קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני מתחיל לעבוד על פי "השיטה" של ישראלבודי :)
    על ידי FireSide בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 11-05-2007, 16:25
  2. מתחיל לעבוד ביס
    על ידי Y0har בפורום דיבורים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 07-07-2006, 23:01
  3. יאללה חברים אני מתחיל לעבוד היום =]]
    על ידי The Rap Man בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 21-06-2006, 17:08
  4. יאללללהה מחר בעזרת השם מתחיל לעבוד
    על ידי SyNtaX בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 11-03-2006, 15:37
  5. מתחיל לעבוד :|
    על ידי Fury בפורום דיבורים
    תגובות: 44
    הודעה אחרונה: 20-11-2005, 00:10
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

קשטן מתחיל לעבוד? באמת?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    ירון
    לייקים
    0
    נקודות
    215
    משפט מחץ
    עיר ב-א ... עפולה

ברירת מחדל קשטן מתחיל לעבוד? באמת?

טוב אז היום פורסם שדרור קשטן לא חישבן וזרק את טל בן חיים ממחנה אימונים
    עכשיו אני חושב למה לעשות את זה? אין לך הגנה מספיק חזקה ובן חיים יופי של שחקן הגנה שיש לו ידע
    הוא היה יכול לסגור את זה בקנס או משהו כזה אבל למה לזרוק אותו עכשיו הגנה עוד יותר חלשה
    מה דעתכם?
    12p גאה להיות שייך
    עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

אני חושב שסוף סוף יש משמעת בנבחרת. אחרי עידן גרנט שהיה יחסית פתוח ומשוחרר והתוצאות היו יחסית טובות הגיע הזמן לעידן של משמעת ועבודה קשה ורצינית ואז אולי נראה למה תגיע הנבחרת.

אוהד בית"ר בלב ובנשמה
    שם פרטי
    דין
    לייקים
    1
    נקודות
    578
    משפט מחץ
    רק בית"ר ושכולם יזדיינו!!

גםם אני חושב שצריך להיות קצת יותר נוקשים
    והלב בחר בך..בית"ר ירושלים אהבה שהיא חלום!!

יצחק חיים צמח הלוי
    ת.נ.צ.ב.ה
    יהי זכרו ברוך.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי tip tip
    טוב אז היום פורסם שדרור קשטן לא חישבן וזרק את טל בן חיים ממחנה אימונים
    עכשיו אני חושב למה לעשות את זה? אין לך הגנה מספיק חזקה ובן חיים יופי של שחקן הגנה שיש לו ידע
    הוא היה יכול לסגור את זה בקנס או משהו כזה אבל למה לזרוק אותו עכשיו הגנה עוד יותר חלשה
    מה דעתכם?
    כל החלטה שהוא יעשה אני איתו...קשטן מאמן מספר 1 בארץ וחבל לכולם פה על הזמן הוא המאמן הכי טוב שיש
    אם הוא עשה את זה ישש לו את הסיבות שלו..בטח טל בן חיים לא דיבר יפה או עשה משו לא סתם קשטן העיף אותו הוא יודע שטל שחקן טוב וצריך קצת משמעת מה יש כל פוץ קטן שחושב שהוא שחקן יבוא יתפלסף למאמן ? בכל ארץ אחרת היו עושים אותו דבר..כל הכבוד לקשטן על האומץ זה יצנן קצת את השחקנים..והוא יכול להרכיב הגנה מעולה מה אין לו הגנה
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 14-08-2006 בשעה 21:45.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    ירון
    לייקים
    0
    נקודות
    215
    משפט מחץ
    עיר ב-א ... עפולה

לא אמרתי שלא צריך משמעת, להפך אני חושב שצריך משמעת אבל פחות נוקשה אתם רוצים שהנבחרת תפסיד כי אני לא רוצה.
    לזה שמעלי לא נעים לי להעליב אותך אבל אתה מדבר שטויות טל בן חיים אחד השחקני הגנה הכי טובה שיש בליגה האנגלית אז חלאס לשחק אותה ראש קטן רק בגלל שהוא לא הגיע לאימון הוא היה עייף מטיסה וכול הזה
    וגם אני חושב כמוכם שקשטן הוא המאמן הכי טוב שיש בליגה אבל עדיין לא צריך להעיף אותו מנבחרת בגלל שהחסיר אימון
    12p גאה להיות שייך

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי tip tip
    לא אמרתי שלא צריך משמעת, להפך אני חושב שצריך משמעת אבל פחות נוקשה אתם רוצים שהנבחרת תפסיד כי אני לא רוצה.
    לזה שמעלי לא נעים לי להעליב אותך אבל אתה מדבר שטויות טל בן חיים אחד השחקני הגנה הכי טובה שיש בליגה האנגלית אז חלאס לשחק אותה ראש קטן רק בגלל שהוא לא הגיע לאימון הוא היה עייף מטיסה וכול הזה
    וגם אני חושב כמוכם שקשטן הוא המאמן הכי טוב שיש בליגה אבל עדיין לא צריך להעיף אותו מנבחרת בגלל שהחסיר אימון
    אני מדבר שטויות...חמודי אני רואה את הליגה האנגלית מאז שאתה היית רואה ארתור עם כל החברה אז תאמין לי שאני יודע מה אני מדבר ... ומסכים בזה שהוא שחקן הגנה מעולה אבל טוב מאוד מה שקשטן עשה ... מי הוא בכלל בגלל שהוא שחקן מעולה הוא יחסיר אימון ? כמו שצריך שיהיה קצת משמעת אולי להעיף זה קצת קיצוני אבל לא אני מסכים עם קשטן יאללה עכשיו זה מה שחסר לנו שיתחילו לזלזל גם ככה הכושר של השחקנים שלנו מעולה (טחח) עכשיו להחסיר אימונים ...
    ועוד אני מדבר שטויות מה זה הכותרת הזאת מה אתה טמבל עלק קשטן עובד? באמת ? הוא הבנאדם היחיד שבאמת עובד בארץ הזאת ואתה מזלזל בו...מי אתה מעדיף שרף שכל היום מזיין תשכל ותכלס לא עושה כלום או גרנט והמשחקי פרידה שלו שיבייש את ישראל עוד טיפה בגלל שהוא עוזב?
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 15-08-2006 בשעה 00:02.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    ירון
    לייקים
    0
    נקודות
    215
    משפט מחץ
    עיר ב-א ... עפולה

