קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מפרט למחשב שיריץ משחקים כבדים ומשחקי רשת!
    על ידי ofekcohen בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 15-11-2010, 23:17
  2. [סקר] משחקים במשחקי רשת?
    על ידי SoulMan בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-03-2008, 19:22
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-12-2005, 21:41
  4. צריך הסבר איך משחקים ברשת בnfs underfround 2
    על ידי 'Raz בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-11-2005, 00:01
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

הסבר על משחקים ומשחקי רשת...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ברירת מחדל הסבר על משחקים ומשחקי רשת...

לכל החדשים פה, אני אסביר את סוגי המשחקים, וירשום על כל משחק הסבר קצרצר.

הערה חשובה: את שמות המשחקים אני ארשום בקיצורים, למטה יש הסבר לכל משחק ושם גם יהיו הקיצורים לינקים וכו'...

המשחקים מתחלקים ל6 ז'אנרים עיקרים:

פעולה,אסטרטגיה, פנטזיה, מדע בדיוני, מרוצים וספורט, לכל ז'אנר יש תת קטגוריות.

אז נתחיל עם פעולה - FPS:

משחקי פעולה או בשם השני FPS, (השם FPS הוא קיצור של First-person shooter).
    משחקי הFPS מתחלקים ל2 קטגוריות:

יריות, משחקי יריות מגוף ראשון, בלי משש מטרה מסוימת, משחקי היריות בדרך כלל במפות קטנות יחיסית הם פשוטים לשליטה.

משחקים בז'אנר: CS, CSS, DOD: Sודומיהם.

משחקי מלחמה בזמן אמת, אלו משחקים אשר מדמים מלחמות אמתיות ולפעמים משחזרים קרבות אמיתים, הם מתרחשים במפות גדולות יותר, השליטה טיפה יותר מורכבת, יש ג'יפים ורכבים בחלקם ושם צריך הרבה אימון וזמן בשביל לשלוט טוב בהכל.

משחקים בז'אנר: AA, BF2, COD2 ודומיהם.

• יש עוד קטגוריה קטנה שהיא בין משחקי מדע בדיוני לFPS, שהם משחקים שונים, גם מפות גדולות, גם קטנות, חלקם עם רכבים, חלקם בלי וקצת קשה להגדיר אותם כ-FPS.

המשחקים בז'אנר: GUNZ, Rengade, FEAR COMBAT.

משחקי אסטרטגיה:

משחקי אסטרטגיה תמיד היו יותר אתה מול המחשב אבל אפשר גם ברשת, הם מתחלקים ל2 סוגי משחקים, משחקי תור - תור ומשחקי RTS, אסטרטגיה בזמן אמת.

משחקי תור - תור, הם משחקים פשוטים שאתה עושה משהו מסיים את זה עובר תור לשחק השני והוא מתקיף אותך וכו'...

משחקים בז'אנר: Worms, וGunBound.

משחקי RTS, הם משחקים טיפה יותר מורכבים ממשחקי תור - תור, המשחק דורש מיומנות והירכות מלאה עם כל היחידות ובדרך כלל אתה בונה בהם בסיס צבא ונלחם.

משחקים בז'אנר: כל סדרת C&C, COH ו40K Hammer.

משחקי פנטזיה:

משחקי פנטזיה נראה לי התחום הכי גדול בתעשית המשחקים, יש מלא משחקים כאלו והם מתחלקים בנהם לאיזה 10 ז'אנרים שאני לא מכיר את כולם.
    משחקי פנטזיה זה משחקים כמו שאתם שומעים, משחקים בעולם פנטי או מתקופת העבר, אני לא אוסיף בקשר לסוגי משחקים אני רק ארשום את 3 הקטגוריות הגדולות:

משחקים המונים, כמו שאתם שומעים משחקים עם אלפי משתמשים בשרתים גדולים, אתה משחק ונלחם עם מי שבא לך.

משחקים בז'אנר: PT, MU, MS, WOW ודומיהם...

משחקים חצי המונים, זה משחקים שאתה נמצא בהתחלה בעיר ואתה צריך מצטרף לאיזה קבוצה ויוצא להילחם, בשטחי הלוחמה אתה לא רוצה אנשים רק את מי שאיתך בקבוצה.

משחקים בז'אנר: כמו שידעו לי יש אחד אם אני לא טועה Guild Wars.

משחקים "רגילים", משחקי פנטזיה רגילים ז"א בלי כל מיני תסבוכי רשת, זה אתה יש לך משימות ועלילה משלה.

משחקים בז'אנר: דיבלו, ויצא עוד משחק לאחרונה רק שחכתי את שמו...

משחקי מדע בדיוני:

כמו שאתם שומעים, משחקי מדע בדיוני, משחקי עתיד ודברים דומים להם, כעיקרון גם את הז'אנר הזה לא ממש גדול אבל קצת קשה להגדיר אותו.
    כמו שידעו לי 2 ז'אנרים בהם שזה פעולה וגלקסיה אם אני לא טועה.

גלקסיה, זה משחקים בין גלקסיות עם ספינות חלל ודברים כאלו, קצת קשה לי להסביר כי אני לא ממש משחק בהם, אם מישהו מבין שישלח לי בפרטי הסבר ואני אתקן.
    פעולה, משחקי פעולה בזמן עתיד, כעיקרון הם גם שונים בניהם ויש כמה וכמה סוגים שם.

משחקים בז'אנר המדע בדיוני: כל סדרות הStar Wars, GUNZ, Unreal ודומיהם...

משחקי מירוצים:

אין לי ממש מה להסביר, משחקי מורצים, מרוצי מכוניות, ורכבים, אני מקווה שכל אחד מבין פה מה זה מרוץ.

משחקים בז'אנר: כל סדרת הNFS והמשחק השולט ברשת הוא TrackMania.

משחקי ספורט:

גם פה אין לי ממש להסביר, הם משחקי ספורט מכל הסוגים והמינים, הוקי, כדורגל, פוטבול, בייסבול, כדורסל וכו'...

משחקים בז'אנר: Fifa, NFL, NHL, NBA וכו'...

אז זה הסבר קצר כל הז'אנרים, בתגובה הבאה אני יסביר על חלק ממשחקים שהם משחקי רשת עם לינקים, תמונות וסיקורים מאתרים גדולים.

* אם טעית איפשהו, נא לשלוח לי הודעה פרטית ואני אתקן זאת.
    נערך לאחרונה על ידי Taimors; 25-09-2006 בשעה 12:26.

2. קישורים ממומנים

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,890 | הודעות: 8,174,477 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect