איזה מבאסס זה היה לנו בוחן של שאלון 003 במתמטיקה..
עכשיו למדתי הכול כמו שצריך לימדתי חברים שלי אפילו שאיתי בהקצבה היום היה לי את המיבחן
תרגילים שלא יצאו לי כמו שצריך ביכלל שכחתי איך עושים אוף מישהו למעלה שונא אותי![]()
איזה מבאסס זה היה לנו בוחן של שאלון 003 במתמטיקה..
עכשיו למדתי הכול כמו שצריך לימדתי חברים שלי אפילו שאיתי בהקצבה היום היה לי את המיבחן
תרגילים שלא יצאו לי כמו שצריך ביכלל שכחתי איך עושים אוף מישהו למעלה שונא אותי![]()
|
|
אף אחד לא שונא אותך זה בטוח!!!!!!!
הכל תלוי בכך
עם היית רוצה באמת היית מצליך ובטח שכלמדת וויתרת לעצמך
אני רציתי אפילו הלכתי למורה פרטי והכול אבל שהגעתי למבחן לא הצלחתי =[
אתה 4 או 3 יחידות?
לחץ מבחנים ..
זה לא משהו שאתה מרגיש אותו פשוט אתה שם לב לזה שאתה עושה את המבחן או אחריו
הלכ בורח מהראש , קצת מזיע בכפות הידים וכו' .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני 4 יחידות
שאלון שלוש הוא קל.. אפילו קל מאוד
עם המורה הפרטית שלי עשיתי תרגילים כמו לא יודע מה ובלי טעויות
איך שהגעתי למבחן פיתאום הכול שכחתי הכול היתערבב לא הצליח לי =\
כן זה לחץ מבחנים זה קורה להרבה מאוד ,
אתה לא מרגיש לחוץ או משהו פשוט זה צץ באמצע אתה מתכונן כמו מטורף לומד לומד לומד
מגיע לבחן אתה יודע הכל מתחיל לעשות הכל "מתאדה" מהראש :\
מכיר את זה.
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
יש איזה אפשרות להיתגבר על זה ? =\
חטפת בלקאווט מצוי
אני לפניי בגרות לוקח "ואבן" כדור הרגעה חזק מאוד, פשוט מוריד ממני את כל הלחץ וזה גם עוזר עם אנשים מעצבנים אתה יותר מאופק.
דבר עם המורה שיתן לך לעשות עוד מבחן כי אתה לומד ובאמת יודע את החומר, תסביר לו שהיה לך בלאק אאוט ותבקש שיתן לך עצות איך להתגבר על זה ככה המורים ידעו שאתה נלחץ ממבחנים ושאתה כן לומד.
סתום אל תדבר ככה מה זה לא אוהבים אותך למעלה ? אתה עדיין חי ברוך השם ? יש ך משפחה ואנשים שאוהבים אותך ? אז מה זה לא אוהבים אותך למעלה ? שתוק ובחיים אל תגיד אתזה עוד פעם.
בקשר למבחן , אז מה גם לי זה קורה תמיד אבל תמיד בבית הכל אני מצליח סבבה רק מגיע המבחןןן שוכח הכל ושטויות...הבנתי כבר את הבעיה , כמו אצלי הבעיה שלך זה לא שאין לך ידע פשוט אתה מאוד נלחץ כשיש מבחן ... צריך פשוט להרגע ולקוות לטוב...גם אני ישנה את הגישה מבחן הבא אני אומר יאלא נצליח לא נצליח אותו דבר בקטנה...ונראה איך ילך..בהצלחה אחי וזכור , "אין שום יאוש בעולם , כלל"