קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 09-11-2008, 20:29
  2. (בקשה)אלון מזרחי..קטעים ששופכים כנסו
    על ידי קופיקו בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-06-2006, 22:30
  3. ציטוטים של האחד והיחיד-החכם הדגול אלון מזרחי
    על ידי Troy בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-06-2006, 21:01
  4. (שאלה)לגבי אלון מזרחי
    על ידי קופיקו בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 30-06-2006, 15:12
  5. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 16:34
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

אלון מזרחי התעלה על עצמו הפעם. דעה שלו על המשחק [ONE].

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

ברירת מחדל אלון מזרחי התעלה על עצמו הפעם. דעה שלו על המשחק [ONE].

http://www.one.co.il/cat/articles/ar...id=80642&bz=11

WTF!?

מול איי פארו וקפריסין גרנט בא להוציא תיקו?
    לגרנט ונילסן היתה ברירה אלא לאלתר כי לכדורגל הישראלי לא היה חלוץ מטרה?
    היה שינוי במשחק של הנבחרת לעומת הקדנציה של גרנט?

הטור הזה שלו זה כמו ילד קטן שאין לו מושג בכלום שכותב פה תגובה בפורום. איך הבנאדם היה שחקן כדורגל?! איך!?

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

היה לו ראש על הכתפיים בגלל זה הוא הצליח :\

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Dead End
    היה לו ראש על הכתפיים בגלל זה הוא הצליח :\
    לא התכוונת על המותניים? חחחח
    בכל מקרה בתור אחד ששונא את גרנטטטטטטטטטטטטטטט עד מוות אני לא מבין... איך זה שכשהוצאנו מפיינליסטית העולם 2 תיקואים זה לא טוב ושאנחנו מנצחים 1-0 קטן נבחרת שהכוכב הכי גדול שלה בכל הזמנים הוא שוער מילואים זה בסדר... מה השינוי מה??? אני ממש שונא את גרנט ומת על קשטן(בכל זאת 3 אליפויות בבית"ר לא באות ברגל) אבל זה הגזמה... גם לחמן כתב משהו בידיעות על עליונות טקטית אפילו לא היה לי כוח לקרוא(יא ראבאק מה לחמן מבין בכדורגל??? הוא מבין בטאקוואנדו)... אם גרנט היה מוציא תוצאה כזאת אני בטוח שהיו קוטלים אותו יום אחרי...
    בכל מקרה כל מה שנותר לי זה לאחל לנבחרת שתשפר בהגנה(בתור אוהד בית"ר אני מודה שגרשון אפק וזיו הם לא טובים איפה שתקעו אותם... בעמדת הבלם בן יוסף יותר טוב מגרשון, כמגן ימני יש את סבן או זיו שבעונה שעברה היה מצטיין העונה בבית"ר מהעמדה הזאת ובעמדת המגן השמאלי... את האמת אין הרבה אופציות... זה או גפני או מרגשווילי או קייסי אחרי פציעה... גפני שחקן בינוני מינוס שלא יודע להגביע כדור תוך כדי ריצה(כנ"ל עומרי אפק) מרגשווילי סתם מתחנגל שחש את עצמו מאראדונה וקייסי החוזה הבא שלו יהיה באחוזת גיל הזהב... אלה האופציות של קשטן מה שבטוח זה שהם עדיפות על שחקן ימני בכלל בעמדת המגן השמאלי...) בקישור(באדיר לא חייב לראות הרכב... כנ"ל טל... אני יודע שהם מחזיקים את מרכז המגרש אבל באדיר לא בכושר בכלל והוא שיחק עד עכשיו רק בלם... וטל לא יודע מה יש לו אף פעם הוא לא טוב בנבחרת... כמו קטן... לדעתי אם כבר עושים חילופי דורות צריך לתת את המקום שלו לאלברמן... ובקשר לבאדיר... טוב תאמת אין מישהו אחר הוא ברירת מחדל... אבל אם הוא ימשיך לשחק כבלם בהפועל כל קשר אחורי ישראלי אחר יהיה יותר טוב ממנו...) ובהתקפה(ראבאאאאק מתי יבינו????? קטן לא שחקן נבחרת!!! אני מבין הוא שחקן מעולה הוא היה השחקן מצטיין עד שהוא עבר בעונה שעברה... הוא מקבל 800 אלף אני מבין את כל הבולשיט הזה... אבל ראבאק תסבירו לי מה הבחור עשה בנבחרת? תסבירו לי מה הוא בכלל עשה במשחקים גדולים(חוץ מהמשחק המפורסם נגד מנצ'סטר)... כל אוהדי חיפה שיבואו אליי עכשיו בטענות תיזכרו איזה בוז הוא חטף ממכם עצמכם במשחקים נגד מאלמו... הוא פשוט לא עומד בלחץ... פשוט יש לו רגליים קרות... אולי אם הוא יעלה מהספסל הוא יהיה יותר טוב... במקומו אפשר לשים את יצחקי/בן שושן/עובד או כל קשר התקפי מאחורי חלוץ אחר... בקשר לקולואטי... בדיוק כמו שאמר השדר במשחק: הוא הג'יימי ארנולד שלנו... חייבים לשמור עליו... בקשר לבניון... שחרר כדור כבר!!! כמה אפשר להעביר????? בקשר לזנדברג... הוא נכס חשוב לנבחרת... המשחק הזה הוא לא הרגיש טוב(יכול להיות שזה הסיבה ליכולת המעפנה) אבל חייבים שחקן כמוהו בנבחרת... פיזי מהיר בעל יכולת לשנות תוצאה ברגע, ראיית משחק, חרוץ... פשוט שחקן נבחרת אולטמטיבי).... וזהו זה הכל... וכמה משפטים לסיום:
    "אנחנו ניתן את המקסימום המינמלי"
    "אין לי מה להוכיח והוכחתי זאת היום על המגרש"
    "אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד"

