של לפני 5-6-7 שנים הייתה קבוצה אפורה,משהו בסגנון של אשדוד.
קבוצה בלונדון שרק זוכה לההרגיש במעט מן הכבוד שהקבוצות הלונדוניות הבכירות יותר רכשו לעצמן ותמיד רדפה אחרי תהילתה של מנצסטר יונייטד,אבל כל זאת ללא הצלחה.
עד שלא מזמן מולטי מליונר שאת כל רכושו אי אפשר לתאר בכלל הגיע לקרבוצה והחל בשינויים.
מצא לו מאמן גדול ששנה קודם זכה עם קבוצה בואו נאמר מהדרג השני באירופה בצ'אמפיונס ליג,מצא לו שחקנים מפוצצים עם שמות גדולים כמו מקאללה קראבליו דמיאן דאף אריאן רובן ועוד אחרים וטובים ועם זאת, גם מצא לו שחקנים פחות גדולים "אפורים" מכנים אותם פועלים שחורים שאולי עולים מעט אבל נותנים תפוקה גדולה כמו ג'רמי הוט הגרמני וגלן ג'ונסון.
הכל נראה טוב מאוד אפילו, קבוצה עם כסף מפוצץ אבל עם ראש על הכתפיים.
קניות גראנדיוזיות[באלאק ושבה] ולידן קניות מצומצמות בשביל למלא חורים בספסל ואולי להגדיל את הרוטציה.
השיטה נראית מבטיחה המאמן כריזמטי השחקנים מוכשרים הכסף זורם הקהל מגיע בהמוניו וסטאמפורד ברידג' מלא.
בתור התחלה,מפתיעה אומנם לקבוצה בבנייה לוקחת צ'לסי די בקלות את אליפות אנגליה אחרי 50 שנה ללא זזכייה ושנה אחר כך בצורה מפתיעה פחות גוזלת את התואר בערך ממחצית העונה.
כסף גדול? הולכים על כל התארים?
צ'לסי שלקחה בקלילות את אליפות הליגה לא הצליחה ממש לתרגם את העליונות שלה באירופה בצורה ממשית.
עם נצחון גדול על ברצלונה שהעניק לה חצי גמר נפלה צ'לסי בהפסד כואב ליריבה מוכרת מהאי הבריטי ליברפול שדהרה כל הדרך לגמר סנסציוני באיסטנבול.
שנה לאחר מכן עם עוד התמודדות עם ברצלונה כשלה המכונה המשומנת של מוריניו והראתה שהכסף לא תמיד מהווה תפקיד.
אז עם כל כך הרבה כסף וכל כך הרבה כשרון של שחקנים
מה אתם חושביםש מונע מצ'לסי להצצליח גם בזירה הארופית?





ציטוט ההודעה














