היום יש טיול לירושלים חחחח התיכון שלי נוסע יש מישהו שגר בירושלים והולך היום לסליחות? ומה זה הרובע היהודי סליחה על זה שאני לא בקיא
היום יש טיול לירושלים חחחח התיכון שלי נוסע יש מישהו שגר בירושלים והולך היום לסליחות? ומה זה הרובע היהודי סליחה על זה שאני לא בקיא
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
|
|
תהנהההההההה
הרובע היהודי בעיר העתיקה בירושלים הוא חלק מן העיר העתיקה שהפך במהלך העת החדשה למקום מגוריהם העיקרי של יהודי העיר העתיקה. עם היציאה לשכונות מחוץ לחומות בסוף המאה ה-19 ירדה קרנו של הרובע. ב-1948 הוא נכבש בידי הירדנים וחרב כמעט לחלוטין. תושבי הרובע היהודי ומגיניו נפלו בשבי הירדנים והוחזרו לישראל במסגרת המשא ומתן על הסכמי שביתת הנשק בין ישראל לירדן. כך, לראשונה מאז ממלכת ירושלים הצלבנית, חדל היישוב היהודי בעיר העתיקה, למשך כל תקופת השלטון הירדני. לאחר מלחמת ששת הימים וסיום השלטון הירדני ביוני 1967, שבו להתגורר ברובע יהודים, נערכו בו חפירות ארכיאולוגיות והושקעו מאמצים ניכרים בשיקומו.
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F
יא עשו לנו את זה...
הטיול שלנו היה מ9 בערב עד 6 בבוקר
היה כיף לאללה![]()
Bring the Violence-
תודה אחים ואחיות שלי שלי מ-5 עד שלוש חחחחח
12p גאה להיות שייך
ירון היית היוםבבצפר?
עשו לנו את זה בכיתה י אני חושב
slickskter@gmail.com
איזה בית ספר אתם.. תיכון חדרה?
תהנההה:]]
3.10 מתאשפז=[
4.10 הניתוח=[[
מקווה שהכל יהיה בסדר
אני מתגעגע כבר מעכשיו
ביי אל תדאגו אני ישאר מנהל וכשאני יחזור
ב"ה אני ימשיך לעזור לכולם
יצחק, מכל משפחת אטרף, הלוואי ושערי גן עדן יפתחו לנשמתך, אנחנו אוהבים אותך.
גם אנחנו התפללנו ערבית וסליחות אבל בית כנסת שמענו איזה רב אני לא זוכר איך קוראים לו נדמה לי אלבז או משהו כזה ולא הייתי היום בבית הספר היה משהו קטלני ביותרנכתב במקור על ידי Orel Abergel
12p גאה להיות שייך