סקאזי לייב, עופר ניסים, רוברט גיטלמן ועוד רבים וטובים... מי שרוצים כרטיסים שיקפוץ ל
166215439
סקאזי לייב, עופר ניסים, רוברט גיטלמן ועוד רבים וטובים... מי שרוצים כרטיסים שיקפוץ ל
166215439
|
|
דווקא הולכת להיות מסיבה טובה... הבנתי שיצא מספר מוגבל של כרטיסים ונמכרים רק 800 כרטיסים מתוך ה1200 שמותר בשביל שיהיה איכות!
בכל מקרה אם בא לכם מסיבה של סטייליסטים וכאלה באותו יום יש בטי אל וי.. ראש השנה עושים שמח
דייי כבר עם ה"ערסים" האלה כל הזמן אז יהיה ערסים אי אי אפשר לחשוב!!! מה עדיף פריקים?!
- כולנו בני אדם. גם פריקים, תפסיקו לחפש אותם בגלל שהם אוהבים מוזיקה אחרת, ומתלבשים אחרת.
- ערסים עושים לעיתים קרובות הרבה באלגנים והורסים ת'מסיבות לפעמים.. פריק לא יעשה כזה דבר, פריק יבוא להינות, הם באים להרוס.
זה היה אמור להיות אתמול ואני לא שם זין על הערסים האלו מקסימום אפשר לזיין אותם מכות כי חצי מהבצפר שלי בא
אומן 17 חרא של מקום....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין שם אנשים נורמליים
מה אתה אומר פריקים לא באים לריב.. לך לצוללת בירושלים כל אחד עושה יותר פוזות מהשני!
וואלה אני עכשיו אומר לכולם- רק היצורים באמת באים למסיבה לחפש מכות וואלה יש כאלה גם פריקים וגם ערסים... אבל הרוב באים להנות... לכו למסיבה אל תתחילו עם אפחד אפחד לא יתחיל איתכם...
וואלה אפחד לא "מחפש פריקים" בשביל לריב איתם או משהו.. אבל פעמים הם גם עושים פוזות תאמין לי...
אבל בלי קשר- חפרו פה כבר עם ה"ערסים" האלה כל היום.... לכ למסיבה להנות ולא לריב מכות ואפחד לא יעשה אליכם פוזות ולא ידבר איתכם
רוצים סטייליסטים לכו לסילבר או לTLV...ושמעו אין לכם מה לפחד ללכת לאומן...ערסים ערסים תבואו יותר מ 3 אנשים שכל אחד יביא שפיץ וזהו..תאמינו לי שלא יהיה לכם ממה לפחד..
ומי שרוצה מסיבה טובה בראש השנה יש גם את הדום\ספיישל\מטרוק...
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
בכמה אתה מוכר כרטיס עם כרטיס הסעה?נכתב במקור על ידי techno barzel
70 שקל ומעלה זה מה שאני יודע ומה כולכם פה פוחדים מערסים , תקלטו הם חכמים כשהם הרבה , כשהם קצת הם פחדנים כמו לא יודע מה
ערסים מה ערסים מה אתם ילדים קטנים מה אתם פוחדים...פשוט אל תלכו כמו הומואים ואל תתחילו עם אף אחד לא יתחילו איתכם...ערסים פריקים זה מה מעניין אתכם מה אתם הומואים ? יענו רק אני הולך למסיבה כדי לחפש בנות ? :|