בשבילי זה מישהו שיודע להתלבש, ותמיד יוצא עם בגדים יפים של ליי קופר נגיד.
בשבילי זה מישהו שיודע להתלבש, ותמיד יוצא עם בגדים יפים של ליי קופר נגיד.
|
|
אין לזה הגדרה..
חוץ מזה שהמילה עצמה לא מדויק, כי סטייליסט זה מקצוע - מישהו שמלביש אנשים אחרים ומאבזר אותם...
אבל במונח שאתה התכוונת ,
זה מישהו שיודע להתלבש כמו שצריך . זה לא רק חולצה וג'ינס , זה נעליים , חגורה , שרשרת, צמיד, טבעת ושאר האקססוריז שקיימים ...
זה מישהו שמדוע לעצמו [ברובם עושים שעווה , גבות ודברים כאלה]
קיצר ,
מטרוסקסואל
[center]
זה לא נכון להגיד שהוא יודע להתלבש! יותר נכון להגיד שהוא אוהב להתלבש כי כל האביזרים האלה כבר לא גבריים.. בעייני סטייליסת = קוקסינל (נראה כמו אישה)נכתב במקור על ידי Sunz
זאת דעתי על סטייליסת (ברוב המיקרים הם באמת הומואים) ואני לא מדבר על כל אלה שהולכים עם פאן וחושבים שהם סטייליסטים...
שמע ..נכתב במקור על ידי rapakost
היה מסיבות או שניים (הדגש פה על החולצה..) שיצאתי עם פאן, שרשרת חגורה חולצת V עד קו חזה (יותר מהרגיל.. ממש V עמוק יחסית)
ואף אחד לא חשב שאני הומו או משהו ..
ואני לבן ולא שעיר.. (לא יודע מה איתכם בקושי יצא לי לראות כאלה שממש שחומים ושעירים שהם הומואים/סטייליסטים)
[center]
אל תעלבו אבל סטייליסט = סתם אחד שעשה פאן קנה חולצה בMAMZ ועכשיו בנות נדבקות אליו כי סטייליסטים זה מאגניב...וסטייליסטים לא מזיקים... :|
זה יותר מושפע חחח....נכתב במקור על ידי lolx
ובנות שידרגו את עצמן .. הן עכשיו נדבקות לאוחצ'ות
[center]
מה הקשרררר כןלם מקשרים סטייליסטים להומואים מה הקשר?! כאילו באמת זה כזה מעאפן אחד שאכפת לו מעצמו עושה שעווה ומסדר שיער אז הוא ישר הומו בטח כל שאר האנשים מקנאים שבנות נדבקות לסטייליסטים ולהם לא כי קוקסינאלים יצא מהאופנה כבר מזמן.
אני חושב שזה נהדר להיות מטרו\אובר סקסואל!
מה זה אוחצ'ות מהר?נכתב במקור על ידי Sunz
שאני יתלבש כמו אוחצ'ו למסיבה חחחח
ההומואים ה"קלאסיים" מכונים בז'רגון העברי העכשווי "אוחצ'ות". "אוחצ'י" פירושו פשוט "אחותי" בניב כזה או אחר של השפה הערבית, ואכן רבות מן האוחצ'ות גם קוראות זו לזו "אחותי!" באותו אינפוף אופייני. מונח נוסף המשמש לתיאור בני אותה קבוצה הוא "קוקיצות". כפי שגילה לי לאחרונה ידידי הטוב א', פירוש המילה "קוקיצה" הוא פשוט "נערה" ביוונית. גם בלע"ז נטבעו מינוחים מיוחדים המתייחסים לדמות ההומו ה"טיפוסי" – הידוע מכולם הוא המונח האנגלי Queen.
האוחצ'ות מסתובבות בדרך כלל בלהקות קולניות למדי, וקשה לפספס אותן. רובן רזות, לבושות בקפידה במכנסיים נמוכי גזרה ובחולצות (או גופיות) ססגוניות, הנראות כאילו ניתן לפשוט אותן רק בעזרת סכין יפני. לעתים רבות הן עדויות מגוון תכשיטים "בעלי נוכחות", ושיערן עשוי בקפידה, וצבוע על פי-רוב בגוונים משובבי נפש. בפגוש אחות את אחותה ייפלו מיד בנשיקות, אישה על צוואר רעותה, וימלאו את האוויר בצווחות גיל שלוחות רסן.
לאוחצ'ות גם "שפה" משלהן. אחד הביטויים הנפוצים אצלן הוא "אחותי, כואב לי הכוס!" – ביטוי שנועד להביע מסכנות כללית, המשולבת במורת-רוח רגעית. ישנם גם ביטויים מחתרתיים יותר, שלעתים יוכל להבינן רק יודע ח"ן. בזמנו התפרסם במגזין "הזמן הוורוד", נוחו עדן, מעין שיחון שהתקרא "מילון אבן-שושנה לנערות המועדונים". שיחון זה תועד גם על ידי רוביק רוזנטל באסופת המאמרים שלו "הזירה הלשונית". להלן מספר מלים וביטויים מתוכו:
נערך לאחרונה על ידי איתי המאגניב; 08-10-2006 בשעה 21:48.
מבחינתי זה אחד שמלא במותגים ולא מסתובב בלעדיהם.
אחד שלא יקפוץ למכולת בלי לעשות פאן או ללבוש ג'ינס שעלה 1000 שקל.
לדעתי סטייליסט זה אחד שמתלבש כמו שאני אוהב
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
חחח קודם כל "אוחתי" זה אחותי ולא אוחצ'י ... :|
איזה מושגים ממציאים היום פיי...אני פשוט מתלבש כמו שאני חושב שזה יפה וזהו ...
גמני הייתי כזה, תקופות קשות.
עכשיו מיידי פעם פאן - ב ל ח ץ .
בשבילי היום, סטייליסט זה...
סטיילאיכסט
-
-
-
נשמות אני נהייתי גמאחד כזה בתקופה האחרונה ולא אכפת לי גמ ללבוש חצאית עם זה מביא בנות ובכמויותתתתתתת
תאמינו לי אין כמו סטייליזם זה יפה זה טוב ומביא בנות אבל הרבה כסף עולות החולצת והמכנייסת
מישהו שיודע להתלבש יפה.. ולתלבש בהתאם למבנה הגוף ולמראה שלו....