למישהו יש טלפון שלהם ??! זכויות הילד או קו לילדד פשווטט כל פעם מעיפים אותי מהבית
ואני לא יודע מה לעשות גם עכשיו אין לי איפה לעשות את החג ונשבר ליי כברר תעזרוו ליי טלפוןן
אין לי להרבה זמן אינטרנט תודהה
למישהו יש טלפון שלהם ??! זכויות הילד או קו לילדד פשווטט כל פעם מעיפים אותי מהבית
ואני לא יודע מה לעשות גם עכשיו אין לי איפה לעשות את החג ונשבר ליי כברר תעזרוו ליי טלפוןן
אין לי להרבה זמן אינטרנט תודהה
|
|
אחי אני יכול ללהגיד לך שאסור להם להשאיר אותך רעב אם יש אוכל בבית או לא להביא אותך לחג אלה אם עשית משהו ממש גרוע אתה יכול לחפש בגוגל זכויות הילד אני אחפש בשבילך
תיהיה בריא
http://www.education.gov.il/kav_patuach/a_israel.htm
רשום פה תזכויות
נערך לאחרונה על ידי blizzard41; 22-09-2006 בשעה 14:11.
-חתימתך עברה את החוקים-
תודה רבה אחי אני יתקשר כברר בערבב..!![]()
מה למה מעיפים אותך מהבית???
אתה רציני ? יכול להיות שסתם עונש כאילו עשית משהו רע ואמרו לך ללכת מהבית לכמה זמן סתם שתסתובב ותרגע ? טוב אם לא תתקשר באמת הם ידאגו לך ... חג שמח ותהיה חזק.
מה משטרה?
משטרה לא קשורה לעניינים האלה בכלל
הם סתם נדחפים לחורים שהם לא צריכים להדחף
עובדות סוציאליות וכל מני אגודות יעזרו יותר מהמשטרה
מה המשטרה תעשה? תעצור את ההורים שלו? ומה יצא לו מזה? :|
אם העיפו אותך מהבית אז מאיפה אתה כותב את זה?
הוא אמר שכל פעם מעיפים אותונכתב במקור על ידי TNL
ואחי אם תה מחיפה לך לבית ברחוב חיים זה ברחוב חיים 8 ניראה לי יקבלו אותך תעשה שם את החג וזה... הכיתה שלי התרימה לשם וזה ממש כמו בית רגילוזה לא סתם מחסן
יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני
בסוף שאבא שלי לא נתן לי להכנס הבייתה..
הזמנתיי משטררה והם אמרו לו אם הוא לא רוצה אותי ומכניס אותי הבייתה הם לוקחים אותי איתם לפנמייה אנערףף לא ממש הבנתיי אבל אח"כ הכל הסתדרר ואמא שלי אמרה לי שאני יכול להכנס אבל פחדתי שהשוטרים ילכו אבא שלי יעלה עלי במכות אבל לא קרה כלום ותאמת אני מאוד שמח שעשיתי את זה אני לא חושב שהוא מסוגל לעשות לי את זה שוב..
אתה בטוח שזה מה שהיה?
רק אמרו לו שיקחו אותך לפנימייה? הוא מפר את זכויות הילד אני חושב שהיו צריכים להזמין בכל מקרה עובדת סוציאלית וכו' לברר את העניין..
אני שמח שהכל הסתדר אחי