דבר ראשון פוללללללללללללל כוסיות!!!!! ולא פרחה או ערס אחד!!!! (אוליי בודדים ערסים לייט שלא הולכים מכות) וכולם אשכנזיות כוסיות 70% בנות 29% בנים ואחוז אחד לא מוגדר... הייתה אווירה מדהימה לא צפוף בכלל.. מי שחיפש שקט היה יכול לשבת (או לשכב)על הרצפה עם הסטלנים אפילו ליד הבמה, והייתה רחבת זולות שהיה ממש סבבה...
אבלל הכייי טוב היה כששי גבסו עם התפילות שלו הוריד עלינו גשם! ווואיי זה התחיל טפטוף חמוד ופתאום בום! מבול! היה טירווףףףףף כוסיות קופצות עם חולצות שקופות!!!!! אבל זה התדרדר והמוזיקה כבתה וכל התאורה הכל כבה.. חחחחחח אבל בסוף זה חזר ואחרי 45 דקות בערך שנגמר הגשם כבר התחילה ההופעה של עידן ריכל.. והיה ממש טוב כל ההופעות ממש אחלה ואני בתור אחד שלא אוהב רוק ובחיים לא שומע רוק נהנתי טילים מההופעה של היהודים כאילו אני לא יודע מה.. שלא נדבר על זה שהיו פול זיקוקים ובלאגנים.. אבל בשלוש וחצי שוב התחיל הגשם והחלטנו לוותר על ההופעות של נינט מוקי אביב גפן ובית הבובות (סעמעמממק) וחזרנו.. קיצור היה יותר כיף מכל מסיבה מסריחה שהייתי בה..
אהה ומי שלא יודע הכל בחינם (היה צריך לשלוח אסמס של 60 אג' ולקבל קוד) והיו לנו אוטובוסים בחינם מהרכבת וחזרה.. הלוואי שיעשו עוד קונצרט רוק בשנה הבאההיה אחלה!

היה אחלה!
ציטוט ההודעה

במשתמש של אח שלי חח
גשם של עופרת יצוקה.

) גודשת 0.7 באר