האם לדעתכם הכוח מספיק? מספר הלוחמים יעצור התנגדות אפשרית?
אני אישית מקווה שאלפי החיילים שיש שם יספיקו כדי למנוע תקיפה אפשרית של החיבאללה..בנתיים כל הזמן שולחים עוד, אז נראה שיהיה בסדר :]
האם לדעתכם הכוח מספיק? מספר הלוחמים יעצור התנגדות אפשרית?
אני אישית מקווה שאלפי החיילים שיש שם יספיקו כדי למנוע תקיפה אפשרית של החיבאללה..בנתיים כל הזמן שולחים עוד, אז נראה שיהיה בסדר :]
|
|
לא יספיקו ולא בטיח אתם חיים באשליה עוד מעט ביבי יחזור לשילטון ניתן מילחמה נהרוג את נסראללה בעזרת השם לא יוכלו להעביר מסוריה נשק כי לא תהיה סוריה יהיו חורבותתת
בינתיים כולם יודעים שמעבירים נשק לחיזבאללה אבל שמאלמרט מיתעלם
יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני
חחחחחחחחח מתעלם
אפשר לחשוב שביבי היה מוריד את כל לבנון
תבינו יש אילוצים שלא משנה אם אתה ימיני או שמאלני
הם מכריחים אותך לפעול בדרך מסויימת
בכל מקרה
הפקחים הם בדיחה
אבל אין לנו אפשרות אחרת
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
מה לעזאזל אכפת לכם שחיזבאללה יתקוף שנית? אם זה יקרה אנחנו פשוט לא נוותר ואנחנו ניכנס בהם כל כך חזק שלבנון תהיה מדבר שומם.
אתה אוהב מלחמות?נכתב במקור על ידי Jacoby
אתה אוהב שאנשים מתים?
אתה אוהב שאנשים מאבדים את הבתים שלהם בצפון עם הקטיושות?
תחשוב קצת אחי!
במילחמה נהרגים אנשים אבל אם זה לא מהצד שלנו אני כמו רוב השיראלים נוהג להיתעלם ולישמוח על המחבלים שמתו כדי לך גם לנסותנכתב במקור על ידי falafel
![]()
יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני
לדעתי זה לא יספיק, ולא יעזור.
כדי למנוע מלחמה שעתידה לבוא במצב הנוכחי יש צורך בפעולה מאסיבית בתוך לבנון שתשתק את כל תשתיות החיזבאללה (מה שהיה חלק ממטרות המלחמה הראשוניות)
מאחר ומטרות אלו לא הושגו מסיבות אלו ואחרות, אני בספק אם כוח של יוניפי"ל יצליח לעשות משהו.
הכי רחוק שנגיע במצב הזה, זה סוג מסוים של הקפאת המצב.
לדעתי בהתחשב בנסיבות זה מצב דיי טוב, אבל מצב נפיץ שיכול לגרום לעוד מלחמה. (כמו שהיה במלחמה הזו.)
אולם שיטה זו לא הוכיחה את עצמה בעבר כפי שאפשר לראות, נכנסנו בשנית למלחמה..
אבל לקוות שיהיה בסדר אפשר תמיד.. לא?
אני חושב טוב מאוד, ואני לא אוהב מלחמות.נכתב במקור על ידי HLH
אבל בהסכם הפסקת האש לא נאמר כלום על פירוק הנשק של חיזבאללה, בינתיים הם יכולים להתחזק, וזה הוכח שרק במלחמה משיגים דברים.
כל הנסיונות האחרים זה דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.
זה הכל פוזה אחת גדולה הרי להישאר פה הרבה זמן זה לא יקרה ובנתיים החיזבאללה ממשיך להתחמש וזה ידוע שה UN זה זבל מזובל כולם שם אנטישמים בצורה מטורפת הרי זה לא מה שישפיעל על החיזבאללה לתקוף שוב.
הכוח הוא סמלי ותו' לא.
אף חייל יוניפ"ל לא ימהר לירות על לוחמי חיזבאללה אם בכלל.
כוחות יוניפ"ל משמשים את ישראל כיישות בירוקרטית בגבול , הכוונה היא שכאשר החיזבאללה יתקוף את הכח/את ישראל , ישראל תוכל להאשים את האו"ם בכך שהכוח לא עושה דבר בשביל למנוע ואז יהיה לישראל אליבי לתקוף את לבנון בשנית.
במקרה השני , שהחיזבאללה יתקוף את כח יוניפיל , ישראל תוכל להגיד לאו"ם "עכשיו אתם מבינים עם מי יש לנו עסק? הגיע הזמן לתקוף נקודתית את חיזבאללה" מה שייתן לישראל אור ירוק לפעולות קיצוניות.