חוזר על אותו משפט 10 פעמים

אוהד בית"ר בלב ובנשמה
    שם פרטי
    דין
    לייקים
    1
    נקודות
    578
    משפט מחץ
    רק בית"ר ושכולם יזדיינו!!

ישראל ניצחה אבל לא צריך לשמוח יותר מידי ולהישאר עם הראש על המתניים, השחקנים עשו את המקסימום המינימלי ואני חושב שאם היינו משחקים נגד קבוצה מאירופה או מספרד היינו מפסידים.

(זה התגובה של מספר 130 או 170 לא זוכרר..)
    איזה תגובה חזקה נכון חחחח??
    והלב בחר בך..בית"ר ירושלים אהבה שהיא חלום!!

יצחק חיים צמח הלוי
    ת.נ.צ.ב.ה
    יהי זכרו ברוך.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    ירון
    לייקים
    0
    נקודות
    215
    משפט מחץ
    עיר ב-א ... עפולה

טוב עכשיו הגעתי למסקנה שצריך להרוג אנשים כאלו. רציני הבן אדם נגוע יש לו טור של ילד בגן ונראה לי גם ילד בגן יודע יותר טוב. הטור שלו זה כדאי להציק לאברם גרנט
    12p גאה להיות שייך
    עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

הבן אדם הוא בושה וחרפה הוא לא מפסיק לבזות את עצמו מאז שהוא פרש .. כי שהוא שיחק ודיבר אז לפחות הוא הבקיע אז שכחו אבל התוכנית המפגרת שלו באגו יצא לי לראות כמה פעמיים וזה מדהים כמה זה משעמם ומפגר כל אורח שבא הוא מראה לו את התארים שהוא זכה איזה כבוד ..
    והתור הזה עוד יותר מפגר מתמיד בקיצור זה אלון מזרחי והבעיה שהוא מלך השערים של הליגה שלנו

Indianapolis colts Champions!!!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect