עכשיו חזרתי בדיוק מהאימון הראשון שלי בחדר כושר ..המדריך אמר לי שיש עוד שבוע עד שנבנה תתוכנית אימונים
מצאתי איזה תמונה של מישהו ..לא הכי רואים ואני יודע שיש לי עוד זמן אבל בכמה זמן לדעתכם אפשר להגיע לרמה כזאת לפי מה שרואים(זה שעומד) ?
![]()
עכשיו חזרתי בדיוק מהאימון הראשון שלי בחדר כושר ..המדריך אמר לי שיש עוד שבוע עד שנבנה תתוכנית אימונים
מצאתי איזה תמונה של מישהו ..לא הכי רואים ואני יודע שיש לי עוד זמן אבל בכמה זמן לדעתכם אפשר להגיע לרמה כזאת לפי מה שרואים(זה שעומד) ?
![]()
|
|
שנה
אפילו חצי שנה אם תזונה נכונה הקפדה והתמדה
////:Boxing:
FUCKyou
הריבועים שלו לא משהו.. התחתונים בקושי בולטים >.>
החזה אבל די סביר.. :|
Bring the Violence-
אני אומר בהנחה
שיש לו גוף סביל ממוצע והוא לא צריך לרדת בשומן ורק לפתח שריר
FUCKyou
כי האו לא עבד על בטן תחונה ..נכתב במקור על ידי Syntazya
דווקא יכול להיות תגיע לזה בחודשיים אפילו.. תלוי כמה אתה מתאמן ביום..
איסי:266975198
זה בערך 5 חודשים +- בתנאי שאתה רזה
אכילה נכונה , התמדה ואתה יכול להגיע לזה בתוך 4 חודשים .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
זה תלוי בהרבה דברים
המבנה שלך
אחוזי השומן בגוף
רמת הפעילות הגופנית שלך וההתמדה בה
והתזונה .
"אני מיתר ומיתר זה אני"
וואלה אני יכול לשאול אותו בשבילך הוא מתאמן איתי בחדר כושר
זו התשובה הכי נכונה. פה מי שלא ראה את הבן אדם לא יכול להעריך כמה זמן יקח לו..נכתב במקור על ידי KoChiNi
פשוט תתאמן הרבה ותתמיד. אבל אל תשאוף להראות כמו מישהו כי כשתגיע לזה (אם תגיע) אתה כבר תפסיק ואז כל מה שעבדת עליו כבר לא יהיה שווה...
בהצלחה!
בוא קבל טיפ ממישהו שמיתאמן כמה שנים טובות...אל תחפש להראות כמו ההוא מהמכון שך או השכן שך..כל אחד נולד עם מבנה גוף מסויים ,"מבנה גנטי"(אני לא ראיתי אותך,אז אני לא רוצה להעלות השערות..),תבנה לך תוכנית אימונים משלך,בעזרת מאמן כמובן שתתאים לנתונים האישיים שלך,תיתקדם,תשקיע ולאט לאט תעלה את הרף..ותאמין לי שאם תשקיע יהיה לך תוצאות מצוינות...הכל תלוי בהשקעה שלך..ובעיקר במבנה הגנטי של הגוף שלך...בכל מקרה בהצלחה...