אני מתכוון להפרד מחברה בדרך הכי נחמדה שאפשר אז איפה עדיף, מה לא להגיד בשום פנים ואופן, מה לעשות אחרי וכאלה.. תודה.
אני מתכוון להפרד מחברה בדרך הכי נחמדה שאפשר אז איפה עדיף, מה לא להגיד בשום פנים ואופן, מה לעשות אחרי וכאלה.. תודה.
נערך לאחרונה על ידי rapakost; 19-09-2006 בשעה 19:31.
|
|
Pנים מול פנים
הכי טוב והכי מכובדדדד
ככה אתה מראה שאתה גם מכבד אותההה
ועדיף שלא למרוח את זה יותר מדיי
לרשום לנו למה אתה רוצה להפרד אני ירשום לך כבר דרך .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
שמע היא לחצה עלי ורק בגלל זה נהיינו חברים.. עכשיו אחרי שבועיים אני עדיין לא מרגיש מאוהב ואני מרגיש ממש רע בגלל שאני כאילו מנצל את זה שאנחנו חברים בשביל להתמזמז איתה וכל זה והיא נותנת לי המון..
מגיעה לה מישהו שיאהב אותה ולא יהיה איתה רק בשביל להתמזמז..
אני נפגש איתה עוד הערב ואני מקווה לסגור את העיניין.
נערך לאחרונה על ידי rapakost; 19-09-2006 בשעה 20:31.
שמע תן לבת תכבוד שלה.. פנים מול פנים.. לדעתי זה ממש לא במקום לסיים קשר באיסיקיוא ו מסנג'ר.. תגיד לה תאמת אין פה נוסחאות.. תגיד לה מה שאתה מרגיש תיהיה ישר איתה.. אל תחרטט אותה.. תיהיה אמיתי וישר.. הכי טוב .. אחרת זה משהוש תחייה איתו לתמיד ךתאמין לי..
תגיד מהש אתה מרגיש .. מול הפנים
בהצלחה אחי![]()
תודה
כמו שאביאל אמר...
שמע אחי, פנים מול פנים זה הדרך הכי טובה.
ומהסיבה שכתבת פה תצתרך להגיד לה גם במפגש.
בפרידות שלי שנפרדתי מבנות אמרתי את האמת ורק את האמת וזו הדרך הכי טובה
אפילו אם היא קצת כואבת או משהו, אל תשקר וזהו.
לכו שניכם לדרככם.
הכי טוב מניסיון אישינכתב במקור על ידי YaBoy
זהו נפרדנו.. יצא טוב.. באתי ליד הבית שלה ישבנו דיברנו החלטנו , היא לא נעלבה (לפחות ככה היא אמרה שהיא הרגישה שזה יבוא) אחרי זה אמרנו שלום יפה והיא הלכה לגן שם ישבו חברות שלה ואני הלכתי הביתה .
אמממ .. מנסיון אתה תתחרט על הפרידה, אבל תעשה מה שבראש שלך
מזה השטויות האלה??נכתב במקור על ידי Party's Boy
כאילו..בנאדם רוצה להיפרד...הוא לא יכול?
אחרי הפרידות שלפחות אני נפרדתי..לא הרגשתי שום חרטה..
אופס חח נעול..לא שמתי לב..