אני מציע שיהיה פורום משחקים וירטואלים של אטרף....בכל תחום...ויש לי כבר מלא רעיונות למשחקים כאלה...פשוט אני לא רוצה לרשום אותם בפורום כדורגל כי הפורום יבש אז עדיף שנרכז את כול המשחקים הווירטואלים בפורום אחד
אני מציע שיהיה פורום משחקים וירטואלים של אטרף....בכל תחום...ויש לי כבר מלא רעיונות למשחקים כאלה...פשוט אני לא רוצה לרשום אותם בפורום כדורגל כי הפורום יבש אז עדיף שנרכז את כול המשחקים הווירטואלים בפורום אחד
|
|
תתן דוגמא למשחקים וירטואליים לא הבנתי מה הכוונה:\
כמו AWF שהיה בפורומי היאבקות?
משהו כזה אתה רוצה קח משחק שחשבתי עליו-
הקדמה
אליפות "גול גול גול - אטרף" - כשמה כן היא.
האליפות שבה הגולים מדברים וכל כוכבי ליגת העל נמצאים אצלך על מסך המחשב.
המשחק משלב יכולות ניהול ושליטה בכדורגל הישראלי. במשחק זה עליך לנהל ולהוביל קבוצה של 11 כוכבים מהקבוצות של ליגת העל,במערך של 4-4-2 (הכוללת שוער, 4 שחקני הגנה, 4 קשרים ו-2 חלוצים), כאשר תוכל לבחור מקסימום של 2 שחקנים מאותה קבוצה(למשל, אם בחרת את יניב קטן ואלון חרזי מקבוצת מכבי חיפה,לא תוכל לבחור גם את ניר רפאל אולארה מקבוצת מכבי חיפה או כל שחקן אחר ממכבי חיפה).
מטרת המשחק היא לצבור בכל אחד ממחזורי המשחקים המשוחקים מדי יום, מקסימום נקודות ע"י כל אחד ואחד מהשחקנים שבחרת (הניקוד של כל שחקן נקבע ע"פ טבלת הניקוד המפורטת שתבוא בהמשך) בהתאם לביצועיו במגרש.
מנהלי הקבוצות שיצברו את הניקוד המצטבר הגבוה ביותר בגמר המשחק, יזכו בפרסים .
זה רק משחק אחד וככה כל אחד ימציא ויהיה פרסים שבועיים וכאלה..
נערך לאחרונה על ידי DaMbO; 04-08-2006 בשעה 16:42.
פורום כדורגל יבש !?!?!!?!?!?!?!? זובי עכשיו המשחק הזה לא יכנס בפורום כדורגל.
ודרך אגב מה שאתה מציע זה בסיגנון של "משחק החלומות" של מעריב שהיה, ואין אפשרות לארגן את זה במונחים של הפורום, צריך עידכון שבועי ולעשות מעקב על כל השחקנים שזה קשה מאוד.
תן עוד דוגמאות למשחקים..
הובה בובה...מה יש לך?
מישהו היה נגדך?
מישהו רוצה טובות לא צריך שלא יכנס..מה אתה מחזיק מעצמך איזה משהו?סה"כ ביקורת על הפורום שלך
אני יודע שקשה לארגן דבר כזה בגלל זה ירדתי מזה
נערך לאחרונה על ידי DaMbO; 04-08-2006 בשעה 19:06.
חח סתם צחקתי איתך אבל להבא אני לא אצחק איתך כי אתה לא מבין כלום..
ביקורת ביקורת אבל מה לעשות שהיא לא נכונה.
דרך אגב חשבת רק על משחק אחד ? כי אם כן אז למה פורום שלם בשביל זה ?
נערך לאחרונה על ידי Hoobastank; 04-08-2006 בשעה 19:30.
לא, יש לי חברים באטרף שחשבו על עוד וכאלה ואפשר להמציא אתה יודע..יש פה מלא משתמשים שלא שיתפו אותנו ברעיונות שלהם למשחקים..אני בטוח שלא רק אני חושב על כאלה משחקים