יש לי שאלה......למשל אני יודע שמישהו רואה מישהי שווה בטירוף בים או משהו כזה אז הוא בא הבייתה ומביא ביד :s86:
בקיצור השאלה היא האם בנות נגיד מביאות ביד על בנים אם הן חושבות עליו הרבה וכלזה וכאילו מה איך זה הולך אצלהן זה מעניין ...
יש לי שאלה......למשל אני יודע שמישהו רואה מישהי שווה בטירוף בים או משהו כזה אז הוא בא הבייתה ומביא ביד :s86:
בקיצור השאלה היא האם בנות נגיד מביאות ביד על בנים אם הן חושבות עליו הרבה וכלזה וכאילו מה איך זה הולך אצלהן זה מעניין ...
|
|
ברורררררררררררררררררררר
מה נראה לך בנות מביאות על בנות?????..
לא כולם לסביות כמו בסרטי פורנו האלה
////:Boxing:
FUCKyou
חח זה נושא מעניין כי הרבה פעמים אחרי שהבאתי ביד על מישהי שנגיד הייתי חם עליה אז חשבתי לעצמי אם מישהי עושה את עלי :wtf: וזה מסקרןןן
לך תדע :| לאף אחד אין תשובה ובטח שבנות לא יודו בזה.. הרי זה "איכסה "
"איכסה " מענג -_-
יש בנות שיודו בזה :\
למרות שלא בפורום ככה זה בטוח
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
נחכה שבחורה תגיב ואז נראה..![]()
חח בדוקקקקקקק זה בדוקקקקק שהן מביאות בידדדדד באתי לכמה בנות וזה מתוך דיבור אמרתי להן "אתן יודעות אומצרים שאם בנות מביאות ביד אז גודלות להן שיערות קטנות בכף היד...ואם הן מסתכלות אז בדוק הן עשו את זההה חח תבדקו בעצמכם איך צחקתי חח
חחחחחחחחחחחחחחחחחח חייב לנסות חחחחחחחחחחחחחח אני מתתתתתתנכתב במקור על ידי grass
![]()
בטח!!נכתב במקור על ידי ImPoSSiBle
עד היום ספרתי 500 בנות בפורום
מישהו מתקן אותי?!?!
כל הבנות אבל כל הבנות מביאות ביד.. גם אם הם אומרות לך שלא הם מביאות ביד תמיד... ותאמין לי הרוב גם יותר חרמניות ממך.. הם לא מראות את זה אבל זה ככה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מלך אתה תאמין לי חחחחחחחחחחחחחח הרגת אותינכתב במקור על ידי grass
ואביאל.. כן הא? איכסה.. אבל כשמישהי חמה איכסה הופך להיות אחלה של דבר![]()
Bring the Violence-
יש כמובן בנות שחמות על בנים..
אבל אוננות אצל רוב הבנות זאת לא הדרך. לפחות ככה הן יאמרו. הם ינסו להתעלות על הבנים, ויגידו שאצלן זה יותר עמוק, אבל אם אין אף אחד בבית בדוק שהן מאוננות.
לא מאמין ש"רוב " הבנות מאוננות ושרוב הבנות חרמניות אש ולא מראות את זה ושטויות ... אני חושב שבנות הן הרבה יותר בישיניות ולא חרמניות כמו בנים , אולי יש כמה חרמניות אבל לא כולן ובטוח שהן לא יושבות כל היום בבית ומשפשפות :|
בכל מקרה מחר אם אני יראה את ידידה שלי אחת שאני מדבר איתה הרבה או לפחות הייתי על הרבה דברים כאלה אני אשאל אותה בשבילכם :|
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 20-09-2006 בשעה 22:32.
נכון לא "רוב"...נכתב במקור על ידי lolx
"כולן"
חחחחחחח
FUCKyou
זה לא כמו בנים שכל אחד משפשף להנאתו אפילו אם אמא שלו לרגע במטבח :|
אבל בטוח ניסו וינסו =\