אני וחברה שלי עוד מעט חודש...עוד כמה ימים..
ואין לי רעיונות מה לעשות..בדרך כלל תמיד יש לי רעיון טוב אבל הפעם אין..נגמרו..
תציעו משהו בבקשה
אני וחברה שלי עוד מעט חודש...עוד כמה ימים..
ואין לי רעיונות מה לעשות..בדרך כלל תמיד יש לי רעיון טוב אבל הפעם אין..נגמרו..
תציעו משהו בבקשה
כבד לHumanMetal על התוסף הזהוכמובן מזל טוב על הזכיה בליגה
|
|
מממממ
א,
לים הכי כיף אחי הכי רומנטי ......
ממ
תישבו באיזה מקום שהוא שקט בדרך כלל ..... מקום גדול ..... זה הכי קלאסה.. רק אתם שניכם לבד.......
מממממ
תכין לה משפט יפה כזה[]
אפשר מתנה קטנה וחמודה =]
שוקולדים ואז תציע לה לאכול איתך אם בא לה ......ממ
לאן לאן לא תיצאו ?.....
תתייעץ איתה ........
אני לא רוצה להתיעץ איתה...שיהיה הפתעה..ולים אי אפשר אין לי רישיון והים אכי קרוב לבאר שבע זה אשקול שעה נסיעה+-
חח לא יודעת למה תמיד חשבתי שאתה מקנדה =\\
אולי התבלבלתי עם מישהו אחר.
ממ קיצר, זה צריך להיות פשוט וקטן אבל עם הרבה השקעה
ז"א. זה רק חודש. דובי ושוקולדים ואיזה מכתב
יעשו את העבודה.
ואתם יכולים לצאת לכל מיני מקומות, קולנוע- לראות סרט אבל בעצם לא ממש לראות אותו חח
ממ בית קפה , מסיבה ..
האמת גם לי אין רעיונות =\\
מממ אחי קח אותה אליך \ לך אליה \ שב איתה בפארק משו לא חייב תמיד מסעדות וחרטות ועמיית תהיה איתה לבד בשקט , תן לה את המתנה (אני מאמין שקנית משו .. אם לא אז קנה , לא LCD 32 אינץ' אבל איזה משהו קטן וחמוד.) ומשם אתה בטח יודע איך ממשיכים![]()
מאיזה אזור אתה ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני מבאר שבע...תשמעו תמיד לי רעיונות מטורפים אבל בישבילה אני באמת חושב על משהו ממש טוב..נגיד לאקסית שלי...גרמתי לה לעלות לגג של הבינין שלי ושם היום פול פרחים ושולחן והכנתי לה ארוחה אבל זה היה בשלוש חודש ביחד...
ולא יודע מה לעשות...לא בא לי לקחת אותה למסעדה זה כבר יותר מדי פאסה..בא לי משהו מיוחד ואני לא יודע מה..
כך אותה לרפיח . אחלה מקום ...... יש שם מסעדות טובות אחי ... זה כזה ליד הפח זבל ה-23 יש מסעדה קטנה קרטון =] לא סתם ...... מממ אין אחי יפ זה ה-דבר כיף ללכת לים עם חברה....... תזמין אותה אליך לחדר ושם תארגן כזה משו רומנטי עם נרות ... קל להציע יותר קשה לבצע .. וגם אם לא קשה לבצע .. מהצד שלך זה נראה שונה =]