אחת ידידה טובה טובה - רוצה..
שנייה חברה ......
אז ככה .... כבר אמרתי פה כמה פעמים בתגובות שלי שהקייטנה שינת לי ת'חיים .. ( ועוד לפני דודה שלי סובבה לי ת'שכל שאני אבין מה אני שווה ) טוב .. זה פחות קשור ... לעניין ..
בקשר לידידה ..
אני הכרתי אחת בשם ב (שם בדוי) ....
אני התחלתי הכל ....... זה התחיל מ- איך קוראים לך .. בת כמה אממ את מי את מדריכה .. "בוא יאני יעזור לך " .. אם כבד לך תביאי .. וכל מיני כאלה כדי להתחיל לדבר איתה ..
היא בהתחלה התביישה קצת .. דיברה קצת וזה ולאט לאט הכירה אותי הלכנו עם הקייטנה לבריכה ושם שמרתי בבריכה ביחד איתה (אחד ליד השני\שנייה) מממממ צחוקים איתה וזה ..
ואני מה זה רוצה שהיא תהי הה-ידידה ........ זתומרת לא סתם כזאת שתגיד שלום שלום ולהיתראות..
אחת כזאת שתבוא אלי ידבר איתי על הכל (כמו חבר אבל שזאת תהיה בת ויותר כיף ..)
ממ
ואני הבנתי אותה.. היא האופי שלי בעצם .. אולי בגלל זה התחברתי איתה ..........
אני יודע שהיא אוהבת אותי .. חברות שלה אמרו לי זתומרת "האי אוהבת אותך ... " היה קצת ציני לא ברור ולא חד משמעי .. אבל זה נכון .. רואים עליה . מחפשת אותי .. מסתכלת עליי כשאני לא רואה ..
ממממ
אני לא בדיוק מעוניין איתה בקשר של זוג ........
יותר כמו שאמרתי ידידה טובה - והיא נראית כזאת שתשמח להיות ידידה שלי וממש טובה ..
הבעיה היא שהקייטנה הסתיימה, שכחתי לבקש ממנה את האיסיקייו שלי (הפלא נפל לים והלך)
מה שכן אמרתי לה זה איפה אני גר (אבל בטוח היא לא תזכור )
את הפלא אני יכול להשיג ........ אבל פאדיחה למה זה ממורה (הרכזת שסידרה את הקייטנה ) והבת שלה ידידה שלי .. והיא אמרה שתוכל להביא לי את הפלא שלה אם אני אצטרך .. אבל בכל זאת .. פאדיחה ....... שכנעו אותי להתגבר על הפאדיחה חח אם היא קיימת בכלל.......
חח
אגב הם(האמא והבת) עשו לי פאדיחה - אמרו לי אולי תצאו פה זוג? חחחחחחחח ככה פנים מול פנים ....
לא עניתי כי לא ידעתי מה . ואני לא בדיוק הולך לכיוון של להיות איתה זוג .......
בקשר לחברה שאני רוצה .........
טוב.......
עוד פעם .. גם היא מהקייטנה, מדריכה שגם נמצאת איתי בשכבה ...אף פעם לא דיברתי איתה, היא יפה מאוד .. ואפילו העוזרת שהייתה איתי בקייטנה אמרה שאנחנו מתאימים.. שכחתי איך היא אמרה את זה .. אבל זה היה כזה אות מאלוהים .. (היא דתייה אגב ..) הילדה שאיתה אני רוצה את הקשר אמרה שאני חתיך .. לחניכה "טוב .. תראי איזה מדריך חתיך " או משו בסגנון . שכחתי ...
וכל פעם שאני מדבר איתה .. הי אבכיף מדברת איתי .. וצוחקת ..
קיצר נהנית ..
איך לפנות אליה ?
להתחיל לדבר איתה יותר ויותר ....? למה נראה לי בחמישה ימים האלה שהדרכנו .. היא פיתחה אליי רגש מסויים ..אני אליה לא יודע אם מרגיש משו ..אבל מרגיש שיכול לצאת מזה משו .
תראו ..
אני השתניתי והמון ... .. ביטחון עצמי אני עוד צריך לחזק (במקומות של אלפי בנות ובנים ) ........ אבל אם פעם הייתי 2 ... (פעם זה עוד בתקופה של החופש ) עכשיו אני מרגיש 7 ..
מממ
גם ביום האחרון אחת מהשכבה קראה לי ואמרה "אייל , מתי הספקת להיות כזה יפה \חתיך " ..
ממ
מה אפשר לעשות כדי לנסות ולהתקרב לילדה?
--עריה--
אני יודע שאני לא כתב הכי ברור .... מצטערררררר

ציטוט ההודעה