תראו לפי דעתי הכותבים של wwe חגגו פה על מקרה המוות של אדי.
הם נותנים לריי את החגורה רק בגלל שהקהל אוהב אותו ואת התרגילים של אדי אני לא חושב שמתאים לו להיות אלוף במשקל כבד. מה דעתכם לא חגגו פה על המקרה?
תראו לפי דעתי הכותבים של wwe חגגו פה על מקרה המוות של אדי.
הם נותנים לריי את החגורה רק בגלל שהקהל אוהב אותו ואת התרגילים של אדי אני לא חושב שמתאים לו להיות אלוף במשקל כבד. מה דעתכם לא חגגו פה על המקרה?
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
|
|
גם במקרה של צאבו נגד ריי זה בכלל מוגזם להביא את אשתו של אדי זה בכלל עלוב
מסכים זה לא מתאיםבכל מקרה החגורה אצל בוקר טי
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
נכון אחי , אני חשוב שהיו אם כבר אז צריכים לתת כבוד ולא לנצ את המוות שלו .נכתב במקור על ידי Motkot
ואם כבר פוש אז לצ'אבו !
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
למה צריך לתת פוש לצאבו בכלל. תסביר לי במה הוא יותר טוב מריי?נכתב במקור על ידי OrP
ריי היה מתאבק גדול עוד לפני צאבו עוד לפני שהוא הגיע לwwe הגיע לו פוש בכול מקרה אבל שהם חוגגים על המקרה של אדי זה היה פשוט בושה לראות כזה דבר שריי נכנס לזירה והוא עושה תרגילים של אדי וגם בוקר טי כה חצי מ-wwe
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
הWWE עשו טעות שנתנו לריי את החגורה...וגם מה זה החוסר כבוד הזה כלפי אדי ז"ל...
במקום לתת אותה למתאבקים שמגיע להם (קורט אנגל,כריס בנואה,אורטון ועוד...) הם מביאים אותה לריי..
בקשר לאנגל אני מסכים איתך...נכתב במקור על ידי thecamishere
אבל מארק הנרי?!
הגוש שומן הזה שלא יכול לתת אגרוף כמו שצריך..שפצע את כל סמאקדאון כמעט...לדעתי צריך לפטר אותו...
אני מדבר איתך על התקופה שהוא לא היה פצוע...נכתב במקור על ידי Motkot
ולמה לתת למארק הנרי?באותה תקופה היה להם את אורטון בסמאקדאון...ומגיע לו הרבה יותר מהנרי.
אבל בדוגרי הנרי נייצח את מיסטיריו לא פעם אחת
זה שיש שמה רמאות זה לא פייר..
לא נתנו לו כי הוא לא אהוב בקהל (בחיים שלי לא ראיתי שלט שלו..)
אני מחזק אתMOTKOT
אם הנרי היה אלוף הפיוד שלו ושל בטיסטה היה יכול להימשך הרבה זמן
וזה היה מחזיק את סמאקדאון יותר...
פיוד של בטיסטה ובוקר?!
מה זה ..?!
לדעתי זה סתם זה ברור שבטיסטה יק בגלל הגוף שלו
לדעתי צריך להעמיד מולו מישהו בגוף כמו שלו או יותר כמו מארק
מה הקשר גוף?!למה גוף קובע?אני אומר שלדעתי לא מגיע למארק הנרי אליפות ועוד משקל כבד...נכתב במקור על ידי thecamishere
באותה תקופה היה להם את אורטון,אנגל...היו משאירים לאנגל או שהיו נותנים לאורטון...ואז אחד מהם היה
פותח פיוד עם בטיסטה פיוד בין אנגל לבטיסטה יכול להיות טוב וגם לגבי אורטון נגד בטיסטה...
מצטער אבל פיוד ממושך בין אורטון לאנגל נשמע לי הרבה הרבה יותר טוב.
היו צריכים להמשיך אותו מאז הPPV של ECW.. זה לא נגמר הכי מדהים :X
Bring the Violence-