שווה לקרוא!
אוקי זה התחיל בזה שדניאל (חברה שלי) באה אלי ושאלתי אותה אם היא רוצה לבוא איתי לקניון אז היא הסכימה אחרי כמה שעות טובות דנית (חברה שלי) מתקשרת אם אפשר לבוא איתנו אז אמרתי לה שכן איך שעגנו נכנסו לחנות בגדים שצריך להיות אנורקס כדי להיכנס למשהו ואז הם התחילו את שמנה וכאלה (שזה לא נכון אני חושבת) והם ירדו על רצח וממש נעלבתי ולקחתי את זה ללב והתחלתי להגזים ולהגיד שאני לא אוכלת יותר בחיים אחר כך הלכנו וחצי שעה לקח לכל אחת לקנות דורדורנט ואז הלכנו לחנות ומדדתי את החזיה הראשונה שלי למרות שהיא גדולה עלי ב57 מידות וירדנו לאודם ומדדתי 100 קשתות לשער ואחרי שחברה שלי (דנית) קנתה משקפיםם ב40 שקל הלכנו לאכול (למרות שאמרתי שאני לא אוכלת בחיים) וקניתי מנת פסטה ענקים ולא גמרתי חצי כי כל אחת נתנה לשניה משל ואז התבזבז לי יותר מחצי כסף על האוכל ואז המשכנו למכונת ממתקים ולי יצא את הדברים הכי מעפנים בעולם ולחברות שלי יצא את הדבר הכי שווה שהיה שם ואז הלכנו להצתלם ויצאת כמו קוף שחחטו אותו ואז עלינו להפנינג והסתכלנו על דברים סוטים וחברה דלי קנתה תיק מהממם שאלה 30 שקל קולה ואחרי זה הלכנו לחנות של אמא שלי וחילקנו את התמונות שווה בשווה אחרי זה הלכנו לחנות בגדים ומדדתי שמלה וחברה שלי פתחה לי את הוילון של התא וחצי קניון ראה אותי ערומה ואז הלכנו לחנות בגדים הראשונה ששום דבר לא עולה על אף אחד והם ראו חולצה ממש יפה והם נדלקו עליה והיה חסר ךנו רק 7 שקל לשלם ל חולצה אחת ושנתחלק אליה אז החלטנו שאנחנו עושים מבצע ואיך שהוא מסיגים 7 שקלים ואז לכנו לדוכנים והתכננו להם אה ושחכתי גם סחתנו את המוכר רצח הוא עוד שניה בכה ובדרך הביתה דנית חברה שלי הרגה אותי השתוללנו כמו ילדות בנות 4 ובסוף שחזרתי לגמרי הביתה התקלחתי ובקושי הצלחתי להוריד את הקשרים שהיא עשתה לי שלא נדבר על האדום מהכפות

ספוילר: