שלום אני בן 14 ואני רוצה לדעת איך מרגישים שמאוהבים איך אני יודע שאני מאוהב במישהי מה הסימנים וכו'..?
שלום אני בן 14 ואני רוצה לדעת איך מרגישים שמאוהבים איך אני יודע שאני מאוהב במישהי מה הסימנים וכו'..?
|
|
כאבי בטן, בחילות, הקאות, חום, שיעול, כאבי גרון.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחהנכתב במקור על ידי Sandman_61
קרועעע
ממ אחי ..
אתה תרגיש כשתתאהב..
תתחיל לדבר עם בנות (אני משער שאתה לא הכיי מדבר עם בנות) ..
ואז תראה שאתה נדלק עליהן .. כי זהיהיה לך חדש..
ממ
לאט לאט אתה תימצא את האחת ..
תיראה מתי אתה תידלק על בת ומתי תתאהב בה ...
:| Sandman לא...
סתכל אחי sokeni אם אתה חושב על ילדה אחת כל היום וכאלהה דברים כל הזמן מחפש אותה בבצפר נגיד , לא יכול להפסיק להסתכל עליה אז אתה מאוהב..אם אתה תתאהב במישהי אתה תידע כבר...
לדוגמא שאני הייתי מאוהב במישי אזזז סתם בבית שכבתי נגיד על המיטה וחשבתי עליה...ככה כל היום חשבתי עליה ... לא הייתי מרוכז...וזהו אין משהו מוגדר אתה פשוט מרגיש..
נגיד היא אומרת לך שלום בבוקר אתה מרגישה שזה יותר מבת רגילה
אתה רוצה גם חיבוק
ומת לנשק אותה כל היום יענו בלחי אפילו ומנסה להצחיק אותה
כשאתה נדלק על בת אתה לא יכול למצוא שום חיסרון אצלה היא נראת לך פשוט מושלמתתת לא משנה מי זאת תהיה
תרגיש משהו מיוחד כזה שאתה רוצה להיות תמיד עם מישהי וכשהיא עם מישהו אחר קינאה...
יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני
חחח....איזה קרוע מה הוא בנאדם חולה ובהריון??חחנכתב במקור על ידי Sandman_61
אחי אי אפשר להסביר מה מרגישים שאוהבים אבל שאתה תתאהב אתה תבין אבל לא כל אחת שאתה חושב שהיתאהבתה בה זה לא אומר שאתה באמת אוהב אותה זה גם יכול להיות שסתם נידלקתה עלייה אבל שאתה תרגיש למישהיא משהו חזק שלא הרגשתה בחיים שאתה כל הזמן חושב עלייה ואתה מרגיש שאתה אוהב אותה אז יכול להיות שזה זה...מקווה שעזרתי
אני בטוח שמתי שתיהיה דלוק על מישהי..ת'תרגיש..זה ערבוב של התרגשות ולחץ כל פעם שת'רואה אותה.לא יודע..אני הייתי דלוק על אזה מישהי,פעם אחרונה לפני לפני כמה חודשים..כל פעם שראיתי אותה הייתי מרגיש כמו אזה ילד קטן ביום הולדת..חחח בקיצר..ת'כבר תרגיש לבד..בהצלחה..
פשוט מאוד:
לא תרגיש כלפיה כמו אל כל בת אחרת. היא לא תהיה בשבילך סתם עוד בת.
שמע אחי אתה מרגיש את ה. .
אתה לא מפסיק לחשוב עליה ושמשו מזכיר לך אותה אתה יכול לבכות ממנו .(כמוני למשל או שאני סתם רגיש)
זה נכון אבל לא הכי מדויק גבר , כי אני מכיר הרבה בנות שאני חושב שהן מושלמות (לפחות מבחינה חיצונית כמובן)נכתב במקור על ידי grass
ואני לא דלוק עליהן . ויש הרבה סלב שהן כאלה גם כן (ג'סיקה אלבה , קמרון דיאז וכו'..)
משהו שיותר תשים לב אליו כשאתה מאוהב זה שקשה לך לדבר עם הילדה שאתה מאוהב בה , כל פעם תהיה לך הרגשה מוזרה בבטן או שתגמגם ולא ממש תידע מה להגיד...
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 30-09-2006 בשעה 16:12.
אוקי אני הייתי ממש מאוהבת לפני כמה ימים אתה נמס ויש לך חיוך מטופש על הלחיים כל הזמן כאילו אי אפשר שלא לשים לב
יש לך כזה פרפרים בבטן, ואתה לא יודע מה לעשות ומה להגיד..... אתה כזה מרגיש שקצת כואבת הבטן...
לי זה קורה בקטנות עם בנות שאני מסמפט....
אתה תרגיש את זה![]()