הייתי אמור לעשות גבות , עדשות , ושופינג
מה עשיתי מכל זה ? כלום .
את השופינג נדחה לשבוע הבא,
בעזרת השם מחר נעשה גבות ועדשות . איף .
הייתי אמור לעשות גבות , עדשות , ושופינג
מה עשיתי מכל זה ? כלום .
את השופינג נדחה לשבוע הבא,
בעזרת השם מחר נעשה גבות ועדשות . איף .
[center]
|
|
מה גבות מה
Puta los ches!
![]()
כחלק מהמטרוסקסואליות .נכתב במקור על ידי Ran
.
[center]
עזוב לא בקטע הזה
הן לא צומחות נורמלי?
Puta los ches!
![]()
אה?נכתב במקור על ידי Ran
ואממ אני עושה להם צורה [אני פסיבי , הקוסמטיקאית היא זו שאקטיבית בעניין] .. לא של בנות , משהו גברי .. לא דק או משהו כזה =\
אשששש...
[center]
אז בוא תשמע תיום שלי..התעוררתי ב 11 מצעקות של בן דוד שלי הקטן סבבה...אבל לא לא סבבה..חזרתי ב 3 אתמול הביתה אבל הייתי כל כך מסטול שלהרדם הצלחתי סביבות 8 כשאמא שלי הלכה לעבודה..
פסדר..אירגנתי תיק קבעתי עם חברים בקאנטרי סבבה...הגעתי לשם 11 וחצי אני מתחיל להתאמן פתאום ב 1 המכון ניסגר כי יש הפסקה של שעה באמצע האימון רציתי לרצוח אותו סבבה יצאנו לשמש להשתזף שמן שיזוף זה בלאגנים סבבה עד פה..ב 2 יאללה נלך למכון לא אין כח וזה..פסדר הכי נאחס:היו 3 בנות הם באו אלינו התישבו לידנו אחת אמרה שהיא הולכת לקנות ארטיק וזה ..אז אמרתי אני גם רוצה והלכתי איתה בדרך היא עושה לי תשמע אני לא אוהבת כל כך את חברים שלך(כי הם עישנו כל הזמן) וזה בוא נשב בצד לבד...יאללה אוכל ביותר כאילו חשבתי לעצמי ישבתי איתה וזה שאלתי אותה מה היא עושה בערב לקחתי תפלא שלה היא את שלי וזה והגיע הקטע היא עושה לי איפה אתה לומד וזה..אמרתי לה בגימנסיה עולה ליא' וזה..היא עושה הא מותק אז נבטל הכל אני עולה לח' ...והיא נראית מה זה לא ח'...קיצר בעסה..
אבל בערב יש מצב לבית ריק לאיזה שעתיים נראה אולי ניקח לאבא מהפינלנדיה אם נשאר חחחח
שומע מה איך היה בסילבר אמרו לי מאכזב הא..בכל זאת אין על TLV ...ובכלל בכללי (לא רק סטייליסטים וזה) אין כמו האומן זה מועדון ליגה אחרת בכלל חבל לא היה להם ליין שמיניסטים בחופש..
שמעת אם בשישי הזה יהיה משו' טוב באסקייפ?
נערך לאחרונה על ידי בוני; 31-08-2006 בשעה 18:27.
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
מאמי אתה מעולה![]()
מה יעני תהומו?
כוסעומו מה זה מלווה?
הא אחי?נכתב במקור על ידי Sunz
תגיד פעם אנסו אותך?
Puta los ches!
![]()
של רוני היה יותר מצחיק
=\
זה רציני אחי זה לא מצחיק זה נאחס רצח..נכתב במקור על ידי Sapaki
ועוד איזה שעה אני הולך לעיר לקנות קצת בגדים נעליים ונראה אולי איזה תיק לביצפר..בדוק יהיה לי עוד נאחס..
מה דבר אחד עשיתי היום שמצד אחד אני מרגיש טוב עם זה רצח אבל מצד שני אני מתבייש בזה כמו לא יודע מה אבל זה לא לחשיפה חחח
לא יצאתי לסילבר , אין תקציב... אצלי זה 150 ליציאה כזו , כי אני גר ליד ירושלים [ולא בראשוןןן או משהו קרוב..]נכתב במקור על ידי בוני
והכסף הזה היה מתכונן לשופ שאני הולך לעשות .. חח
הייתי בסגירה של ה-TLV , ות'אמת לא יצאתי ממש שמח שם ..
היה מסיבה טובה , קהל יפה והכל אבל עדיין .. היה משהו חסר ... זה לא כמו המסיבות של פעם שאתה יום אחרי מדבר על זה וממש נזכר ברגעים .. חח..
וגם היה צפוף רצח .. לא היה מקום לזוז ...
[center]
הייתה בסגירה של הTLV ???חחחחח תנדורררר גם אני הייתי איףף היייתה מסיבה חריפה אבל...הדיג'י הראשון בונא הוא קטלני רצח אני זוכר אותו עוד מהמטרוק מקפיץ אותך כמו לאדע מה...
שמע אז תמכיר את ציפל יש מצב אם היית בסגירה של הTLV?...