קיצר שמעו זה לא מהעולם הזה...
היום אנחנו הולכים לTLV...ובידיוק אתמול סיפרתי לכם שקיבלתי איזה משו'..קיצר תיהיה לנו דלקה גיהנום ואז עוד TLV קטלני ביותר..
זוכרים שסיפרתי לכם על חבר שנגמר לו המלווה בסוכות...קיצר טעיתי וזה ניגמר לו ליפני 4 יום...ובידיוק המשפחה שלו קנו לנסר חדשה =] ומחר הוא חונך אותה בנסיעה לאילת...אז הוא התקשר אליי והזמין אותי..אני ידידה והוא נוסעים לאילת ככה ספונטני לוקחים אוהלים כרטיס אשראי וחוזרים יום ראשון בערב ..יענו הכי קטלני שיכול להיות..חחח רק הנסיעה מבהילה אותי רצח...פוחד קצת ליסוע איתו למה זה גם אוטו חדש בטח הוא עוד לא רגיל אליו..אבל מצד שני במילא הכל ניכתב והגורל כבר ניקבע..אז קיצר החיים באנזונע של יצור =] יאללה איזה כיףףף..תם לא יודעים איך שמחתי היום באמצע הטיול בפלמחים פתאום טלפון בוני מחר תיתיצב מתחת לבית שלך ב 7 וחצי אני יבוא לאסוף אותך נוסעים לאילת..אמרתי לוסבבה..התקשרתי זריז להורים אבא אני נוסע עם חבר לאילת נוסעים באוטובוס חחח שאבא שלי לא ידאג..טוב רק איפה תישנו וזה אמרתי לו אוהלים אמר שלא מסכים ושיביא לי כסף אחרי צהריים שניהיה באכסנייה..קיצר יהיה כסף כי לא נישן באכסניה =] יאללה חפרתי...

) גודשת 0.7 באר
ציטוט ההודעה