Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
|
|
למי אכפת בכלל?
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
תכלסנכתב במקור על ידי Dead End
ה**על זונה!
עבודות בקייטרינג ? יש מיליון אולמות אירועים וחברות קייטרינג לא צריך שפורום יארגן לך עבודה שם.
נערך
נערך לאחרונה על ידי tip tip; 02-09-2006 בשעה 23:45.
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
מי אלה?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
זה מה שיש לי להגיד:
הפ*על זונהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! ואפשר לחשוב איזה יוזמה מבורכת... כולה עוזרים לכל הצפונים העשירים מתל אביב להרוויח קצת כסף במקום לרוקן תארנק של אבא(אבל אל דאגה לאבא... יש לו מספיק)... תן לי קבוצה שמביאה כל משחק אלפי תלמידים מצטיינים מירושלים ומהארץ והפכה את הרצון למצוינות בלימודים לגדול יותר, לא רק בשביל ההישגים אלא בשביל לזכות בכרטיס למשחק של בית"ר... תן לי קבוצה שהביאה אלפי צופים משדרות שיתנערו מהקסאמים ויבואו ויראו משחק... תן לי קבוצה שהלכה עד שדרות והתאמנה שם לאות הזדהות עם הקבוצה... תן לי קבוצה שעל בסיס שבועי שחקניה מבקרים בבתי חולים ועושים עבודות למען הקהילה... יש קבוצה כזאת... קוראים לה בית"ר
תשמע בוא תראה איזה איש טוב אני
תבוא עלי ואני יארגן לך עבודה (אבל לא יהיה לך בעיה אם היא תיהיה קשה במשכורות מינימום נכון?)
מה גם שזו תל אביב, אנשים משכירים שם דירה בים כסף בשביל לעבוד שם.. שמה יש עבודות יותר מהגרגירי חול שיש אצלך בעיר
TNL לא רק בית"ר עושה דברים כאלה, תאמין לי.
חחח אתה ילד מצחיק אם אתה חושב שרק ביתר עושה את זהנכתב במקור על ידי TNL
ואתה עוד יותר מצחיק אם אתה חושב שכל הזמן ביתר עושה את זה
ומה שהכי מצחיק שאתה חושב שילדים חורשים בכיתה לא בשביל הישגים אלה בשביל כרטיס לביתר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נערך לאחרונה על ידי itay; 03-09-2006 בשעה 15:26.
חחחח טוב הגזמתי קצת... אבל זה רק היה בשביל להמחיש שמה שהפועל עושה זה כלום... ואיתי תסכים איתי... המטרה מקדשת את האמצעים
כל תרומה של כל קבוצה בליגה למען נזקקים או למען חולים או פשוט למען הקהילה היא מבורכת וצריך לשבח על המאמץ.
מסכים...נכתב במקור על ידי TNL
עריכה של Hoobastank : אם אין לך מה להגיב אז אל תגיב.
נערך לאחרונה על ידי Hoobastank; 06-09-2006 בשעה 23:58.