ספרד ניצחה את יפן בהפרש גדול מאוד
של : 55-104
ספרד עלתה כמובילה בטבלת הזכיות של הבית מעל גרמניה
והוכיחה את עצמה .
אני משאר שהיא תגיע עוד רחוק .
הניבחרות שלפי דעתי יגיעו הכי רחוק אלו :
ספרד,ארגנטינה,גרמניה ,ארה"ב .
בטח כמו שכמעט כולם אומרים .
ספרד ניצחה את יפן בהפרש גדול מאוד
של : 55-104
ספרד עלתה כמובילה בטבלת הזכיות של הבית מעל גרמניה
והוכיחה את עצמה .
אני משאר שהיא תגיע עוד רחוק .
הניבחרות שלפי דעתי יגיעו הכי רחוק אלו :
ספרד,ארגנטינה,גרמניה ,ארה"ב .
בטח כמו שכמעט כולם אומרים .
נערך לאחרונה על ידי OrP; 27-08-2006 בשעה 01:20.
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
|
|
יוון גם..
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
מה זה טבלת הזכיות ???
ואם התחושה שלי נכונה ספרד יעופו בשמינית נגד סרביה הם כאלה לוזרים שזה מדהים . הם תמיד מסיימים את הבית המוקדם במאזן מושלם ואז עפים .. למרות שאין ספק שיש להם המון כישרון ..
ואם אתם שואלים אותי הגמר יהיה ארגנטינה נגד ארצות הברית אם הם לא יפגשו קודם
Indianapolis colts Champions!!!
ארה"ב תגיע לגמר בגלל הגרלה נוחה יחסית שתמנע ממנה מפגש עם ספרד וארגנטינה החזקות עד הגמר.
יוון תעשה לה בעיות לדעתי בחצי גמר.
אל תזלזלו בארגנטינה וספרד, יש להם נבחרות ברמת NBA ולארה"ב נכון יש את השילוש הקדוש וויד ג'יימס מלו, אבל אני בכלל לא בטוח שהם יוכלו לגבור על ארגנטינה הסופר חזקה עם ג'ינובילי נו'ציוני סקולה והאחרים שמשחקים יחד כבר שנים, גם ספרד עם קלדרון גרבאחוסה שחקני הנ.ב.א שחקני היורוליג המצויינים כמו נאברו וכמובן פאו גאסול שנמצא בכושר מדהים יכולה ללכת עד הסוף.
הגרמנים לא יעברו את הרבע גמר, הם לא מספיק טובים, יש גבול כמה אפשר להסחב על שחקן אחד, גרמניה בלי נוביצקי ברמה של נבחרת ישראל פחות או יותר.
ליטא שכבר עלתה לרבע גמר יכולה להפתיע ולחזור מהמוות פחות או יותר אחרי שניצחה היום את איטליה, אבל כל השאר באמת לא מספיק טובות.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
ספרד מעולים רק שהם לא מאוזנים :\ ..נכתב במקור על ידי RaUl
הם באמת עם המון כישרון אבל אין איזון , הם יכולים לשחק מעולה אבל יפלו סתם ..
חוסר מזל כזה .
ארצות הברית תיקח כי יש להם נבחרת מעולה שמשתפרת משנה לשנה , ואין לה השנה יריבה רצינית, אולי ארגנטינה וגרמניה .
נערך לאחרונה על ידי OrP; 27-08-2006 בשעה 01:20.
-------------------------------------------------------------------------------------------
לא יודע למה אתה חושב שהם לא מאוזנים ..
בקרב האחורי יש להם את קלדרון ונאברו שני שחקנים נהדרים פלוס גאסול בפנים גארבוחסה ועוד הרבה פועלים שחורים זה חתיכת נבחרת ..הבעיה שלהם זה מנטאלית הם פשוט לוזרים מי יודע למה ואיך אבל מי זוכר מתי פעם אחרונה הם זכו משהו ואני לא חושב שזה בגלל חוסר כישרון הכול בראש ..
כי אם סרביה ארגנטינה וליטא יכולים לזכות אין סיבה שהם לא ..
אחי זה חוסר איזון ...נכתב במקור על ידי RaUl
לדוגמה נעשה כאילו זה שחקן יחיד אז ניקח שחקן שהוא גם לא מאוזן .
אחד שלא קשור וזה וויל סולומון .
וויל סולומון שחקן אתלטי מעולה עם יכולות מדהימות וכמוהו ג'אנקיס אבל הבעיה שבמחינה
של מאנטליות והתנהגות הם עצבניים ובגלל זה הם לא יציבים .
אז ככה הנבחרת .
קלדרון עצבני ??? נאברו עצבני ?? אני לא מבין מה אתה משווה בין שתי אמריקאים שני אירופאים שהם חושבים לגמרי אחרת ומשחקים אחרת ..
הבעיה של ספרד מנטאלית אבל יותר בעניין המאמן השחקנים האלה מצליחים כל כך טוב בקבוצות שלהם הרבה זכותם ופתאום בנבחרת מתפרקים באיזה משחק .. וזה בטוח שלא בגלל חוסר איזון או מה שאתה מנסה להסביר כי אני לא מממש הבנתי ..
או שאתה רוצה להגיד שאןי משוגע ואחד נורמאלי .. שאם תשים את סולמון בקבוצה שלידו יהיה שחקן רגוע וטוב אבל לא אם יכולת כמו שלו אז יהיה איזון ??אבל שיש לך שני שחקנים טובים שיכולים לשחק ביחד ולא משוגעים זה גם חתיכת איזון
איך ידעתי שתרד לזה ותגיד אם הם עצבניות או לא ...נכתב במקור על ידי RaUl
חוסר איזון הוא לא רק בדבר מסוים , חוסר איזון מגיע מחוסר קור רוח , זה מתבטא בעצבניות או רגישות יתר או דברים אחרים . מה אתה שוא לאותי ? אני ניראה לך פסיכולוג ?
עזוב בוא נרד מזה .
אני פשוט לא הבנתי איך אמרת שנבחרת ספרד אין לה איזון ..
סבבה אחי ..נכתב במקור על ידי RaUl