קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני חושב שאני מאוהב |: ..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-11-2007, 01:14
  2. אני חושב שאני מאוהב
    על ידי MaRoKaY בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 04:24
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

כל הזמן אני חושב עליה-מאוהב בילדה בסיטואציה בעייתית

ברירת מחדל כל הזמן אני חושב עליה-מאוהב בילדה בסיטואציה בעייתית

היי כולם.
    הייתי רוצה לקבל פה עצות מכם לגבי ילדה שאני אוהב כבר יותר משנתיים.כתבתי כאן בעבר על זה,קיבלתי עצות,אבל בנתיים לא הייתה התפתחות יוצאת דופן.

בכל מקרה,אני מאוהב בילדה מהשכבה שלי כבר שנתיים.אם מילות שיר יכולות לבטא את מה שאני מרגיש כלפייה,אז כמובן "כל הזמן אני חושב עליה",במלוא מובן המשפט.אנחנו לא באותה הכיתה,אבל אנחנו מכירים מהסיבה שההורים שלי וההורים שלה חברים.

מבחינת מבנה הכיתות,היא ממש בכיתה שליד הכיתה שלי,כך שאני רואה אותה בהפסקות ולעיתים מדבר איתה,וכן אנחנו גרים מאוד קרוב כך שלפעמים אנחנו הולכים ביחד הביתה.מה הבעיה?שלא נראה לי שהיא שמה עליי מי יודע מה.הדבר האחרון שאפשר להגיד עליה הוא שהיא ילדה סנובית,כי היא ממש לא כזאת.ההיפך,אני נרתע מסנוביות.סביר להניח שאני יודע ממה זה נובע-כמובן,מהרושם הראשוני.לאחר שהאהבתי בה,היו הרבה פעמים שראינו אחד את השני ולא אמרתי "שלום" או משהו כזה,הכל מההתביישות!אני חושש שבגלל זה היא "סגורה" כלפיי.
    גם כשאנחנו מדברים,אני לא מרגיש שהיא באמת מרגישה את מה שאני חושב עליה,גם כשאני נותן מחמאה.אמרו לי ללכת ולנסות להתקרב אליה יותר ולנסות לדבר איתה בהפסקות או כשנפגשים,אבל פשוט אין מצבים כאלו!גם כשאנחנו רואים אחד את השני,היא נמצאת בד"כ עם חברות שלה,וככה בטח שאני לא יכול לפתח איתה שיחה.

ובכן,איפה הבעיה השניה?בסביבתה.לה יש עוד 2 חברות,שהן התחברו עם חבורה של 3 בנים,והם נפגשים באופן קבוע.אם הייתי חלק מהחבורה הזאת הייתי גם נפגש איתה ובכך מתקרב אליה,אבל אני לא.שלושת הבנים האלו חברים שלי,אבל איך נומר את זה,אני לא בקליקה שלהם עם הבנות.אולי כי הם מכירים כבר 4 שנים.

חשבתי בתחילת השנה להזמין אותה לאכול איפושהו בערב,אולי בפיצה,בנימוק "כדי שנכיר טוב יותר,לא רק משיחות באיי סי קיו",אבל החבר הכי טוב שלי רמז לי שהיא כנראה תנסה להתחמק מזה.
    אני בטוח שחלק יחשבו שאני צריך לוותר על זה,שזה לא זה ושיש עוד הרבה דגים בים,אבל אני אומר לכם-בעבר כבר הייתה לי חברה,אבל אף פעם לא ראיתי בת שכ"כ מתאימה לי כמו שמי שאני מאוהב בה מתאימה לי.אותם תחומי עניין,שנינו אוהבים לצחוק,הרגלים דומים,ובכלליות אנחנו דומים ומתאימים.

אז,מה לדעתכם אני עושה?איך אני מתקרב עם כל המגבלות?

תודה מראש.

