הבחור לא משחק כדורגל, הוא משחק בדומה למטארצ'י, אין לו מקום במכבי חיפה.
וכן בתגובה להרחקתו מכבי חיפה קיבלו גול שטותי.
הבחור לא משחק כדורגל, הוא משחק בדומה למטארצ'י, אין לו מקום במכבי חיפה.
וכן בתגובה להרחקתו מכבי חיפה קיבלו גול שטותי.
Puta los ches!
![]()
|
|
עיקר? העיקר?
בכל מקרה כן גול "יפה" בוא נגיד ככה, שאם מכבי חיפה היו משחקים כל הזמן כמו שהם שיחקו עד הגול,
לא היה סיכוי לנתניה.
צריך להשלים דברים במכבי חיפה, עיניינים לא סגורים.
מכבי נתניה תמיד הייתה הכבשה השחורה של מכבי חיפה.
Puta los ches!
![]()
אותו? חביבי יש תור ארוך לפניו,אסור לתת לשטראובר מקום בליגה שלנו או אפילו בלוקסנבורג.
לא יאמן פשוט
אחד הדברים הכי נוראיים שראיתי במגרשי הכדורגל.
אם כבר זה
אני רוצה לציין לשבח את אמיר טגה שנתן משחק גדול
והוא ואלן מסודי היו גדולים. היחידים שהיו טובים במגרש.
גם ניר דידוביץ' היה ענקי.
משחק חביב התגעגעתי לליגה הישראלית..עכשיו ביתר ההפווועלל=]
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
או או=\ התחלנו אם כל ה"אם מכבי חיפה היו.."נכתב במקור על ידי Ran
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
יואב, אתה לא יכול להגיד שמכבי לא שיחקו משחק יפה עד הגול.
Puta los ches!
![]()
וזה היה מה? 3דקות?
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
הם שיחקו יפה עד הגול של מסודי ואז היו נוראיים
השילוב דירסאו אנדרסון לא נראה כמו דירסאו טל,אבל אני נותן להם זמן..אחרי הכל תחילת עונה רק
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
חיפה לא הפסידו בגלל ארבייטמן.
אבל אם אנחנו בסוגייה, צריך להשעות אותו מכמה משחקים [ע"י הקבוצה].
סתם שחקן ילדותי, אני במקומו מודה לאלוהים על כל שניה שאני במכבי חיפה ונותנים לי הזדמנויות. אבל מה הוא עושה? נכנס ל5 דקות מחמיץ גול בטוח ומורחק. ובכלל לא מראה חרטה על ההרחקה. כאילו לא אכפת לו זה פשוט מגעיל. טוב שזה קרה מול מכבי נתניה ולא מול הפועל ליברפול.
לגבי חיפה, פשוט בזבוז של שעה וחצי מהחיים שלי. הם לא לקחו תמשחק ברצינות. שמו גול ואמרו יאללה סיימנו לשחק. לא המשיכו ללחוץ על נתניה. קולאוטי לא הורגש במשחק, מסודי בא לרדת להגנה לפעמים ועושה שטויות [על כל עקב שלו יש איזה מסירה בתוך ההגנה או איבוד כדור בחצי של חיפה], אנדרסון מחזיר יותר מדי אחורה וכמובן שאין להשוות אותו לעידן טל...אני מקווה שהוא ישתפר. היחיד שהיה אכפת לו זה דירסאו. דוידוביץ' מצוין. משומר לא הראה שיש לו יכולת...החמצה של גול בטוח+ עברו אותו וזה כמעט הסתיים בשער. 3 גולים בטוחים חיפה החטיאה, הם היו צריכים לסגור עניין.
נ.ב
האוקוצ'ה ההומו הזה צריך להרחיק אותו מהמגרשים. הוא נכנס בדוידוביץ', באולארה ובמרגלשווילי בכוונה. גול בפוקס יצא לו.
ארבייטמן לא עשה כלום ואם ארבייטמן קיבל אדום אז גם שטראובר היה צריך לקבל אדום
לא ייתכן ששחקן שנותן קטנה ושוער מחזיר לו אז רק השחקן יקבל אדום [לא הבנתי ממש מה הלך שם אבל מה שבטוח ששטראובר לא יצא צדיק גדול]
שופט מפגר, לעבירה כזו או שאתה מוציא כרטיס לשניהם או שבכלל לא.
באמת לא יפה מה שעשה ארביטמן אבל איזה הצגה לירן שטרואבר עושה הוא הורג אותי
גשם של עופרת יצוקה.
חבל על ארבייטמן, הוא שחקן עם פוטנציאל אבל משחק אותה ערס כזה ותינוק חייב על כל דבר להגיב, במקרה הזה היה צריך להוציא גם לשטראובר וגם לארבייטמן אדום, אני מקווה בשביל מכבי חיפה שרוני לוי ייבש את ארבייטמן על הספסל עד שיעבור לו המחלת תינוקות שלו...
ככה מטפלים בשחקנים אידיוטים.
אפילו שאמרו שרוני לוי מגן עליו ואומר שהוא לא עשה כלום, אבל שהם ב4 עיניים הוא מדבר איתו באמת...