שטראובר קיבל הרחקה רק ממשחק אחד ושני משחקים על תנאי.
ועוד משחק בגביע הטוטו בושה. שנה שעברה ברקוביץ קיבל הרחקה ל6 משחקים! ובמה ששטראובר עשה הרבה יותר חמור! מוות לאיגוד השופטים!
שטראובר קיבל הרחקה רק ממשחק אחד ושני משחקים על תנאי.
ועוד משחק בגביע הטוטו בושה. שנה שעברה ברקוביץ קיבל הרחקה ל6 משחקים! ובמה ששטראובר עשה הרבה יותר חמור! מוות לאיגוד השופטים!
|
|
מה שטראובר עשה?
סליחה על הבורות :\
שחקן תפס לו ביד אז כשהוא ניסה להשתחרר הוא הוריד לו מרפק בראש
לדעתי זה לא כזה חמור
הוא לא סתם הלך וקפץ על מישהו עם המרפק
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
לדעתי הוא היה צריך להיות מורחק לפחות משולשה משחקים
הוא היה עצבני מה אתה רוצה ממנו הוא תפס לו את היד או התעצבן ממשהו אחר תאמין לי בחום הזה כל אחד חוטף את הקריזה שלו..
לעומת זאת ברקוביץ' מקלל שופט אז יש הבדל טיפה, אתה לא חושב?
יש הבדל בין להשתחרר לבין לתת אגרוף בהנפת יד כזאת כאילו הוא איזה קוף....זה לא היה מרפק הוא הגיע אליו עם האגרוף...זה היה חצי בכוונה חצי לא...
לדעתי יותר חמור שלא הענישו את מאיר לוי על המשחק של חיפה...מגמאדוב תפס את מסודי בחולצה ברחבה איזה 5 שניות מול העיניים של השופט והוא לא שרק בכלל
נערך לאחרונה על ידי O-MaN1; 21-09-2006 בשעה 17:40.
עונש מוזל מאוד .
על מה אתם מדברים? הוא הביא לו אגרוף
מה ברקוביץ עשה כולה קילל שופט שטראובר הביא אגרוף לשחקן
תאמינו לי אם שטראובר היה מביא אגרוף לשופט שטראובר היה שוכח מה זה משחק כדורגל
לא נהוג בכלל לשפוט שחקנים אם השוםטים לא ציינו כלום בדו"ח של המשחק .
אסור לשפוט ע"פ הטלוויזיה , אתה צריך להגיד תודה שהוא בכלל קיבל עונש
ומה היית אומר אם הוא היה נשאר במכבי?
אתה סתם צבוע... (ואתה גם בטח לא יודע מה זה צבוע)
נערך לאחרונה על ידי qubix; 21-09-2006 בשעה 21:15.
מבחינתי הוא מחוק גם אחרי מה שהוא עשה וגם אחרי שהוא עושה זין לאוהדים סתם בן זונה צריך לזרוק אנשים כאלו מהכדורגל הישראלי
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
בואנה כל אחד פה משחק אותה אשכנזי שצועק הידד לקבוצה שלו.
כוס אמק אף פעם לא שיחקתם כדורגל? מה לעשות גם שטראובר בן אדם והוא התפרץ יצא לו מה לעשות?! אף פעם ששיחקתם לא התעצבנתם על מישהו והתחיל מכות?
טיפה התעצבן כוס אמק כל אחד עכשיו צדיק אתם הייתם מלטפים אותו הרי ומכינים לו כוס כמה עם חלב יאללה נו.
וכן ומה שברקוביץ' עשה זה פחות, לקלל שופט זה לפגוע בכבוד שלו, זה הרבה יותר מלתת מכה לאיזה שחקן.. שטראובר תאמינו לי מתרחט על זה.. ברקוביץ' חזר על זה כל הזמן.
בידיוק מה שאני חושבנכתב במקור על ידי Jacoby
ואפשר לשפוט דרך טלוויזיה רק אם השופט לא ראה נגיד עם השופט היה מוציא לשטראובר צהוב לא היה קורה כלום כי זה שיפוט של השופט מה שהוא רואה לנכון לעשות אבל אם השופט לא ראה אז אפשר לשפוט דרך טלוויזיה
טוב אחי חחנכתב במקור על ידי Jacoby
מה אתה חושב פה זה כדורגל בשכונה שאתה מרים את הכדור וצועק בעיטה חופשית וזה בעיטה חופשית????
אחי זה כדורגל מקצועי הוא כשוער מנוסה מאוד כבר המון שנים במקצוע צריך לדעת להתאפק הוא לא ילד בן 13 שמשחק עם חברים זה קבוצת כדורגל מקצועית שמשחקת בליגת העל
אין השוואה בין זה לבין משחק בשכונה...
ואי אפשר לשפוט דרך הטלוויזיה דרך אגב
עדיין לפי פיפא הטלוויזיה אינה דרך לשפיטת כדורגל אי אפשר להתסמך על הטלוויזיה בעבירות של שחקנים...
כאשר זו פגיעה כזאת אז בטח שאפשר
באירופה גם מבטלים אדומים ככה
מה אתה מדבר שטויות תמיד שנאתי את שטראובר שהוא היה במכבי ושהוא עזב הוא גרם לי לשנוא אותו עוד יותר ועם כל הדברים שהוא אמר, השופט לא ציין בדו"ח כי הוא לא ראה, למה אסור לשפוט ע"פ הטלויזיה? עונש? הרחקה ממשחק אחד שבמילא בטח לא היה אמור לשחקנכתב במקור על ידי qubix
ולתגובה שאחריו תגיד לי אתה מקשיב לעצמך? זה לא כדורגל שכונה זה כדורגל מקצועי הוא מקבל כסף לעדוף כדורים לא להביא אגרוף לשחקן