ישחק למרות שהמשחק של לה קורוניה נופל ביום כיפור....מה הוא אומר? "שלא יבלבלו לי את המוח"
בנאדם כזה זבלל אמן שאלוקים יקח את כל מה שנתן לו...זבל שבזבלים שכח מאיפה הוא בא ..ספרדי נהיה לי
http://one.co.il/cat/articles/articl...id=81335&bz=17
ישחק למרות שהמשחק של לה קורוניה נופל ביום כיפור....מה הוא אומר? "שלא יבלבלו לי את המוח"
בנאדם כזה זבלל אמן שאלוקים יקח את כל מה שנתן לו...זבל שבזבלים שכח מאיפה הוא בא ..ספרדי נהיה לי
http://one.co.il/cat/articles/articl...id=81335&bz=17
|
|
בוא הנה מה אתה לא יודע לקרוא???נכתב במקור על ידי lolx
הוא יעשה צום לפני כן כדי לשחק במשחק...
כל אחד והחיים שלו... אני מסורתי ואני די כמוף חושב באותה דעה, אבל אם הוא עושה לפני כן והוא
כן מעריך את יום כיפור... אז זו זכותו המלאה... כל אחד והחיים שלו... אי אפשר לשפוט אותו על זה...
זה כמו שנגיד יש אנשים שאוכלים בפסח לחם ולא מצות... מה תהרוג אותם על זה?.. ואני בטוח בטוח
שאתה מכיר חברים או מישהו אחד לפחות שלא צם בכיפור או עושה הכול בכיפור כמו להדילק טלוויזיה וכ'ו...
תגיד לי אתה מבין מה אתה אומר בכלל??
הליגה פה בארץ, בארץ הקודש, משוחקת בימי שבת ואתה מעז לדבר בכלל על אוואט???????
קודם נראה אותך שומר שבת והולך ברגל לקרית אליעזר או בלומפילד ורק אחר כך תבקש מאוואט לשמור את יום הכיפור לקודשו.
משהו לא בסדר בתפיסת העולם שלך בחור.
במקומו הייתי מבקש לא לשחק, אבל איך שהוא רואה לנכון....הנושא הזה גם מתאים לפורום דתות...שמה יגידו לך שאיש באמונתו יחיה...:\
יכול ללמד אותך לקרוא ... מה זה יצום לפני מה אתה חושב עם אלוקים יש קומבינות ? אולי הוא יעביר את הצום גם ליום אחר כי לא מתאים לו כרגע ? זבל של בנאדם ... לא יהרוג אותו תאמין לי כתבו לו הכל למעלהנכתב במקור על ידי insent
Zubi
מה אתה מבלבל תמוח מילה לשמור שבת הוא לא שומר רק שתידע שאני התחלתי לשמור אבל סבבה נגיד לא מתאים לו לשמור אבל יום כפור רבאק לפחות את זה הוא יכול לעשות ... ואל תשחק לי אותה עכשיו משווה לי שמירת שבת לכיפור לא שחס וחלילה צריך לחלל את שבת קודש אבל יום כיפור ? ומה הוא אומר " שלא יבלבלו לי את המוח " שילך ...התפיסה שלי מעולה...אולי אצלך משו לא פסדר...נגיד הוא החליט לא לשמור מה הוא מכריז על זה יענו ? רק בגלל החתימה שלי אני לא אומר מה אני חושב עליו
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 21-09-2006 בשעה 22:03.
סליחה, מה אתה אבא שלו?נכתב במקור על ידי lolx
הוא רוצה לעשות ככה הוא יעשה ככה... מי יגיד לו שלא?..
זה שאתה מאמין באמונתך אף אחדג לא יקח את זה ממך...
אבל אי אפשר לשפוט בן אדם רק בגלל שהוא רוצה לשמור על מקומו...
