שלו לכולם.
להלן חוקי הפורום המעודכנים.
מכיוון שנאחנו כעת קהילה יותר גדולה החוקים יאכפו הרבה יותר.
1. מותר לפרסם שרתים. בכל פירסום של שרת חובה לציין בנושא [שרת].
2. בתחלת ההודעה יש לציין את סוג השרת: FUN SERVER, VERY HIGH, BLIZZLIKE או VERY LOW
(סתכלו במדריך לשרתים פרטיים כדי לדת מה זה כל אחד), הסיבה לחוק הזה היא כי לא כל אחד רוצה לשחק בפאן סרבר או ההפך, וחבל שאותו שחקן יתקין את כל מה שצריך כדי לשחק שם. כדי לגלות שזה לא מה שהוא רוצה.
3. אין לפרסם נושאים, קישורים הורדות וכו' לגבי האקים!!!. זהו משחק רב משתמשים. ואם אתם רוצים לרמות צרו לעצמכם שרת!! . מודבר לפתוח דייון בנושא זה כל עוד לא יהיו קישורים וכו'.
כל הודעה חדשה שניפתחת
חובה לציין באיזה הקשר היא
כמו
בכותרת הודעה
[משחק] אתם משחקים ב blalba ?
[עזרה] מה אני עושה שיש לי דבר כזה ?
[בקשה] משחק מכוניות
[שאלה] איך אני מרביץ בggg ?
וכו'...
נושא ההאקים!:
שימו לב, חברים יקרים
מעתה לא ינתן לפרסם שום קישורים או לינקים להורדה של האקים למינהם למשחק.
מסיבה פשוטה:
אין לי בעיה עם האקים וציטרים, שיעשו את זה במשחקי שחקן יחיד (אפילו אני פעם עישתי ציטים בAOE2 :eye: )
אבל בואו נודה בזה, המקום היחיד שניתן שלהתמש בכל מיני תוכנות האקים, ספיד האק וכו' זה רק בשרתים פרטיים, ואין לכם מושג עד עמה זה הורס את ההנאה במחשק של שחקנים אחרים, בנוסף אדם שהשקיע המון המון המון שעות לפתח שרת כדי שאנשים ישחקו בחינם, ואז בא איזה ילד ב 13 (סתם דוגמא) ומשתמש באיזה תוכנה שהוא מצא בגוגל ועושה את עצמו לבל 250 ובאותו זמן דופק את כל הסקריפטים של הסרבר.. תאמינו לי זה קורה...!
מי שרוצה לקבל דברים ואין לו סבלנות לשחק (אז למה יש לך WOW) שיבנה לעצמו שרת ויעשה בו כרצונו.
אין לי בעיה שיהיה פה דו שיח בנושא אבל ללא לינקים וכו'
ראו הוזהרתם!

עוד אין לך
ציטוט ההודעה