אוקי יש לי חברה שמכיתה א' הייתי נוסעת איתה קוע ביום כיפור אבל רבנו ואנחנו לא חברות כבר הרבה זמן ואני ממש רוצה לנסוע איתה ביום כיפור אבל יש את כל הקטע הזה של הכבוד מה לעשות xD![]()
![]()
![]()
אוקי יש לי חברה שמכיתה א' הייתי נוסעת איתה קוע ביום כיפור אבל רבנו ואנחנו לא חברות כבר הרבה זמן ואני ממש רוצה לנסוע איתה ביום כיפור אבל יש את כל הקטע הזה של הכבוד מה לעשות xD![]()
![]()
![]()
|
|
מה לנסוע ביום כיפור?לנסוע לאן?הכל מושבת בארץ ביום כיפור
ובקשר לבעיה שלך, אל תלכי ותבקשי ממנה, אפילו שאת רוצה לנסוע את לא צריכה להתחנן אליה רק בשביל הרגע הזה
משתמע מהדברים שלך שאת לא צמה.... היא כן צמה או לא? אם כן אז אל תלחצי עליה.. לא יהיה לה נעים... ואם לא אז תלוי מה בא לה.. אבל שוב על תלחצי עליה.... אם היא בקטע של לתת כבוד אז שהיא תכבד את היום הזה ואת תעשי מה בא לך
אני צם... וגם אם לא הייתי צם... אחרי בר מצווה נראה לי הייתי מפסיק לנסוע באופניים... למה צריך להיות יותר אחראי, ולכבד ימים כאלה....
אני במקומך לא הייתי נוסע בכלל... תסתפקי בזה שאת לא צמהתאמיני לי זה קשה
נוסעת באופניים ..
רוכבת אני חושב היא התכוונה .
מזתומרת נוסעת בכיפור ? ... טוב שלא כתבת שנהגת לעשן איתה בכיפור תוך כדי זה שאתם עושים על האש ועכשיו רבתם אז אי אפשר...כאילו מה ? אם את מתחת לגיל 12 תכתבי בבקשה כי יכול להיות שלא הבנתי נכון.
תעשי מה שאת רוצה הרי את קובעת
אבל לדעתי אם חברה מנוסעת ביום כיפור ורבה איתך רק כי את לא רוצה לבוא איתה אז היא לא חברה:|
יש מלא אחרות
3.10 מתאשפז=[
4.10 הניתוח=[[
מקווה שהכל יהיה בסדר
אני מתגעגע כבר מעכשיו
ביי אל תדאגו אני ישאר מנהל וכשאני יחזור
ב"ה אני ימשיך לעזור לכולם
יצחק, מכל משפחת אטרף, הלוואי ושערי גן עדן יפתחו לנשמתך, אנחנו אוהבים אותך.
בקשי ממנה סליחה
פפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעעעאני יגיד לך דוגרי למה לא באלי לבוא?עשיתי שישלכו לי
SMS לטלפון של תחזית יומית מה יהיה היום לפי המזל שלי ורשמו לי שהיה לי יום ארוך ובערב אני צריך לנוח
- שנה טובה , שנה בלי מלחמות ומריבות (: -
יום כיפור , תבקשי סליחה - גם אם את לא זאתי שהתחילה והכל .
ותעשי איתה את הצום וזהו .
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
בדיוק הזמן המתאים לבוא ולהגיד לה סליחה..
היא תבין אותך והיא תסלח ותבקש בחזרה ..
And I never wanna say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel
חחחח... התכוונתי לנסוע באופניים
חחח זה מוזר..טוב באמת תבקשי סליחה זה הרי יום כיפור
אין כבוד בין חברים .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת