נסעתי עם עוד 4 חברים.. היה כיףףףף באמאאא היה מצחיק ברמות נהנתי מכל רגע בחיים לא נהנתי ככה..
אילת עיר תותחית עיר עם סטייל היה כיףף
עשינו בננה (שאתה יושב על בננה כזאת וסירת מנוע לוקחת אותך) היה נחמד אבל די משעמם
ועשינו אבוף (זה לא בדיוק אבוף כזה הגלגל.. זה כזה משטח כזה כמו של בוגי [גלשן] ואתה שוכב על הבטן ותופס במשו וזה טס וכל שניה עפיםם באוויר זה היה מצחיק אש) היה מהיר ברמות איזה 60 קמ"ש ככה וזה מהיר למים..
ואיימקס חח היה מצחיקק.. איזה ילדה שישבה מאחורנו תפסה לאחד החברים שלי את האוזן סובבה לאוזן את הצורה חחח כמה צחקנו היא אמרה "חשבתי שזה דג" איזה ילדה בת 9-10 ככה
ועיר המלכים היה זיןןןן לא נהנו בגרוש ולא שווה את הכסףף.. רק גיל 12 ומטה יהנו
וטיילת וקניון וזה כמובןן..
אה והיה איזה נהג מונית אחד סטלן שלקח אותנו חח אחד סטלן אחושרמוטה הוא לא שם לב לנהיגה שלו הוא כולו מרחף.. ודיברנו איתו קיצר בנאדם סטלן ירד על כל אחד מאיתנו מספר לנו כל מני אנשים שעלו למונית וזה.. מספר לנו מה הוא אוהב לשתות עלק "אני שם פחית XL קרה מול המזגן (היה לו מתקן כזה) שותה ככה בסטייל שלי כל כמה זמן.. אחרי זה קונה לי נסטי (התה הקר הזה) וכל רגע שותה" ואז הוא דיבר על השירים שלו שיש לו MP3 והוא עושה לי (אני ישבתי מקדימה) בוא בוא תראה אפילו רשום MP3 וזה.. והמספר לנו על לסביות שהתמזמזו לו במונית אבל אתם נקרעיםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחח לא הפסקתי לצחוק באמא והוא אמר "יום אחד חרמנית עלתה לי לאוטו.. עכשיו אמרה לי לכבוד היומולדת לעשות לה מסג' ברגל.. אני מתחיל.. עובר דקה פתאום אני קולט שאני עושה לה מסג' במנוש" אין אין נפלנווווו כמו חבורה של אדיוטים צחקנו בקול הוא חשב שברחנו מאברבנל כמה צחקנוו.
והזה של האכסניה השומר היה דומה לבובספוג חמוד כזה בלי שיניים גם סטלן אחושרמוטה
היה כיף אין מקום שאני יספר כל מה שעשינו וכמה צחקנו וזה
בחיים לא צחקתי ככה באמת אבל לא הפסקנו לצחוק על כל דבר צחקנו כאילו זה איזה משו קורע
לצערי לא היה הרבה מה לקנות לא מצאתי נעליים לא כלום רק 2 חולצות של פומה אבל רציתי לקנות הרבה יותר
טובב אני לא יחפורר אני רק אומר שנהנתי אחושרמוטה והיה מצחיקק
מה יש חדש משו?

ציטוט ההודעה

) גודשת 0.7 באר