אני בן 14 בכיתה ט' ואני עדיין מתבייש להציע חברות פנים מול פנים יש לכם איזה כמה הצעות בשבילי כי זה ממש מציק זה ככה מכיתה ו או ז' זה מטריף אותי תמיד אני מציע באייסי.
תגובות...
אני בן 14 בכיתה ט' ואני עדיין מתבייש להציע חברות פנים מול פנים יש לכם איזה כמה הצעות בשבילי כי זה ממש מציק זה ככה מכיתה ו או ז' זה מטריף אותי תמיד אני מציע באייסי.
תגובות...
--------------------------------------------------
אני אוהב אותך מכבי ת"א
|
|
מה להציע חברות מה אתה בכיתה א'?!?!!!?!?!
בגיל הזה כבר אמורים להתקדם מה זה להציע חברות חחח
קודם צריך להכיר אותה לדבר איתה להתקרב אליה להתחבר להיות ביחד לצאת להכיר
אי אפשר לבוא ישר ולשאול אותה אם את רוצה להיות חברה או לבוא ישר למישהי ולהגיד לה שת'אוהב אותה
זה לא עובד ככה
קודם תתחיל עם איזה בת אחת(שזה יותר קשה אפילו מלהציע חברות למישו כי את זה אי אפשר לעשות עם פתק שמעבירים לה)
תכיר אותה תדבר איתה תצחיק אותה ותזרום משם..
////:Boxing:
FUCKyou
////:Boxing:
חח אחי אל תבואאליו ביציאה כזאת "מה אתה כיתה א" זה מוריד ביטחון .. ואולי אין לו ממש ביטחון.. הדרך הטבוה היא לעודד בן אדם להרגיע לתמוך ולאמר מה אפשר לעשות עם "הבעיה."
מה אתם קשורים לנושא בכלל??!?!?! מי אמר לכם שהוא בא בלי להכיר את הילדה ואומר לה "בואי ניהיה חברים"
הבעיה שלו היא שאין לו מספיק ביטחון כדי להגיד לילדה שמוצאת חן בעיניו שהוא רוצה קשר רציני.
אז הפתרון הכי טוב זה לפתח ביטחון עצמי.. מה זה אומר? לדבר עם הרבה בנות ככה סתם על שטויות מה שעולה בראש ואז כשתגיע למצב שאתה רוצה לדבר עם מישהי שאתה רוצה אז יהיה לך ניסיון לפתח שיחה ולהציע חברות.
זה ממש לא בעיה , אתה צריך פשוט להיות עם ראש פתוח מה שאתה מרגיש לנכון להגיד ? תגיד .
אתה לא יכול להפגע מזה כי זה פשוט אתה ואם מישהו או מישהי לא מרוצה מזה היא פשוט לא מתאימה .
אתה יכול להביא אותה במלאאאא סוגים של הצעות , "מה אתה עושה היום" , "רוצה לבוא לאייזה סיבוב" ממש ממש לא חסר .
תגיד לי את הסיטואציה אני כבר אמצא לך משהו .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני לא יודע איך להתחיל לדבר איתה...
אני אוהב אותך מכבי ת"א
קודם כל אחי תצא מהעניין של להציע חברות חחחחחחח ככה זה בכיתה ו' ההיא מציעה לך חברות אתה מסכים להיות חבר שלה :| חחחחחחחחחח יוו איזה מצחיק הגיל הזה
חחחחחח כן...
אני אוהב אותך מכבי ת"א
כל הקטע של ההצעת חברות בגיל הזה כבר לא הכי תופס, הכי טוב זה להתקרב לאותה אחת אם זה בלימודים או באיזה חוג אז להיות יחד, ואז כשמרגישים קרוב להציע לצאת כזה, לא צריך לעשות את זה בצורה שתקבע שאתם יחד כרגע, אלא רק להזמין לצאת, אם אתה מתפדח להזמין לצאת אז אתה יכול כזה אחרי בה"ס לבקש שתלמדו יחד וכאלה ולחזר אחרי אותה אחת בקטנה.
נראה לי אני יקח את ההצעה שלך אחי
היא ההיתה הכי טובה תודה גבר
אני אוהב אותך מכבי ת"א
שמע אתה חושב שאתה היחיד שקרה לו או יותר נכון קורה לו הדבר הזה ? כולם מתביישים תקרא את כל האשכולות בפורום הזה 50% זה בעיות של ביישנות וחוסר ביטחון , מה שקורה לך. פשוט תחשוב שזה הטבע כמה שזה נשמע מפגר כולם רוצים לאהוב ולהיות אהובים על ידי מישהו , זו דרך החיים . סך הכל הילדה שאתה אוהב היא ילדה , לא אל או משהו שאפילו קרוב לזה , פשוט ילדה . אתה לא צריך לראות אותה כיותר מילדה היא רק בן אדם תדבר איתה היא תבין . איסיקיו רק יכול להראות שאתה ילדותי וחלק מהבנות לא יאהבו את זה אבל זאת לא הבעיה העיקרית , מצידי תציע לה שאתה בטורקיה תשלח לה הודעה דרך חבר שנשאר פה ... אחר כך שתחזור ותהיה חבר שלה מה יהיה ? תדבר איתה באיסיקיו ? אתה חייב להתחיל את הקשר פנים מול פנים או לפחות בטלפון ששומעים אחד את השני אחרת כל הקשר שלך יהיה קשר של ביישנות כמו כיתה א' שאתה שולח שליחים לבקש מחברה שלך לתת לך נשיקה על הלחי...עזוב שטויות גבר אל תתבייש.