טוב אז הסיפור הוא כזה.
בבגרות במחשבים שאלות 899222 משהו כזה, היה מיותר לנו לשאול שאלות.. לכתוב אותן על דף ולשלוח החוצה לבוחן חיצוני או למישהו לא יודע שאם השאלה נראית לו שאלה של הבנה, או שאלה שראוי לענות עליה, הוא יחזיר עליה תשובה, אם לא, אז לא!
בקיצור עשיתי את שאלה 9, וזו שאלה ארוכה של 2-3 עמודים, ובשאלה היה רשום לפתור את השאלה כאילו המטריצה היא 'a' ואני רגיל ל'm' אז ככה עשיתי. סיימתי את המבחן שעה לפני מה שהיה צריך, ולא היה לי ממש מה לעשות אז שלחתי פתק ושאלתי אם זה בסדר ולא יורידו לי על זה נקודות, הבוחן אמר לי שלא בטוח וכדאי לכתוב לך הערה בצד!
עכשיו אני לא הבנתי מה זה הערה בצד ולא היה לי כוח להמשיך לשבת שם אז פשוט כתבתי בצד משהו כזה: התבלבלתי בשם המטריצה כשרשמתי אותה כ'm' במקום כ'a', הבוחן אמר שזה בסדר, ולכן לא שיניתי את כל הבעיה, מקווה שתתחשב\י בי. תודה.
עכשיו אלה אין להם כבוד הם רק מחפשים ילדים להכשיל, הם ישר התלבשו עליי ורוצים לפסול לי את המבחן, אבל הם מצאו עם מי להתעסק.. עוד חודש אמורים לשלוח תצלום של הטופס של הבחינה שלי ואני אצטרך להגיש עירעור, הם הולכים לאכול כל כך בראש.
הבוחן החיצוני שלהם נתן לנו לשאול שאלות! זאת הייתה הבגרות הראשונה שלי, אני צריך לנחש שאסור לשאול שאלות?! בוחן מטעמם נתן לנו לשאול שאלות, אז מה הבעיה גם לכתוב ששאלתי, מה זה השיטות המפגרות האלה שלהם? הם כאילו מחביאים שמותר לשאול שאלות?
אם הם לא יקבלו את העירעור אני אלך יותר גבוה, ותאמינו לי ותצטטו אותי, הם לא יצאו בטוב מזה.

ציטוט ההודעה

) גודשת 0.7 באר