ציטוט נכתב במקור על ידי lolx
    אני מדבר שטויות...חמודי אני רואה את הליגה האנגלית מאז שאתה היית רואה ארתור עם כל החברה אז תאמין לי שאני יודע מה אני מדבר ... ומסכים בזה שהוא שחקן הגנה מעולה אבל טוב מאוד מה שקשטן עשה ... מי הוא בכלל בגלל שהוא שחקן מעולה הוא יחסיר אימון ? כמו שצריך שיהיה קצת משמעת אולי להעיף זה קצת קיצוני אבל לא אני מסכים עם קשטן יאללה עכשיו זה מה שחסר לנו שיתחילו לזלזל גם ככה הכושר של השחקנים שלנו מעולה (טחח) עכשיו להחסיר אימונים ...
    ועוד אני מדבר שטויות מה זה הכותרת הזאת מה אתה טמבל עלק קשטן עובד? באמת ? הוא הבנאדם היחיד שבאמת עובד בארץ הזאת ואתה מזלזל בו...מי אתה מעדיף שרף שכל היום מזיין תשכל ותכלס לא עושה כלום או גרנט והמשחקי פרידה שלו שיבייש את ישראל עוד טיפה בגלל שהוא עוזב?
    שמע יש לך בעיה אם הכותרת אל תכנס לנושא ומה אכפת לי מה אתה רואה אני יודע הרבה יותר טוב ממך איך מתאמן בן חיים ואם מגיע לו להיות בנבחרת או לא רק תדע שהוא הבלם הכי טוב שיש לך בנבחרת כן לפי דעתי להעיף מנבחרת זה לא עבודה זה סתם לשחק אותה למי יש יותר כוח אני מעדיף מאמן שיקח את השחקנים ברצינות ויתן את הכול וגבר הוא החסיר אימון כי הוא היה עייף מהטיסה ומאימונים של בולטון אז מה אז הוא החסיר אימון ריצה אז אי אפשר לתת לו קנס משהו
    12p גאה להיות שייך

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

זה לא שטל בן חיים עף מהנבחרת לתמיד, פשוט קשטן רצה להראות שבעידן שלו אין משחקים, יש אימונים קשים ויש משמעת וככה יגיעו תוצאות.
    כבר למחנה האימונים הבא של הנבחרת לקראת המשחק הראשון בחודש ספטמבר בן חיים יזומן שוב, הרי קשטן יודע שזה אחד המגנים הטובים ביותר של ישראל.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    חיליק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "הפוך בה והפוך בה וכולה בה"

ציטוט נכתב במקור על ידי lolx
    כל החלטה שהוא יעשה אני איתו...קשטן מאמן מספר 1 בארץ וחבל לכולם פה על הזמן הוא המאמן הכי טוב שיש
    אם הוא עשה את זה ישש לו את הסיבות שלו..בטח טל בן חיים לא דיבר יפה או עשה משו לא סתם קשטן העיף אותו הוא יודע שטל שחקן טוב וצריך קצת משמעת מה יש כל פוץ קטן שחושב שהוא שחקן יבוא יתפלסף למאמן ? בכל ארץ אחרת היו עושים אותו דבר..כל הכבוד לקשטן על האומץ זה יצנן קצת את השחקנים..והוא יכול להרכיב הגנה מעולה מה אין לו הגנה
    אני לא מסכים איתך.
    קשטן אולי בעל ניסיון רב,אבל יש עוד הרבה מאמנים ישראלים שיכולים להגיע רחוק עם הנבחרת,אין כבר עניין של רמה בליגה שלנו,אלא מי יכול להכיר את השחקנים והמנטליות שלהם הכי טוב,שדווקא בזה גרנט הצטיין,אולי היה חסר לו קצת מהניסיון של קשטן ואז הוא באמת היה מגיע רחוק עם הנבחרת.
    בכל מקרה,אני מאחל לקשטן את כל ההצלחה שבעולם,כי הוא מייצג את כולנו

משתמש משקיע
    שם פרטי
    ירון
    לייקים
    0
    נקודות
    215
    משפט מחץ
    עיר ב-א ... עפולה

ציטוט נכתב במקור על ידי A-41
    אני לא מסכים איתך.
    קשטן אולי בעל ניסיון רב,אבל יש עוד הרבה מאמנים ישראלים שיכולים להגיע רחוק עם הנבחרת,אין כבר עניין של רמה בליגה שלנו,אלא מי יכול להכיר את השחקנים והמנטליות שלהם הכי טוב,שדווקא בזה גרנט הצטיין,אולי היה חסר לו קצת מהניסיון של קשטן ואז הוא באמת היה מגיע רחוק עם הנבחרת.
    בכל מקרה,אני מאחל לקשטן את כל ההצלחה שבעולם,כי הוא מייצג את כולנו
    לא מסכים איתך אתה עוד לא יודע איך קשטן ישחק עם הנבחרת אולי משהו השתנה בו אולי הוא למד מאברם גרנט.
    12p גאה להיות שייך

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,797 | הודעות: 8,173,384 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect