זוג נוסעים לחופש, נוסעים ונוסעים ואחרי כמעט 24 שעות על הכביש מחליטים לעצור למנוחה בבית מלון, הם עייפים מידי להמשיך בדרך, שינה וריענון של לפחות 4 שעות יתאים להם מאד.
נכנסים לבית מלון מאד יפה ומזמינים חדר לכמה שעות. אחרי המנוחה עוזבים את החדר וניגשים לקבלה על מנת לשלם ולהמשיך בדרכם.
פקיד הקבלה מוסר להם את החשבון ע"ס 350 $. האורח מבקש לדעת על מה הוא אמור לשלם סכום כזה גבוה, זה נכון שהמלון הוא מאד יפה אבל לא מצדיק את המחיר הזה.
הפקיד מסביר לו שהמיר הוא סטנדרטי האורח מתעקש לדבר עם המנהל.
המנהל מופיע ומסביר לאורח שזה המחיר, יש להם בריכה אולימפית ומרכז הרצאות שהיו לרשותם …
"אבל אנחנו לא השתמשנו בהם ", אמר האורח.
"נכון, אבל הם שם ואתם יכולתם להשתמש בהם, גם היו בלילה כל מיני הופעות מרהיבות שהמלון מאד מתגאה בהם ".
"אבל אנחנו לא השתתפנו בהם", אמר האורח.
"בסדר אדוני, אבל הם היו שם לרשותכם ויכולתם להשתתף באירועים האלו ". וכך המנהל ממשיך למנות עוד תריסר אירועים ומקומות שהמלון מציע לאורחיו.
בסוף האורח רואה שאין עם מי להמשיך להתווכח ומחליט לשלם, כותב המחאה ומוסר אותה למנהל.
"אבל אדוני ", אומר המנהל, "ההמחאה הזאת היא על סך 50$ בלבד" .
"נכון ", אומר האורח, "300$ חישבתי על זה ששכבת עם אשתי…"
"אבל אני לא שכבתי עם אשתך!! " צעק המנהל…
"נכון !! אבל היא הייתה כאן לרשותך, יכולת להשתמש בה ."
אישה מתעוררת באמצע הלילה ורואה שבעלה לא לידה במיטה
היא לובשת חלוק ויוצאת מחדר השינה לחפש אותו,
כשהיא מגיע לדלת המטבח היא רואה אותו יושב ליד השולחן, כוס קפה לפניו,
הוא בוהה בקיר, מדיי פעם הוא לוגם מהקפה ומוחה דמעה.
היא ניגשת אליו ברוך ומחבקת אותו מאחור,
"מה קרה אהובי?" היא שואלת
הוא עונה לה:
"את זוכרת איך הכרנו לפניי 20 שנה כשהיית בת 16?"
"כן בוודאי שאני זוכרת" היא עונה
"ואת זוכרת איך הזדיינו במושב האחורי של המכונית שלי?"
"בוודאי שאני זוכרת" היא עונה בדמעות של אושר ונוסטלגיה אופפת אותה
"ואת זוכרת שאביך, השריף של העיירה, תפס אותנו וכיוון אליי רובה קצוץ קנה ואמר שאו שאני מתחתן אתך או שהוא שולח אותי ל-20 שנה בכלא?"
"כן אהובי, אני זוכרת" היא עונה באהבה
בעלה משתנק בבכי קורע לב
מוחה את דמעותיו ומקנח את אפו
"היום יכלתי להשתחרר.........."
ילד אחד שואל את אבא שלו:"אבא מה זה פוליטיקה"? האבא עונה לו "בוא אני אתן לך דוגמא מהבית,אני מפרנס את המשפחה, אני ההנהלה, אמא שלך מבזבזת את הכסף, היא הממשלה, העוזרת שלנו היא מעמד הפועלים,אתה זה העם ואח שלך הקטן זה העתיד, הבנת?" הילד "לא ממש אבל אחשוב על זה בלילה" בלילה הוא מתעורר מהבכי של אח שלו הקטן ורואה שהוא מלא בחרא הוא הולך לאמא שלו ורואה שלה לא אכפת הולך לעוזרת ורואה אותה במיטה עם אבא שלו אז הוא מחליט לטפל באח שלו לבד. בבוקר הוא אומר לאבא שלו אבא הבנתי מה זה פוליטיקה בזמן שלממשלה לא אכפת מהעם, ההנהלה דופקת את המעמד הפועלים,והעתיד מלא בחרא.
3 גברים עולי לגן עדן.. ברגע שהם הגיעו ניגש אליהם מלאך ושואל את האיש הראשון: "כמה פעמים בגדת באישתך?" האיש הראשון אומר: "בכנות, בגדתי באישתי 5 פעמים" והמלאך מביא לו אוטו מעפן כזה והרוס. המלאך שואל את האיש השני אותה שאלה והוא עונה שהוא בגד רק פעם אחת והמלאך מביא לו אוטו מזדה כזה נחמד. את השלישי הוא שואל אותה שאלה והוא אומר שהוא לא בגד אף פעם והמלאך מביא לו למבורגיני משו בן זונה.. אחרי כמה ימים הם רואים את האיש עם הלמבורגיני בוכה ושואלים אותו: "מה למה אתה בוכה? יש לך למבורגיני.. על מה יש לך להיות עצוב?" והוא עונה: "ראיתי את אישתי נוסעת בקורקינט.."

ציטוט ההודעה