סתם, חשבתי על זה, והחלטתי לפתוח דיון רציני, בין 2 רכזים .
ששניהם רכזים מ-ד-ה-י-מ-י-ם ! אחד מהם היה, ואחד מהם עדיין משחק .
הדיון הוא בין ג'ון סטוקטון ! שפרש, לבין סטיב נאש, שעדיין משחק כיום בפיניקס סאנס .
אם קשה לכם באמת ממש לבחור מביניהם, אפשר לקחת את הרכז שיותר עושה לכם את זה מבין השניים, או את האחד שהייתם רוצים לבנות איתו קבוצה . להתחיל ממנו ...
הדיון הזה לא ממש רלוונטי כיוון שאין יותר סטוקטון בNBA, אך בכל זאת הייתי מעוניין בדעתכם !
אני אתחיל ואתם תמשיכו ...
תוכלו להגיב לי, ולכתוב בעצמכם .
תבלו =]
אוקיי אני אלך האפשרות השלישית, האחד שהייתי רוצה לבנות/להתחיל איתו קבוצה . והבחירה שלי היא סטיב נאש . כן, יכול להיות שזה בגלל שלא ראיתי מספיק משחקים של סטוקטון, או שאני לא מכיר אותו, או את המשחק שלו, כמו שאני מכיר של נאש נאש. אבל זו הבחירה שלי, אם היו נותנים לי לבחור מבין שניהם את השחקן שהייתי רוצה לבנות איתו קבוצה, הייתי לוקח את הקנדי . אל תבינו לא נכון, לפי המהלכים וכל העבר של ג'ון עם מאלון וכו' אני מכבד את השחקן הזה מאוד, ולפי דעתי הוא שחקן נפלא, שעשה הרבה בNBA, לא הצליח לקחת אליפות, אבל מיצה את עצמו בליגה, ועשה דבר ענק כשהיה בג'אז, נתן לנו לראות כדורסל מהנה מאוד . מסירות גאוניות ! טכניקה מושלמת ויכולת נהדרת . אבל למרות הכל, נאש לדעתי היה עושה את הקבוצה יותר ממה שג'ון היה עושה אותה ! חוץ מזה שלנאש בטוח יש יד הרבה יותר טובה מהשלוש ממה שהיה לסטוקטון, נאש פשוט יותר דומיננטי אפשר לומר, הרבה יותר קשה לעצור אותו מאשר סטוקטון . זאת דעתי, ושוב יכול להיות שזה בגלל שאני לא ממש מכיר את ג'ון כשחקן, אבל ראיתי כמה משחקים שלו, פה בבית יש לי קלטות שאבא שלי בעבר הקליט/קנה, ועדיין אני מאמין שאם הייתי לוקח את נאש כדי לבנות עליו קבוצה, זה היה הולך יותר חלק וטוב מאשר אם הייתי לוקח את סטוקטון . נאש עדיין משחק כאמור, כבר לא צעיר, ועושה דברים נפלאים לכדורסל היום באמריקה, מסירות לא מהעולם הזה ! ראיית משחק פנטסטית, הקצב שהוא פתאפ נתן לפיניקס מדהים ! שלשות מטורפות, אם זה במשחק עומד ואם זה במתפרצת, פשוט נהדר ! כל זה אני אומר על נאש, אבל אני לא אומר שהוא שחקן יותר טוב מסטוקטון, כי את זה פשוט לא הצלחתי להחליט ! היה לי קשה מדי, ובגלל זה גם לא יכלתי לבחור מי עושה לי את זה יותר, כי שניהם שחקנים שאני מחבב מאוד (קצת יותר את ג'ון), ובסוף הלכתי על האפשרות השלישית ואחרי כמה זמן שחשבתי, לקחתי את נאש ! שזה שוב - לא אומר שהוא שחקן יותר טוב מג'ון אלא זאת רק הבחירה שלי להתחיל לבנות איתה קבוצה, עם הבחירה הזו ! לסיכום הייתי אומר שגם והייתי בוחר את סטוקטון זה היה מעולה, כי שניהם רכזים שיכולים לתת מעצמם הרבה למענם ובעיקר למען שחקנים אחרים .... זאת הייתה דעתיעכשיו תורכם .

עכשיו תורכם .

ציטוט ההודעה

) ואז עוד אליפות כנגד כל הסיכויים?