קורט אנגל, ששוחרר מה-WWE לפני מספר שבועות, חתם ב-TNA
http://www.tnawrestling.com/news/fullnews2.php?all=851
קורט אנגל, ששוחרר מה-WWE לפני מספר שבועות, חתם ב-TNA
http://www.tnawrestling.com/news/fullnews2.php?all=851
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה הצגה מעפנה כל הקטע עם המכתב פחחחחחחחח בושהההההה אם זה באמת הוא כתב אז הוא אפס גדולל
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
DUDE ! Holy shit חחחחחח ענק !
AHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!
THE MOTHER FUCKIGN WRESTLING MACHINE IS BACK BABY
יש! יששששששששששששששששש
וווהוווווווו
וינס קיבל אותה באבי אבי אביו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוי האושר D:
Bring the Violence-
בדיוק באתי לפתוח על זה נושא.
לא הבנתי מה הקשר לבושה...הלוח זמנים של הWWE היה לחוץ בשבילו בטח כל הזמן טיסות וזה דופק לו את היחס שלו עם המשפחה...ובTNA הלוח זמנים פחות עמוס ואין כל כך הרבה טיסות כי הם מצלמים תמיד באותו מקום אז זה יותר טוב בשבילו
זה יצא דפוק לגמרי אני בהלם שהוא עזב .. הם שיחררו אותו בגלל סמים והכול כנראה בTNA לא ממש איכפת להם
Indianapolis colts Champions!!!
כה תמשיך לאהוב את WWE עם סינה במיין איבנט =\נכתב במקור על ידי thecamishere
Bring the Violence-
תודה על החדשות
חרא שהוא עזב דפקה אהבתי אותו אחרי שהוא עבר ל ECW הכול התחיל לידפק
ענק
דד אור א לייב שמח פי 200 עכשיו
גם |TNA וגם קורט אנגל
קדימה TNA עולים שלב,גולדברג בקרוב יערוך את הדיביוט קורט אנגל,אני מקווה שלוגר באגוול וג'ריקו הצטרפו,
השילוב הענק של המתאבקים הותיקים והאדירים עם שועלי הקרבות הצעירים יהיה מרשים,וייתן לTNA את מלחמת יום ראשון שני שלישי,סתם את המלחמה החדשה מול WWE.קדימה TNA!
ואגב,thecamishere
זה שלא ראית TNA זה לא אומר שאתה לא צריך לנסות וישר להגיד שהWWE אירגון יותר טוב ממנוץ.
ו
ידעתי שהוא לא יפרוש כל כך מהר
מתאים לו TNA
איזה מתאים לו ????? LOL שום דבר לא מתאים לו לכל מקום שהוא הולך תמיד הוא מצליח לעשות שכולם ישנאו אותו ... LOL ... בRAW בסמקדאון בECW ... בשום אין לו מקום בWWE ... בוא נקווה שאתה צודק ושה TNA יתאים לו ... בכול זאת הוא מתאבק חזק ... הדבר שאני הכי רוצה שיקרה זה שWWE יקנו גם את הTNA ... כמו שהם קנו את הWCW ... זה ניראה מאוד דומה כי WCW וTNA היו דיי מוזנחות בזירות ... ובWWE קונים זירות ועיצובים כמו מטורפים ... TNA זה ממש מוזנח לפחות בWCW היו המון מקומות אבל בTNA אין גם את זה ... שלא נדבר על צוות השידור המוזנח ... אין כמו WWE ...נכתב במקור על ידי King Idan
מי אמר לך ששנואים אותו,הוא מתאבק הכי טוב שראיתי
וTNA לא מוזנח בכלל יש שם מתאבקים מעולים
ג'ף גארט,סטינג,כריסטיאן אייג'' סטיילס ועוד המון
יש להם קריזיווטים יותר טובים משל WWE בטוח!
הם אירגון לא פחות טוב מבחינת מתאבקים .. אבל אני לא רואה שיש שם בדיקות סמים וכל הדברים האלה הדאגה למתאבקים היא קטנה יותר מאשר בWWE כי אני לא יודע באמת מה הסיבה שקורט שוחרר כי אמרו על הרבה אבל אם הוא באמת לא יכול להילחם בלי כדורים נגד כאבים ועכשיו הם החתימו אותו לא ממש איכפת להם ממנו אלה מרייטינג
Indianapolis colts Champions!!!