האם חל איסור על קריאה בטארוט? והאם אתם מאמינים בזה ?
תודה לעונים.
האם חל איסור על קריאה בטארוט? והאם אתם מאמינים בזה ?
תודה לעונים.
|
|
אני חייב לציין שקלפי הטארוט מיסודם לא נועדו "לחזות עתיד". הם נועדו לעזור לאדם לייעץ ולקבל ייעוץ. הם לא נועדו ל"משחקים בכדור בדולח", הם נועדו לתיקשור עם הנשמה שלנו. לכן, מבחינת היהדות הם מותרים לחלוטין.
ואני לא מאמין בזה...
נערך לאחרונה על ידי The Mask; 24-09-2006 בשעה 18:02.
3.10 מתאשפז=[
4.10 הניתוח=[[
מקווה שהכל יהיה בסדר
אני מתגעגע כבר מעכשיו
ביי אל תדאגו אני ישאר מנהל וכשאני יחזור
ב"ה אני ימשיך לעזור לכולם
יצחק, מכל משפחת אטרף, הלוואי ושערי גן עדן יפתחו לנשמתך, אנחנו אוהבים אותך.
לגבי אם אסור אני לא יודע , אני חושב שאין איסור כזה
אבל אם אני מאמין בזה , מאמין כן , אבל לא אשתמש בזה כי לדעתי זה בדיוק כמו קוסם קסמים מעונן ומכשף ,אוב וידעוני וכל זה , ואני מעדיף לחיות רגיל וזהו![]()
היה איסור בתנך ללכת לבעלות אוב וידעונים...שאול אפילו חטא בזה אם אני לא טועה...
אני אומר באופן מוסרי כי החיים שלך נקבעים ע"פ ישות אלוהית ואתה לא תשנה את מה שנקבע לך (בהנחה ואתה מאמין בעתיד בקלפים אז אתה מאמין באמונה שהצגתי כעת). לדעתי עדיף לחיות את החיים בהפתעות מבלי לדעת מה יהיה כי סתם יש לך ציפיות העניין בחיים זה לחיות אותם ולא לחכות לרגעים הטובים או הרעים שיבואו כי ככה החיים שלך יתבזבזו יש לך את האופציה הזאת אבל מבחינה מנטלית זה יכול לדפוק אותך עד שהגורל שלך נופל עליך וזה סתם... בזמן הזה אתה יכול לנצל את החיים יותר טוב.
זאת דעתי האישית![]()
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
קודם כל טארות כן מנבאות עתיד , זה קלפים אמיתיים ונכונים [למי שיודע מה לעשות ואיך]
הדת שלנו דוחה דברים משני כיוונים
1 - אסור לנבא את העתיד ,קוסמות ,כישוף וכד'
2 - אתה יהודי משמע אתה זה שקובע את העתיד שלך גם אם תכנס למישהי והיא תקרא לך אתה העתיד אתה תעשה מצווה אחת שינית את כל ה"גורל" שלך .
וכן להפך ח"ו.
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
יותר דיוק למה שאבי אמר ,
"הכל צפוי , והרשות נתונה."
אין לך על משו יותר טוב לבזבז תכסף כל קראיה כזאת עולה 500+ לפחות
וגם זה לא אמיתי לפי דעתי
זה אמיתי
וזה ממש לא עולה 500 +
מאיפה אתה מביא את השטויות האלה ? :|
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
טוב כמה אבני יסוד,
טארוט אמיתי לחלוטין,כנ"ל סיינס וכל הדברים האלה,
זה שזה אמיתי זה לא אומר שזה מותר,זה מותר לגויים,זה תופס בנוגע לגויים
זה לא מותר לנו העבריים,וזה לא קובע לנו כלום,
אם לגוי כתוב בקלף שהוא ימות בככה וככה,אז הוא ימות בככה וככה,בהנחה והוא לא יחזור בתשובה או יעשה איזה מעשה קיצוני שירעיד בשמיים,
ליהודי לא משנה מה כתוב,כל מהלך שהוא יעשה ישנה את גורלו,בין בחטא ובין במצווה,ועדיף במצווה,
מקווה שהבנת את הנושא אחי.
אין בעיה :]
נעול .