אם יתברר שג'ובאני רוסו, ביטון, מרטינוביץ' ומרדיקוביץ', בילו עד שעות הבוקר, הם ייקנסו ויושעו. אלי כהן מפתיע: "קבוצה זה לא כלא, מותר לבלות

עדי ראיה ידעו לדווח ל-ONE היום (שלישי), שצמד החמד, ג'ובאני רוסו ומשה ביטון, מקפידים לבלות בצוותא, והבילוי האחרון היה במועדון ה"ברקפסט", עד שש בבוקר לפחות. הפעם הצטרפו לבילוי שני הזרים - מיליאן מרדיקוביץ' ומילאן מרטינוביץ'.

צמד הזרים עזבו את המקום בערך בשעה 4:30 לפנות בוקר. ביטון ורוסו נעלו את המועדון.

בכיר במכבי תל-אביב מסר בתגובה: "היום כל הארבעה יוזמנו לשיחה, ובדיקה, האם באמת הדברים נכונים. אם יתברר שאכן הארבעה בילו עד השעות המוקדמות של הבוקר, הם יועמדו לוועדת משמעת, יחטפו קנסות, ואפילו יושעו מהקבוצה.

"הראשון שיטופל הוא ג'ובאני רוסו, שנקנס כבר ב-5,000 דולר, ויש לו קנס על תנאי בגובה 8,000 דולר, ואנחנו מתכוונים לטפל בנושא בכל חומרת הדין, במיוחד ג'ובאני ומשה ביטון".

ג'ובאני רוסו הכחיש היום בתוקף את כל הפרסומים נגדו וטען: "יש עיתונאים שמחפשים אותי ומחפשים להכפיש את שמי. הפרטים לא נכונים, בסך הכל יצאנו לארוחת ערב, ולאחר מכן יצאנו לבלות. הבילוי של כולנו הסתיים בשתיים וחצי לפנות בוקר. מפרטים כאלה לא צריך לעשות סיפור".

משה ביטון מצטרף להכחשות של ג'ובאני רוסו ומוסיף: "בואי נתחיל מהעובדה שאלי כהן מאשר לנו לצאת אחרי משחקים. דבר שני, יצאנו לארוחת ערב עם דרינק נוסף שהסתיים בשתיים וחצי".

עוד ביקור בוועדת המשמעת? ג'ובאני רוסו

מאמן מכבי תל-אביב, אלי כהן, נשמע הרבה יותר מפויס מאשר אותו בכיר במכבי. כהן אמר ל-ONE: "מיטב הפרופסורים הטובים בעולם ממליצים לספורטאים לצאת אחרי משחק, להשתחרר ולבלות. אני לא אומר שצריך לשתות ולבלות עד הבוקר ועד לאובדן חושים, אבל כן - מותר לבלות.

"אני לא מתכוון לסגור את השחקנים שלי בכלוב, הם ילדים גדולים, זכותם לצאת לבלות, אני לא מתכוון לעשות ציד מכשפות, אני לא מתכוון להיות שוטר, לא מתכוון לחפש אותם, מה הם עושים ואיפה הם מבלים בלילות. ברור שמי שיחרוג מהתקנון ייענש, אבל אני כן מעוניין שאחרי משחק, השחקנים ייצאו, יתפרקו, ואת יודעת מה? אני מחייב אותם לצאת לבלות אחרי משחק".

בתשובה לשאלה מה הוא בדיוק התקנון במכבי תל-אביב, ענה כהן: "יש לנו תקנון מסודר. 3-4 ימים לפני המשחק אני לא מרשה להם לצאת ולהשתולל. אחרי משחק, פסיכולוגית - רצוי וטוב לצאת ולבלות. אגב, בניגוד לכל הפרסומים, ג'ובאני רוסו הוא השחקן הכי ממושמע שלי.

אלי כהן. טובי הפרופסורים ממליצים על בילוי אחרי משחק

"הוא הפתיע אותי לטובה, הוא עושה את העבודה בצורה מפליאה ואני מאוד מרוצה ממנו. וכדאי שגם אוהדי מכבי ידעו שמותר לשחקנים לצאת לבלות. קבוצה זה לא כלא, אבל ברור שאני לא מרשה לשתות אלכוהול עד אובדן הכרה. אני סומך על השחקנים שלי שהם מספיק מבוגרים לדעת מתי לצאת".

כזכור, רק לפני שבועיים בילה רוסו עד לשעות הבוקר במועדון תל-אביבי, זומן לוועדת משמעת פנימית של המועדון, ונקנס בלא פחות מ-5,000 דולר.

מרטינוביץ'. הצטרף גם הוא לחגיגה?

יש לציין כי בדרך כלל, בערב שלאחר משחק מותר לשחקנים לצאת לבלות. אולם, עצם העובדה שמדובר במספר רב של שחקנים, ובבילוי שנמשך עד השעות המוקדמות של הבוקר, לא מותירים לראשי הקבוצה שום ברירה מלבד העמדתם לדין של השחקנים.

נמני: בית"ר המועמדת המובילה לזכות באליפות
בראיון מיוחד לדור השלישי של סלקום, הפתיע אבי נמני ובחר את המועמדת שלו לאליפות השנה - בית"ר ירושלים. כזכור, לפני שלוש שנים, כשסולק נמני ממכבי תל-אביב, הוא עבר לשחק במשך עונה וחצי בבית"ר ירושלים.

על השאלה אם קבוצתו, מכבי תל-אביב, מועמדת לאליפות, אמר הקפטן הנצחי של הצהובים: "אני לא אבוא ואגיד שאנחנו מתמודדים על אליפות. אנחנו רוצים לבוא השנה צנועים ולנסות להפתיע".

נמני הוסיף ואמר: "אנחנו קבוצה שנבנתה מחדש עם זרים חדשים, עם ישראלים חדשים, זה לוקח הרבה מאד זמן להידבק אבל יש לנו את הסבלנות, אנחנו רוצים לבוא קטנים וצנועים".

צמד חמד משה זיתון וג'ובני רוסו