באמת די דבילי מצידו להגיד שהוא יצום 24 שעות אחרי המשחק
קודם הוא היה צריך לדבר עם המאמן ולהסביר את המצב הרגיש
ואם אין ברירה אז שישחק, אין מה לעשות
insent למזלי אני לא אבא שלו...הבנאדם הזה במקום להודות לשם שהוציא ממנו משהו בארץ שהספורט שלה ממש חלש ולא מושקע , אל תצום יודע מה אל תצום מה אתה אומר את זה בתקשורת אני לא מבין את זה ... פשוט מעצבן אותי שהוא שכח מאיפה הוא בא זה הכל...לא לצום בכיפור רבאק אני יגור בארה"ב לאדע מה ישלמו לי מיליארד שקל יגידו לי אל תצום אני יצום...טוב אולי אתם לא חושבים כמוני זה הדעה שלי ... מי שיש בעיה זה האיסי שלי 7021607 אתם מוזמנים להגיד מה בראש שלכם...
עריכה
XPERT סוף סוף מישהו שמדבר אחרי מחשבה...זה בדיוק מה שאני אומר לפחות שהיה מנסה לעשות משהו או יודע מה לפחות שיסתום תפה מה הוא יוצא בתקשורת , ומכריז על זה שהוא לא מתכוון לצום , או "לצום 24 שעות אחרי המשחק " מה זה שוק תעזבו שטויות לצום עלק..מניאק אם גם הוא יצום 24 שעות אחרי אבל סבבה אל תצום מה אתה אומר בתקשורת זה מה שאני מנסה להגיד אולי לא הבנתם..
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 21-09-2006 בשעה 22:11.
ויכוחים על הדת זה הדבר הכי מטומטם שיש. שנינו יודעים שאני לא אשכנע אותך ואתה לא תשכנע אותי.נכתב במקור על ידי lolx
שורה תחתונה, אוואט יכול לעשות מה שבא לו. השחקן החליט להציב את הקריירה שלו לפני האמונה, וזו זכותו המלאה.
להפך, שמה יצדיקו אותו :\נכתב במקור על ידי O-MaN1
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
האמת שיעשה מה בא לו
כל החילוניים פה אתם אומרים לי שההורים שלכם צמים?
גם אני לא צם השנה
אךךךך בלונדי =] 3>
מקצוען אמיתי
מחזיק ממנו כל כך שהוא מעיף את תדמית הכדורגלן הישראלי הצידה והוא מקצועי נטו כמו שצריך להיות בליגה אירופית,ככל שהוא ישחק כך הוא יהיה טוב יותר ויגיע לקבוצה עוד יותר גדולה.
כל הכבוד דודו גם אם זה אולי ביום הכי קדוש לעם היהודי זה שהוא בחר לשחק זה החלטה שלו מתוך מקצועיות ולא מתוך מחשבה מה יאמרו עליו בתקשורת הישראלית.
גועל נפש
לדעתי יום אחד לפחות הוא יכול לעשות משהו מה זה פה תוכנית כבקשתך???
אני אומר שאני רוצה יום כיפור עוד שבוע כי יש היום הפרק האחרון של האלופה אולי אפשר???
מה זה השטויות האלו שלא יצום אבל שלא ישחק אותה משלים לי צום של 24 שעות
למה מה הוא חושב שהוא קובע הלכות למה מי הוא בכלל...
או שיצום ולא ישחק או שישחק ולא יצום כמו כל הנוצרים...מה הוא עושה לאלוהים טובה שהוא צם???????????????
ככה מאבדים את הזהות היהודית, בדיוק ככה...
לא קריירה ולא כסף שווים את זה...
נערך לאחרונה על ידי ZiPPO; 22-09-2006 בשעה 00:16.
שמע זה כל אחד והשיקולים שלו...נכתב במקור על ידי ZiPPO
הוא מעדיף להשקיע יותר בקריירה מאשר באמונתו...
מה נעשה? נהרוג אותו?...
אםשר להאשים אותו רק בדבר אחד שהוא פתח תפה מול התקשורת ודיבר על זה לא יפה...
בכל זאת זה האירוע הכי חשוב שבאמת משותף לכל המדינה... כולם מכבדים את היום הזה..
זה שהוא צם לפני או אחרי זה לא משנה, שלא יבוא עם הצהרות וזה הכול...
אוואט הוא יהודי מאמין, הטעות היחידה שלו שהוא כנראה לא יודע איך לדבר או שבכלל דבריו הוצאו מהקשרם
בכל מקרה בסרט "חלום ירוק" ניתן לראות את אוואט מניח תפילין בבוקר ומתפלל
לפעמים צריך לקחת דברים לפרופורציה