2. קישורים ממומנים

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

בשביל מה אתה צריך את "חברים" שלך? ואם אתה שואל למה במרכאות זה כי לפי דעתי
    הם לא חברים אמיתיים שלך, מבחינתם ולא מבחינתך , אם חבר שלך רומז לך בצורה כזאת שהיא תנסה להתחמק לפי דעתי או שהוא רוצה משהו איתה והוא לא מדבר או אחד מהחבר'ה שלו, הוא שהוא פשוט לא רוצה אותך באזור
    הוא לא יכול לנבא את העתיד, ואתה לא צריך לשים עליו.
    איך אתה מתקרב? תוסיף אותה לאיסיקיו, דבר איתה תיזום שיחה, השיחה לא זזה? תזיז אותה, אל תיהיה אדיש,
    תתחיל איתה, תחמיא לה, וכו' וכו'.. תזמין אותה - אתה והיא סוליקו.. בלי אף חבר\ה מהצד לצאת\לרדת למטה לדבר וכאלו סתם תסתובב איתה ותראה אם נוצר קליק.. אם לא מה כבר הפסדת? תעבור הלאה.. אבל אם לא תנסה.. לך תדע מה הפסדת.. ככה שתמיד עדיף לנסות, לא מתים מזה, אולי מתאכזבים אבל האכזבה עוברת, בהצלחה :]

Queen
    אורח

דווקא ניגודים נמשכים זה לזה ;]
    אבל..אם אתה מרגיש שאתה כל כך מתאים לה...
    ואם אתה כל כך מתבייש..
    דבר ראשון אתה יכול לשלוח לה פתק.
    ומה פתאום אתה מקשיב לחבר שלך? מה זה "רמז"?
    שים עליו ת'בוהן שלי, ולך ותציע לה לאכול פיצה. אם תראה שהיא לא רוצה - עזוב.
    או שתתמצא משהי אחרת ותיגמל מהאהבה שלך אל הלידה הזאת, או שתנסה לאחר כמה זמן שוב...
    אם היא תירצה - מה הבעייה?
    תשב איתה, תהנה. תראה איך היא מגיבה - אם כייף לה, סימן שהיא מעוניינת...

ואם תיהיו חברים - כל הקטע של השלום כבר לא יהיה.
    אז..תנסה. אין לך מה להפסיד

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Queen
    דווקא ניגודים נמשכים זה לזה ;]
    חח נכון באמת ניגודים נמשכים אני עיראקי ושאני רואה רוסיה אני נמס
    תשמע אין לי ממש מה להגיד ך כי תכלס זה לא יעזור אני יגיד ך לשים זין ובלה בלה בלה talk is cheap...
    הכל חרטה קיצר תחשוב ככה חיים פעם אחת ממילא בסוף נמות לפחות תנסה להנות...
    ויש עוד משפט שלא יודע בדיוק איך הוא הולך אבל משו כזה : עדיף להתאכזב בגלל שניסית מאשר להתאכזב שלא ניסית ...או משו כזה
    בקשר אליה אם היא ממש לא בקטע שך אין לך הרבה מה לעשות עזוב שטויות זה לא כמו בסרטים שפתאום היא תאכל סיבוב ותתחתן איתך..תנסה להתקרב תנסה לדבר איתה לשאול אותה מה היא חושבת עליך תהיה גלוי בקשר למה שאתה חושב עליה שככה תידע אם היא בקטע או לא...אם היא לא תגיד לה לא צריך ותשחק אותה אדיש אל תהיה כלבלב שלה ומי יודע אולי במשך הזמן היא תחשוב אחרת

או.קיי,תודה רבה,עצות טובות מאוד נתתם פה,ואני מדבר איתה לעיתים באייסי קיו/מסנג'ר(כשהיא מתחברת,וזה לא בהכרח על בסיס יומי).בפעם הבאה שאני אדבר איתה באיי סי קיו,חשבתי להגיד לה משהו בסגנון:"זה קצת מוזר שבאיי סי קיו אנחנו מדברים הרבה ופנים מול פנים כמעט ולא,נכון?",ואז אחרי שהיא תגיב חשבתי לשאול משהו בסגנון:"בא לך לצאת עכשיו קצת החוצה להסתובב?ככה נדבר קצת פנים מול פנים".אם לא היה לי מצב כזה עד עכשיו,המסקנה היא שאני צריך ליצור מצבים,כמו שחלוץ מריח שערים יערוך לו מצב לגול אם הקבוצה לא תתפקד.

לגבי החבר-הוא אמר לי בעבר שהילדה ההיא חמודה,זה היה אחרי שסיפרתי לו עליה.אם הוא בכיוון שלה?לא יודע...הם היו באותה כיתה במשך 3 שנים,עכשיו כבר לא,ואני לא רואה ביניהם קשר יוצא דופן בישירות או בעקיפין..יכול להיות שסתם לא נעים לו ממני,או שהוא לא חושב עליה כלום.בנוגע ללהזמין אותה לאכול בפיצה-עם עצתו או בלי עצתו תכננתי לעשות את זה.

תודה רבה ואשמח לקבל עוד עצות.אני מאוד מעריך את זה שאתם עוזרים.

משתמש אנונימי
    אורח

מניסיון אישי זה הדלקות ממושכת וברגע שתכבוש אותה לא תרגיש בה צורך
    זה דחף כזה גברי שיעזור לאגו שלך אם תכבוש אותה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    370
    משפט מחץ
    http://www.myislands.info

תשמע, אין לך ממה להתבייש אחי.
    ברגע שאתה איתה תמיד צריך להיות בראש שלך "העולם הזה שלי.. היא רק אורחת בו"
    דבר תתקרב לאט ככה עם החשיבה הזאת, ובסוף תגיד לה שאתה רוצה אותה, מה כבר יכול להיות?
    אם היא תגיד לא.. תיצטרך להתגבר על זה ובסוף תתגבר, מה עוד ייקרה? היא תילך ותספר לכולם מה שאני לא מאמין שייקרה לפי מה שרשמת.. "הוא רצה אותי ואמרתי לו לא" אם אתה רואה התנהגות כזו מצידה, תגיד שרצית סטוץ והיא לא רצתה.. תיצא כריש
    אולי לבסוף היא תגיד כן אחרי שהתקרבתם, מי יודע?
    שיהיה בהצלחה בכל מקרה

משתמש אנונימי
    אורח

אין לך מה להתבייש אתה בסה"כ אוהב אותה וזה לגיטימי ואם היא נגיד תצחק עליה עם חברות זה יראה כמה היא ילדה קטנה ומסכנה
    תעשה מה שבראש שלך כי אם לא תעשה ככה לא תגיע רחוק

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

אחי יום אחד תלך על הכל תציאה לה לצאת או משהו בלי משחקים ...

אם היא תגיד לא סימן שהיא לסבית הוא משהו...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rofl
    אחי יום אחד תלך על הכל תציאה לה לצאת או משהו בלי משחקים ...

אם היא תגיד לא סימן שהיא לסבית הוא משהו...
    אחי לא דיברת לעניין...
    צריך לעזור לבחור... ולא סתם להגיב..

עכשיו תראה... אני הייתי מאוהב במשהי יותר משנתיים והיא לא שמה עלי בכלל....
    בסוף אני הצעתי לה לצאת איתי.. והיא דחתה אותי על הסף... (לפני שהצעתי לה הייתי בטוח
    שאני מכיר אותה ממש טוב..) זה שהיא דחתה אותי זה פקח לי את העיניים... אני הבנתי כמה טוב ששנינו לא ביחד..
    אחרי כמה זמן אני הבנתי את הטעויות שעשיתי במן שחיזרתי אחריה והבנתי מה אני צריך לעשות להבא...

עכשיו למה אני מספר לך את זה?! כי אני רוצה שאתה תבין... נכון שעכשיו אתה בטוח שאתה והיא זה השילוב הכי טוב.. השילוב המנצח... אבל אם בסופו של דבר היא תדחה אותך לא משנה מה עשיתה וכמה זמן רדפת אחריה תבין שהיא כנראה לא הייתה בשבילך.. והיא לא התאימה לך..(שוב למרות כל מה שאמרת על כמה שאתם מתאימים)

ד"א אם היא לא הבינה את האיכותיות שיש בך (למרות שאני לא מכיר אותך אני יודע שבכל בן אדם כזה או אחר יש איכותיות שונה ומגוונות אחת מהשניה) תבין שהיא לא ראויה לך! ותעבור הלאה

אל תישבר... תקום ותסתכל לשניה אחת בודדה על העבר.. תסתכל על מה עשית כשכל פעם רצית מישהי ותבין מה השגיעה שלך ועכשיו בעתיד הקרוב-רחוק שלך כשתרצה מישהי אתה תדע מה לעשות...

עכשיו כמו שכולם אמרו פה.. יש לך שתי אופציות:
    האחת להמשיך ולחזר אחריה ולהתקרב אליה כמה שאתה רק יכול ולנסות ולהוציא מזה משהו ושוב זה מתפצל לשתי אופציות... 1: היא מסכימה ושניכם מאושרים
    2: היא לא מסכימה... ואז שוב או שאתה ממש לחזר אחריה (ומה שאני ממליץ לך שכבר בשלב הזה תעזוב את זה) או שהיא מסכימה ושניכם מאושרים

האופציה השניה היא שאתה מחליט לעזוב את החיזור אחריה וממשיך הלאה בחייך (אם אתה מחליט זאת תהיה שלם עם ההחלטה הזאת ואחריה באמת תמשיך בחייך ובחיוך רחב על שפתיך!!!

חוץ מזה שלך תדע אולי היא בסופו של דבר תרצה אותך... אבל שוב כמו שאמרו כאן זה לא סרט זה המציאות
    לך תדע...

עכשיו כל מה שנשאר לך לעשות זה לבחור מה אתה רוצה בהמשיך חייך....

מקווה שעזרתי א.א.
    נ.ב
    אם אתה צריך עוד עזרה/הצעה כלשהי בנושא זה אתה יכול לפנות אלי בכל דרך שתבחר.....

קודם כל אני חייב תודה לאנשים כמו א.א שבאמת מחפשים דרכים לעזור לי,אני מאוד מעריך את זה ושמח שאתם רוצים לעזור.
    ובכן,גיבשתי מעיין החלטה קטנה לגבי פעולות שאני אעשה בעתיד הקרוב...חשבתי על זה,וצודק המשפט שאומר:"עדיף להתאכזב בגלל שניסית מאשר להתאכזב שלא ניסית".

בפעם הבאה שנדבר במחשב,אני אציע לה לצאת להסתובב קצת בחוץ,בנימוק "כדי שנוכל לדבר קצת פנים מול פנים ולא מסך מול מסך".לפי תגובתה אני אשקול את מעשיי בהמשך.
    אם באמת היא תסכים להסתובב קצת,החיים שלי יהיו הרבה יותר פשוטים בכך שאני אדע שהיא לא פוסלת אותי על הסף וכן גם אלמד עוד דברים שהיא אוהבת.
    לפי השתלשלות האירועים אפעל.נכון לעכשיו אני לא מתכוון לוותר.עד עכשיו אני חייב להגיד שלא פעלתי בשום,אבל בשום דבר אפשרית כדי לקרב בינינו.זה הגיע למצבים שנפגשנו במקום מסויים למשך זמן ממושך ולא פתחתי איתה שיחה מרוב התביישות.אחרי שנתיים אני יכול להגיד בפה מלא שמהתביישות לא מגיעים לשום מקום.

בואו אני אספר לכם קצת עליה,אולי כך יהיה לכם קצת יותר קל לעזור לי...היא ילדה באמת חמודה,אחת שלא עושה רעש ולא רצה לספר לחברות שלה על איך שהיא צחקה על הילד ההוא(כי היא גם לא עושה דברים כאלו),בגדול ילדה טובה מאוד,שאני בטוח שגם אם היא תדחה אותי זה יהיה בצורה לא מבישה.לפי מה שראיתי עד כה היא קצת ביישנית,ועד עכשיו גם אני הייתי כזה.אולי אם אני אראה לה שאני לא פוחד לקחת אחריות,היא תראה אותי בצורה שונה.

אשמח לעוד עצות ותודה מראש.

משתמש אנונימי
    אורח

תגיד לה שאתה אוהב אותה

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,394 | הודעות: 8,172,981 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect