולת כמו שהציג שנה בעברה בנתניה ואפילו יותר. חיזוק מבורך.
הגנה:
קשרים הגנתיים- חאבייר דירסאו, חאבייר אנדרסון. [מחליפים: עבאס סואן, רביז גדול (נקווה שלא נצטרך אותם)]
בלמים- רפאל אולארה, דקל קינן. [מחליפים: אלון חרזי]
מגנים- אלון חרזי, אדורם קייסי. [מחליפים: אייל משומר, חיים מגרלשווילי]
שוער- ניר דוידוביץ' [מחליף: תום אלמדון]
ההגנה נחלשה. עידן טל עזב ובמקומו בא אנדרסון. קראתי כתבה עליו היום בעיתון נראה ונשמע שחקן מצוין ויש לו גם כימיה עם דירסאו הם שיחקו שניהם בברזיל שנה באותה קבוצה. אני מקווה מאוד שהוא לא יאכזב. לרוני לוי יש יכולת מצוינת לבחור זרים, הלוואי וזה ימשך. דירסאו משמש כבאנקר בטוח, בין המצטיינים של העונה שעברה. בנאדו כמעט בטוח ילך, ובמקומו בא דקל קינן הלא מנוסה. למרות שהוא שיחק לפני שנתיים כבלם עם בנאדו איזה עונה שלמה, עדיין יש לו טעויות וחסר לו נסיון. אני מעדיף את בנאדו הקצת פחות מהיר וקצת פחות בכושר אבל עם הרבה ניסיון ויכולת. מול ליברפול אני לא יודע איך קינן יתפקד. גם לא מוצא חן בעיני שאין מחליפים לבלמים וכל פעם שצריך להחליף בלם שמים את חרזי במקום ואז יצטרכו להעלות את משומר מגן ימני. אני לא מכיר תשחקן, ואם הוא היה בהפועל כפר סבא, זה לא מעודד בואו נאמר ככה. לפחות באגף שמאל אנחנו מסודרים, טוב שהשאירו את מגרלשווילי.
הקבוצה עכשיו לא בשיא היכולת, אבל יש למה לצפות.
לי יש תקווה שנעבור את ליברפול, אתם יכולים לקרוא לי לא ריאלי אבל תמיד יש תקווה ואמונה. אם לא נשחק בישראל זה יפגע בנו מאוד [פה יבואו כל המשביתי שמחות ושונאי חיפה ויאמרו שנקבל תבוסה כבר במשחק הראשון, אז אם אתם מתכוונים לעשות את זה, אנא תמנעו מכך].
חיפה הולכת כמו כל שנה על כל התארים, ואני בתקווה שנגשים את הטריפל שרצינו משנה שעברה. נראה מול איזה בית"ר ירושלים נתמודד, ומה היא שווה. חיפה פייבוריטית לאליפות, הייתי אומר גם לגביע אבל יש למה מזל רע במפעל הזה מה לעשות:\
אני עשיתי תסיקור:]
תגובות?
ואני מזמין תתותחים הכבדים של הפורום לענות, ולא רק את עושי הספאם הקטנים:]

ציטוט ההודעה