היי כולם.
הייתי רוצה לקבל פה עצות מכם לגבי ילדה שאני אוהב כבר יותר משנתיים.כתבתי כאן בעבר על זה,קיבלתי עצות,אבל בנתיים לא הייתה התפתחות יוצאת דופן.
בכל מקרה,אני מאוהב בילדה מהשכבה שלי כבר שנתיים.אם מילות שיר יכולות לבטא את מה שאני מרגיש כלפייה,אז כמובן "כל הזמן אני חושב עליה",במלוא מובן המשפט.אנחנו לא באותה הכיתה,אבל אנחנו מכירים מהסיבה שההורים שלי וההורים שלה חברים.
מבחינת מבנה הכיתות,היא ממש בכיתה שליד הכיתה שלי,כך שאני רואה אותה בהפסקות ולעיתים מדבר איתה,וכן אנחנו גרים מאוד קרוב כך שלפעמים אנחנו הולכים ביחד הביתה.מה הבעיה?שלא נראה לי שהיא שמה עליי מי יודע מה.הדבר האחרון שאפשר להגיד עליה הוא שהיא ילדה סנובית,כי היא ממש לא כזאת.ההיפך,אני נרתע מסנוביות.סביר להניח שאני יודע ממה זה נובע-כמובן,מהרושם הראשוני.לאחר שהאהבתי בה,היו הרבה פעמים שראינו אחד את השני ולא אמרתי "שלום" או משהו כזה,הכל מההתביישות!אני חושש שבגלל זה היא "סגורה" כלפיי.
גם כשאנחנו מדברים,אני לא מרגיש שהיא באמת מרגישה את מה שאני חושב עליה,גם כשאני נותן מחמאה.אמרו לי ללכת ולנסות להתקרב אליה יותר ולנסות לדבר איתה בהפסקות או כשנפגשים,אבל פשוט אין מצבים כאלו!גם כשאנחנו רואים אחד את השני,היא נמצאת בד"כ עם חברות שלה,וככה בטח שאני לא יכול לפתח איתה שיחה.
ובכן,איפה הבעיה השניה?בסביבתה.לה יש עוד 2 חברות,שהן התחברו עם חבורה של 3 בנים,והם נפגשים באופן קבוע.אם הייתי חלק מהחבורה הזאת הייתי גם נפגש איתה ובכך מתקרב אליה,אבל אני לא.שלושת הבנים האלו חברים שלי,אבל איך נומר את זה,אני לא בקליקה שלהם עם הבנות.אולי כי הם מכירים כבר 4 שנים.
חשבתי בתחילת השנה להזמין אותה לאכול איפושהו בערב,אולי בפיצה,בנימוק "כדי שנכיר טוב יותר,לא רק משיחות באיי סי קיו",אבל החבר הכי טוב שלי רמז לי שהיא כנראה תנסה להתחמק מזה.
אני בטוח שחלק יחשבו שאני צריך לוותר על זה,שזה לא זה ושיש עוד הרבה דגים בים,אבל אני אומר לכם-בעבר כבר הייתה לי חברה,אבל אף פעם לא ראיתי בת שכ"כ מתאימה לי כמו שמי שאני מאוהב בה מתאימה לי.אותם תחומי עניין,שנינו אוהבים לצחוק,הרגלים דומים,ובכלליות אנחנו דומים ומתאימים.
אז,מה לדעתכם אני עושה?איך אני מתקרב עם כל המגבלות?
תודה מראש.

אני עיראקי ושאני רואה רוסיה אני נמס