שתדעו זה יישמע לכם לא הגיוני אבל זה הגיוני חח פתחתי ת'אשכול כי ראיתי שמלא פותחים סיפורים אז למה לא לשתף=]
אוקיי לפני 8 שנים אבא שלי נהג להניח כל יום תפילין.
אוקיי הגיע יום אחד שהוא היה צריך לעבוד מוקדם וקם מוקדם מאוד ולא היה לו כוח להניח אמר "טוב נו לא נניח פעם אחת מה יקרה" טוב התארגן וזה פתאום הוא רואה מהחלון שמי שצריך לקחת אותו נסע התקשר אליהם אמר להם תחזרו אמרו לו אין לנו מקום דוד[שמו של אבא שלי] מחר תעבוד אבא שלי התבאס[שכח מהעניין של התפילין] ויצא קצת לקניון חזר וראה שהדלת נעולה ואין לו מפתחות אמא שלי שושי הלכה לאנשהו ואבא שלי שכח ת'מפתחות שלו בתוך הבית התקשר לאמא שלי היא אמרה לו שהיא תבוא עוד כמה דקות ישב בכסא ישר שישב הכסא נשבר:X [לא בגלל כובד חח] היה לנו אז לפני 8 שנים בית קטן עם 2 כסאות רק כל השאר מקופלים בבית מכירים ת'כסא מתקפל נכון? חח נמשיך הוא נזכר שיש לו במחסן כסא ישן לקח אותו וישב בכסא ונרדם פתאום הוא מגרד לו את היד [משהו דיגדג לו] הוא מגרד מגרד עד שפקח את עיניו פתאום מה הוא רואה? נחש[לא ערסי ולא כלום,נחש שחור] שהתעטף עליו כמו תפילין של יד אז ישר הוא קפץ לא האמין אחרי 2 דקות בול אמא שלי חזרה פתחה את הדלת ואבא שלי רץ להניח תפילין עכשיו אבא שלי לא שוכח את זה בחיים ולא מפסיד שוב הנחת תפילין כל יום.
סיפור שהעביר בי צמרמורת.

ציטוט ההודעה

בובית יש רק אחת