קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] זקוק לעזרה דחופה
    על ידי shon198 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-03-2011, 13:04
  2. [עזרה] זקוק לעזרה דחוף בקשר להרזייה
    על ידי Offer בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-01-2008, 13:18
  3. [בעיה דחופה] בקשר ללוחם שלי
    על ידי PsyMage בפורום Maple Story
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 23-09-2007, 17:45
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-10-2006, 23:26
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

זקוק לעזרה דחופה בקשר ללימודים והעתיד שלי - חשוב ביותר

משתמש חדש
    שם פרטי
    מוטי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל זקוק לעזרה דחופה בקשר ללימודים והעתיד שלי - חשוב ביותר

*אני יודע שכתבתי הרבה אבל זה חשוב, בבקשה תקראו את זה ותנסו לעזור לי*

אהלן אנשים

אני מניח שיש פה אנשים מבוגרים, אנשים עם ניסיון חיים ואנשים שיכולים לעזור לי, אז החלטתי לפתוח את הנושא פה..

אז ככה - אני מוטי, אני בן 15 (בקרוב), אני עולה עכשיו לכיתה י'
    אני עומד בפני קונפילקט פנימי שכזה, האם להמשיך את הלימודים ואיך זה ישפיע עלי בעתיד

הסיפור הוא די פשוט.. לי, בתור בן אדם, יש ערכים, מחשבות והשקפת עולם משלי.
    הדברים האלה בעצם גורמים לי לחשוב "למה אני צריך את בית הספר?"
    אני בוחן דברים, ואני פשוט מבין (ואולי אני טועה) שהלימודים לא יתנו לי הרבה - מערכת החינוך בארץ היא על הפנים, המורים שובתים כל שני וחמישי, יש לי התנסות עם הרבה מורים שלא יודעים ללמד ובית הספר שלי הוא בדיחה
    לטעמי, צורת הלימוד היא לא אפקטיבית, את החומר של הבגרויות אני יודע שאני אשכח, זה קורה עם מבחנים וזה פשוט לא נתפס אצלי, למה אני צריך את זה? למה אני צריך את העומס? את הפחד שאני לא אעבור? שאני ארגיש אחרי שלא הצלחתי ככישלון?
    אני חושב שניה, אולי אני אסתכל על האנשים שפרשו מהלימודים - מצד אחד אני רואה אנשים שפרשו מבית הספר והצליחו בחיים בגדול ומהצד השני אני רואה אנשים שפרשו ולא הצליחו בחיים
    בוא נגיד לרגע שאני אמשיך ללמוד - גם אני אסיים את הלימודים, אני לא רוצה לעשות מה שיכתיבו לי לעשות, אני פשוט לא רוצה.. אני רוצה לעשות מה שאני אוהב בחיים, אני רוצה לחיות את החיים, להתנסות בדברים ועוד
    אז אני אומר לעצמי "למה אני צריך את זה, גם אם אני אעשה את זה, גם אם אני אהיה עם תואר, אני לא רוצה להתעסק בזה.. יש לי דברים מסויימים שאותם אני רוצה לעשות בחיים"
    מצד שני אני חושב שזה יכול להיות גיבוי מצויין, כל הבגרויות ושיש לך משהו מאחורייך שיכול להחזיק אותך ברגעים שאתה לא הכי מצליח במה שאתה רוצה לעשות, משהו שאתה יודע שיהיה שם אם הדרך האחרת לא ממש תצליח
    אני חושב על האנשים שפרשו ולא הצליחו וזה פשוט מפחיד אותי.. מצד שני אני חושב שהרוב אלו אנשים שפרשו בגלל שהם פשוט לא למדו, אנשים שלא רצו ללמוד, אנשים שגם לא הייתה להם איזו מטרה בחיים - פשוט פרשו (אם לא הבנתם, אני רואה ואני מתכוון להרבה ערסונים)
    אני פשוט לא יודע מה לעשות, גם אני אמשיך ללמוד עכשיו, מכל הדברים האלה שרשמתי עכשיו - פשוט אין לי חשק להשקיע, אין לי חשק ללמוד, אין לי חשק להמשיך הלאה
    אני מפחד גם מהריחוק מהחברה, למרות שאין לי הרבה חברים אבל זה לא בגלל שאנשים לא רוצים להיות חברים שלי - אני זה לא שלא רוצה קשר עם הרבה אנשים, כי הם פשוט לא מסוג הבן אדם שאני מתחבר אליו
    חשבתי ללמוד בבית, אבל הסיבה שרשמתי למעלה מרתיעה אותי מלעשות את זה, מרתיע אותי לחשוב שאני לא אצליח, מרתיע אותי לחשוב שיש עוד סיבות שאפילו לא חשבתי עליהן והן יכול לגרום לזה שאני לא אצליח..

אני לא ילד טיפש, אני מרגיש שאני יכול להרשות לעצמי להגיד (מבלי שחצנות או יהירות) שאני בן אדם חכם וזה פשוט כואב לי לחשוב מה אם אני אעשה את הצעד הזה, אני לא אצליח ולא מיציתי את הפוטנציאל שהיה בי

יש אנשים שאולי יחשבו שאני ילד קטן ואני לא יודע מה אני אומר ואני לא בטוח מה אני חושב אבל זה לא נכון - אני יודע מה אני אומר ואני יודע מה אני חושב
    אף אחד לא יכול להגיד לי שאני לא יודע מה טוב בשבילי כי אף אחד, גם הבן אדם שמכיר אותי הכי טוב, לא מכיר אותי יותר טוב מעצמי

אנשים, תעזרו לי

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56
    משפט מחץ
    למעלה, למטה עוד .. עוד... עוד.... פיקססס

לך לישון תתעורר מחר עם ראש נקי ממחשבות ותלך לביצפר כמו ילד נורמאלי בלי לעשות שטויות שיכולות לפגועה לך בחיים וחבל מאוד שיקרה דבר כזה..

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

קודם כל,טעות חייך תהיה לנשור מבצפר במדינה כמו שלנו.
    דבר ראשון אתה כולההה בן 15, הרבה מאוד ילדים מרגישים כמוך, שהכל דפוק, שלא יודעים ללמד, שהחינוך דפוק. ת'יודע מה? אולי החינוך די דפוק, אבל תלמיד שרוצה ללמוד, ילמד ויצליח גם בבית ספר מטומטם ביותר. אלטרנטיבה אחרת היא לעבור בית ספר.. מה הבעיה? חסרים בתי ספר? אני עברתי בית ספר, אני שמח להגיד שלא טעיתי. אני היום פיקח יותר, לומד טוב, ציונים טובים, אחלה חברים והרבה..

הפחד לא להצליח, הפחד שיש לך, קיים אצל כולם.. תמיד יש את אלו שיחושו מגניבים גם שהם מקבלים ת'65 בקושי. הקטע הוא שהם לא :\
    אבל זה לא העניין, העניין הוא שאתה עושה רושם של בחור פיקח שפשוט מפחד מהחיים האמיתיים באמת בדרך. צא מהחלום של להצליח עם לנשור מהלימודים :\
    למשל רואים את יצפאן, מלבד הבדרן הוא עו"ד לא רע לפי מה שהבנתי, או למשל דידי הררי, הוא גם כן אם אנ'לא טועה רופא שיניים.. אלו דוגמאות בודדות לכאלו שלמדו בכל זאת, לא חסרים.
    אני חותר לזה שקודם תלמד, אחרי זה תעשה את מה שאתה חושב שטוב לך - תקנה לעצמך בחירה לעתיד טוב יותר, שני מסלולים עדיפים על פני אחד.

חפרתי לך קצת.. חח לילה טוב אני גם כן עייף..
    בהצלחה בחיים, אל תהרוס אותם.

משתמש כבוד האוואטר של YaBoy
    שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

איך תוכל לבחור? אםן לא יהיו לך אפשרויות בחירה?
    בזה שאתה שוקל את זה.. אתה כבר עושה טעות.. בלי תעודת בגרות ( המינימום של המינימום היום ) אין לך עתיד ..
    אתה תעבוד כל החיים שלך עבודות כפיים אם לא תזכה בלוטו ..
    חייב תעודת בגרות חייב לסיים לימודים...
    אתה רוצה לעשות מה שאתהכ רוצה?
    לבחור מה לעשותב עתיד שלך? עם הדיבור הזה והגישה הזאתי אחי לא יהיו לך כמעט ובחירות..
    אתה צריך להבין ששבלי התעדודת בגרות הזאתי אתה לא .. אתה לא נחשב .. לא מסתכלים עלייך במקום עבדוה..
    חוץ מקרייה צבאית אם תחליט.. אבל ככה.. בלי לימודים אתה לא נחשב בכלל לא מסתכלים עלייך..

זה העתיד שלך.. זו בהבחירה שלך.. וכדאי לך לעשות את זה בשכל.. אחרת נפלת חזק..
    כמו שאמרו לך לישון על זה.. גם אם תרצה לעזוב את בצפר תלא תוכל עד כתה יא'..

בהצלחה אחי.. יהיה טוב אל תחשוב מחשבותש לילייות שכאלה.. סך הכל זה העתיד שלך

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

אל תעשה את זה...פשוט אל תחשוב לפחות שתיהיה לך תעודת בגרות בכל מיני מקומות עבודה לא תוכל להתקדם רק בגלל שאין לך תעודה או תואר אז נכון שביצפר לא אומר שתצליח בחיים אבל זה פותח לך דלתות ואם תרצה לעשות משהו בעתיד ויגידו לך לך תלמד ותחזור אלינו בגיל 30 זה יהיה מאוחר תעשה את זה עכשיו עם כל החברה שלך ותגמור עם זה אתה תצחק על זה שתיהיה יותר קטן אל תחשוב על לנשור...
    פשוט תשקיע כמה שיותר כמה שאתה יכול...

משתמש ותיק
    שם פרטי
    בלה בלה
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בלי שום קשר למה שזה יתרום לך בחיים או לא , אתה צריך להיות במסגרת , בשיגרה [כל בן אדם צריך להיות במסגרת] .
    אתה צריך להסתובב עם אנשים בגילך ולחיות את הימי נעורים שלך .

תשמע .. בשביל להיות זמר או לפתוח חנות לא צריך תעודת בגרות , אבל הבצפר מקנה בך איזשהם ערכים לעתיד , כאלו או אחרים ....

את האמת ? אני עולה ליב' ואני שוקל לפרוש מבצפר . מעדיף שבוע לפני הבגרות לחרוש ולקבל את ה-80 , מאשר לשבת כל השנה בבצפר ולקבל את ה-70 . למה ? כי המגן אצלי רק מוריד . לא מעלה . אבל זה כבר סיפור אחר .

אממ .. ואני לא יכול להגיד לך לפרוש ,
    אז נסכם את זה שתעבור את י' , ואם תרגיש חרא - נעשה את השיחה הזו שנה הבאה , כשתצטרך לעלות ליא' .
    [center]

אנחנו לומדים 12 שנה בבצפר ועוד 3-4 שנים באונברסיטה .. רק כדי לשבת בחדר קטן ולדבר עם בן אדם למשך 5 דקות כדי לדעת אם אתה מקבל תעבודה או שלא.

עכשיו יש לי שאלה.. הבן אדם שתישב אצלו בחדר ... הוא רואה 10 אנשים ביום עם פאקין דיפלומה ופאקין תואר אבל הוא פשוט לא מוצא תבן אדם שהוא צריך בן אדם שהוא רואה כאדם טוב כזה כיפיי.. ופתאום אתה נכנס בלי תואר ומתחיל לדבר איתו .. והוא מתחיל לראות אותך כחבר ואחלה אדם שיעבוד בחברה שלו..

עכשיו תגיד לי אתה חושב שיש לך סיכוי שהוא יקבל אותך לעבודה ? ואתה תקבל 8 אלף בחודש?

כן או לא .. לכל צד בדילמה הזאתי יש עוד 2 צדדים .. כן או לא..

משתמש ותיק האוואטר של Mr.Black
    שם פרטי
    elior
    לייקים
    0
    נקודות
    959
    משפט מחץ
    אדם אכל תפוח בשביל חווה, אני יאכל בשבילך פרדס

אחי אל תעשה את הטעות של החיים שלך......כן אז יש אנשים שהצליחו אבל הרוב לא בסוף אתה תמצא את עצמךלבד בלי כסף לאוכל...<אני הולך על הסצנה הכי גרועה> תאמין לי שתגדל את תחשוב ותגיד שטוב שלא פרשתי מהלימודים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

תאמין לי אתה תצטער על היום הזה.
    תנסה לעבוד יום אחד במפעל על פס ייצור ותראה איזו עבודה חרא זו, ואז תבין שטעית ובגדול (אני עבדתי והבנתי שחשוב ללמוד בשביל עתיד טוב יותר).
    תעודת בגרות זו משענת ביטחון לכל אחד, זה דרך לאוניברסיטה בשביל לרכוש מקצוע לחיים, בשביל לפחות לספק לך או למשפחה שלך בעתיד צרכים.
    בגדול אחי אם אתה פורש רק בגלל הסיבות שרשמת למעלה אז אתה מפסידן/לוזר.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ומה תעשה אם לא תלמד ? תילך להיות מנקה באיזה מקום בשביל 17 שקל שעה ? גם זה לא ...
    אתה יודע כמה מובטלים יש היום בארץ ? יש הרבה ... הרבה מאוד. עכשיו למה בעצם זה גורם ? בעלי העסק מעלים את הדרישות של העובדים...תראה משרה של פקיד למשל ... תתקשר לשאול סתם או שתחפש באינטרנט מה הדרישות..יגידו לך תואר בזה תואר בהוא תואר באיך להתלבש תואר בעמיית...כל דבר מבקשים תואר...לא חבל ? לך תילמד תוציא תעודת בגרות אחר כך השכלה גבוהה וכבר יש ך פלוס על כל אלה שאין להם תעודת בגרות(ויש הרבה בארץ) תאמין לי גם אני מרגיש כמוך אני מכיר מלא שאין להם בכלל תעודת בגרות ויש להם יותר כסף ממה שלרוב האנשים עם תעודת בגרות יש...אבל עדיין עדיף ך ללמוד להזיק זה לא יזיק , בצפר חוץ מזה שזה כלא יש גם חברים כוסיות וכאלה.לא רק לימודים גם חיי חברה ... בהצ' .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,815 | הודעות: 8,150,397 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect