מי היה מאמין !
כל הכבוד לחיפה שומרים יפה על השער .
מי היה מאמין !
כל הכבוד לחיפה שומרים יפה על השער .
|
|
גול יפה מאוד של בוקולי בעיקר בזכות הבישול המדהים של קולאוטי..
הגול של ליברפול לא משו..
חח הוא הוא רב כזה עם גרארד דחף אותו וזה עוד שניה בכיתי מרוב צחוק...
האמת חרא משחק ..
רק מאז הגול של חיפה המשחק באמת ניהיה רציני =/
איפה ג'רארד בכלל ?
מישו הרגיש שהוא על המגרש?
מכבי חיפה בקושי במשחק,ליברפול שולטת לרוב.
לדעתי צריך להוציא את מגרשווילי.נקווה שיעשו משהו.
יפה !
משחק גרוע של ליברפול, ובכל זאת ניצחון .
כל הכבוד לחיפה באמת משחק טוב שלהם ! נראה מה יהיה בגומלין ...
דעתי:
קודם כל זאת ליברפול וזאת חיפה אז אני דיי מרוצה! אבל הדרך!!!
מה זה? דקה 91 כמעט גול של חיפה.. ואז זה נעדף לשחקן ליברפול ליד הקרן.. יש יחסית לידו 3 חיפאים והוא נלחץ... אבל מה? הם לא לוחצים! הם
כאילו אמרו "הנה תצא בלי לחץ"
זה עיצבן אותי!!!
ב. אנדרסון כזה אפס!!!!!!!!!! כשהוא עם הכדור הוא לא יודע לעשות כלום! מאבד הכל! לא יודע למסור! כלום! מקווה שזה רק לחץ של תחילת עונה...
דוידויץ' סה"כ היה טוב אבל בשער השני... למה הוא לא שם ידיים??? הוא שוער לעזזל!! שוער יכול לשחק עם ידיים! והוא החביא את היד הנכונה מאחורי הגוף! הוא דפוק???
סה"כ יש סיכוי!! נעשה את זה!
רוני לוי הוכיח עכשיו בסוף המשחק שהוא לא יודע כלום על משחקים נגד קבוצות אירופיות ושהוא מאמן בשקל..
תנו לי להסביר:
דבר ראשון העשר-חצי שעה הראשונות מוצלחות מאוד.אבל משמה הכל פשוט נורא,גרמיין פננט התעלל במגרשווילי ורוני לוי מסתכל ולא עושה כלום שיחליף חזרה בין קטן ובוקולי או שיגיד לקטן לעשות יותר הגנה..
דקה שישים ככה למה הוא משאיר את מגרשווילי על המגרש למה הוא לא הכניס את אייל משמור ומעביר את חרזי לשמאול (חרזי שיחק בשמאול שנה שעברה כמה פעמיים והיה בסדר גמור).
עוד דבר שעיצבן אותי למה הוא הכניס את מליקסון דקה 87!?!?
מליקסון שחקן רענן ולא פחות טוב מקטן למה לחקות עם החילוף.
הוא היה גם יכול לשתף עוד שחקן כמו רפאולוב או תומר חמד במקום קולאוטי שהתעייף אחרי 60 דקות..
קיצר עדיין יש סיכוי..
זה כמו המשחק מול מאלמו בבלומפיד 2 דקות לסיום הם סופגים..
דרך אגב מארק גונזלס שחקן מצויין שנה שעברה הוא כיכב בסוסיאדד.
ורפא בניטז מאמן ענק כל חילוף במקום ומתוכנן פשוט מצויין..
נערך לאחרונה על ידי British_Bloke; 10-08-2006 בשעה 01:33.
רפאלוב לא היה בסגל.
התאכזבתי מהגול האחרון דוידוביץ' היה צריך לצאת עם הידייםםם שועררר!!
קטן לא שיחק זה אכזב
בוקולי כמו תמיד מעולה
חוסר ניצול מצבים של 2 הקבוצות
בקיצור משחק נחמד עוד יש סיכוי עוד יש!
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
איזה שטויות.נכתב במקור על ידי British_Bloke
חרזי לא שיחק בשמאל שנה שעברה בכלל. רפא בניטז ידע שמגרלשווילי הוא החולשה של ההגנה של חיפה ובגלל זה כל ההגבהות באו משם. אין לרוני לוי מה לעשות שקייסי פצוע. חוצמזה, להכניס את משומר זה פשוט להעביר את הבעיה אגף.
משחק מצוין של חיפה, עשתה את מה ששהיא היתה צריכה לעשות. חבל שהמקרה של יתרון ושיוון אחרי כמה דקות חוזר, אבל מי אני שאתלונן. הגול בדקה ה88 פשוט לא היה צריך לקרות....זה מה שקורה שיש לך בלם לא מנוסה והמגן בא לעזור לו. זה הצליח מול קראוץ' עד המקרה הזה. לדוידוביץ' אין אשמה ב2 השערים הוא שיחק בסדר גמור.
חיפה באה עם רגשי נחיתות וכל הזמן הרחיקו...הם בקושי הניעו כדור...
מסודי הוכיח שהיכולות האישיות שלו מאוד גבוהות אבל הקבוצתיות לא. וקולאוטי אני לא מאמין איך הוא החטיא תהזדמנות הזאת אני פשוט הייתי בשוק מול שוער להחטיא ככה. הוא השחקן שאמור להיות הכי טוב בניצול מצבים.
בוקולי השחקן הכי טוב בישראל נקודה.
תאמינו לי, אני לא יודע איך רפא בניטז לקח אליפות אירופה. אם הוא היה פותח עם קראוץ היה לו יתרון ענק בהתקפה....לך תבין.
אין לי כוח לסכם את המשחק אבל מה שאני אגיד זה שכמו מול רוזנבורג שספגנו 2 שערים מוקדמים ואז הצלחנו לצמצם עם שער חוץ, ואז הגענו הבייתה והיינו מ"מ קרוב לנצח אפשר הפעם לעשות משהו...
מקווה שהפעם יעבדו איתם כבר על מנטליות !@