אחים שלו מה אתם מתכננים לעשות ב4 הימים המסכנים האלה???...איך החופש עף איזה מבאסססססססססס
וואלה אני מחר במסיבה יעוף באוויררררררררררררר
אחים שלו מה אתם מתכננים לעשות ב4 הימים המסכנים האלה???...איך החופש עף איזה מבאסססססססססס
וואלה אני מחר במסיבה יעוף באוויררררררררררררר
|
|
למה הזכרת את זה??? הייתי בשלבי הכחשה והרסת הכל
אמרתי כבר שלדעתי צריך לעשות ביום האחרון יום אבל ולצום
הא אתה בא מחר בסוף?אם כן אז שמע מחר בצהריים אני יקפוץ אלייך תכין 65 שקל כי הכרטיסים כבר פה אצלי בבית..
אממ מה מתכננים..האמת להשתכר עוד פעם אחת ח=ו=ב=ה...לעשן דברים טעימים אבל זה ליפני מסיבה מחר אז זה בדוק אני עושה ללכת למסיבה להכיר איזה בחורונת במסיבה ולהיות איתה או סתם עם איזה מישהי .. פעם אחת להישרף בים..וסיני ביום שישי כנראה הולכים לישון בפלמחים אוהלים וודקות באלגנים..אבל לא מציע לך שתבוא אתה אוהד חיפה קופיף ירוק....
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
חחחחחחחחחח סטלןןןןן....ושומע רגע לא בא לך להביא לי נקודות חח אני עם נקודה מסכנה מאלירן האוכל בתחת שהיסתלבט עליי תביא איזה 50 40?......עם היית בת הייתי מפצה אותך באיייסיקיו שלי חחחחחח![]()
חחחחחחח שאני לא יטביע אותכם יפלצנים
בונא יא טמבל מאיפה אני יביא לך 50 תראה כמה יש לי בצד ..מה אתה מפגר רצחחח
ולמה לא באת היום למכון ולבריכה..אבל בעצם טוב שלא באת גם פלגי היה ועישנו איזה משו' שאם היית רואה היית גם מבקש ואתה הפסקת אז טוב שלא הגעת
חחחחחחחחח שתוק יניטחן למה אני מסומם כמוכם...ימסריחים חחחחחחחחחח ולא היה לי כח הייתי אתמול ושלשום ולפני 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ימים אין כחחחחחח
סיני בוא קח שיר בגלל שאני מת עלייך ואתה יודע כמה אני אוהב אותך...
הקופים הירוקים
למזרחי הם מוצצים
בכל משחק
אוכלים מכות
יציע ג' הם זונות
לא ניגמר זה לא הסוף
עכשיו ניכנסנו עם התוף
והפזמון עכשיו ניכנס
ירוק זה צבע של חמאס
ירוק זה צבע של חמאס
ירוק זה צבע של חמאס
ירוק זה צבע של חמאס
י=ר=ו=ק זה צבע של חמאס
יו אני מתגעגע כבר לתקופה שבאים יום ראשון לביצפר אחרי משחק בשבת וכולם מכפכפים אותך יא אוהב חיפה מסריח
חחחחחחחחחח כן אני מיתגעגע ליום שאתם באים כל אוהדי ביתר ואני נותן לכם שתינה בפה יאוכלים בתחת משחקים עם כסף שחור שבא ממכירת נשק לערבים יאוהבים ערביםםםםםםםם
חחח טוב מזה פה שיחה פרטית תעברו לאיסיקיו שמנדובים =|
מה אני יעשה ב 4 ימים האלה כסעמק נראה לי אני אשתה 4 בקבוקי וודקה ויזיין גמל בדואי ואחרכך ילך לחרבן על הביתן של השומר בבצפר ככה קקה טוב שיסריח.. לפני שמתחיל בצפר =)
בלאט עכשיו רציני לא יודע כסעמק תנו רעיונות וואי אני חייב לעשות משהו לפני שהגיהנום מגיע
אם היית רציני בקשר ל4 בקבוק תיודע אתה יכול להזמין גם חב'רה מהפורום(דוגמא אותי) אני יעזור לך קצת..נכתב במקור על ידי Born2Kill
אנשים שותים ולא מזמינים הא...
מצב קשה אה?
רואים שאתם שני טמבלים שמושפעים מכדורגל ישראלי...
Punk Not DeaD! ! !
![]()
AMD ATHLON 64 3200+ VENICE
GIGABYTE K8NSC
1024MB DUAL CHANNEL
LEADTEK 7600GT 256MB AGP
LG L1970HR LCD MONITOR
KENWOOD KRF-V5080D RECIVER
PURE ACOUSTICS EX650F SURROUND
היית חייב להזכיר את זה?
אני הולך להיות עם חברים וזה...
לך לך שחק קלפים עם המישפחה ימעפן